Samsung SM-W2018 un smartphone cu clapetă la 2.000 de dolari

2217

Gigantului sud-coreean Samsung Electronics pare să dezvolte un nou telefon flip high-end, Samsung SM-W2018 un smartphone cu clapetă la un preț de 2.000 de dolari.

Conform contului Twitter @mmddj_china, cunoscut pentru dezvăluirile sale care conțin informații și scurgeri în general precise, viitorul telefon cu clapetă Samsung SM-W2018 va avea un procesor Snapdragon 835 cuplat cu 6GB de RAM.

Inutil să mai spunem că aceste caracteristici hardware ar face ca SM-W2018 să fie cel mai puternic telefon cu clapetă de până în prezent.

Dispozitivul este denumit în prezent după numarul de model „SM-W2018”, ceea ce face practic să fie o continuare directă a celui din anul trecut „SM-W2017.” Noul model a fost certificat de agenția chineză de reglementare TENAA acum câteva luni.

TENNA este echivalentul chinezesc al companiei americane de certificare FCC. Spre deosebire de documentația eliberată de către agenția americană FCC, TENAA dezvăluie mult mai multe informații referitoare la specificațiile unui smartphone, și include fotografii ale dispozitivului în curs de examinare.

Nostalgicii acestui tip de telefoane cu clapetă de odinioară se pot bucura acum.

Înainte de sosirea primului iPhone în 2007, telefoane mobile care aveau clapetă au fost văzute ca cele mai noi modele în domeniul telefoniei mobile. Practice, solide și elegante, aceste dispozitive au fost adorate de mulți consumatori și au avut un succes recunoscut de toți experții din industria telefoniei mobile. Odată cu apariția erei telefoanelor inteligente, telefoane cu clapeta au dispărut încet, încet, din circulație.

Cu toate acestea, prin eforturile depuse de mai mulți producători, astfel de dispozitive pot reveni în partea din față a scenei.

Deja în 2016, Samsung Veyron a fost aproape de a rivaliza cu Galaxy S7 în performanță. În acest an, Samsung SM-W2018 ar putea permite flip-telefoanele să redevină la modă.

Samsung SM-W2018, potrivit @mmddj_china, este dotat cu procesor Snapdragon 835 cu 6 GB de RAM. Cu alte cuvinte, performanțele sale ar fi comparabile cu cele două Galaxy S emblematice recente, S8 și S8+. Mai mult decât atât, telefonul dispune de două ecrane Full HD de 4.2 inch, fiecare cu o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli, o camera din spate de 12 MP cu stabilizare optică a imaginii, o cameră frontală de 5 MP, și 64GB spațiu de stocare.

Din păcate, este posibil ca aceste caracteristici tehnice să fie marcate de sistemul de operare.

Potrivit site-ului PhoneArena, SM-W2018, rulează Android 6.0.1. ceea ce este cam puțin. Mai ales că dispozitivul ar putea fi comercializat la un preț de aproximativ 2.000 $.

Autonomia ar putea fi punctul slab, cu doar 2.300 mAh.

Noul model ar putea de asemenea să fie dotat cu un scaner de amprente, spre deosebire de varianta de anul trecut. În ceea ce privește designul exterior, nu pare să se fi schimbat mult în comparație cu modelul SM-W2017.

În general, telefoanele Samsung cu clapetă sunt comercializate pe piața din China și Corea de Sud. Având în vedere modelul high-end al acestui telefon, este posibil ca acesta să ajungă și în alte regiuni.

Oricum, nimic nu împiedică Samsung să ducă acest terminal și în alte zone, cu condiția ca utilizatorii de acolo să fie dispuși să plătească prețul, care este cam piperat.

SURSĂPhoneAndroid