Samsung SM-A500: construcție metalică și specificații

2155

Am dezvăluit recent planurile Samsung de a lansa încă 3 device-uri din noua serie A, unul dintre modele urmând să fie denumit SM-A500.

Samsung SM-A500 va fi următorul lansat dupa Galaxy Alpha, iar detalii despre specificațiile acestuia a fost recent făcute publice. Printre cele mai interesante informații despre acesta se numără construcția în întregime metalică, fără capac posterior detașabil. Dacă acest lucru este adevărat va însemna că noul telefon nu va avea aspectul de piele falsă neagră utilizat de Samsung la ultimele sale device-uri, ci unul premium în ciuda specificațiilor midle-range.

Cât despre specificații, SM-A500 va avea un ecran HD de 5 inch, (1280×720) Super AMOLED, un procesor quad-core Snapdragon 400, camera principală de 8 mp și cea frontală de 5 mp, 16 GB de memorie internă și o baterie de 2,330 mAh. Față de Galaxy Alpha, SM-A500 va avea slot pentru microSD, mai mult, slot-ul va fi unul hibrid ce va permite introducerea atât a unui card microSD cât și a unui nano SIM. Smartphone-ul nu va avea senzor de amprente sau pentru frecvența cardiacă și nici nu va fi rezistent la apă sau praf, însă va avea funcția de economisire a bateriei, introdusă o dată cu Galaxy S5, Ultra Power Saving Mode.

Specificațiile lui SM-A500 dovedește tendința Samasung de a pune în sfârșit un hardware bun la un device midle-range, mișcare necesară prin înmulțirea pe piață a device-uri ieftine produse în China.