Samsung Smart Monitor M8: caracteristici excelente

214
Samsung Smart Monitor M8
Sursa foto: via notebookcheck.com

Samsung a lansat zilele trecute la nivel global noua sa serie de monitoare Smart. Cu această ocazie compania a oferit mai multe detalii despre ele, de două zile am scris de Samsung Smart Monitor M5. Acum avem mai multe detalii despre Samsung Smart Monitor M8, cel mai performant din noua serie din acest an.

Pentru a recapitula, compania a prezentat noua serie în ianuarie la CES 2023, unde a confirmat că va oferi dimensiuni de afișare de 27 și 32 de inch. Potrivit Notebookcheck, anterior seria Smart Monitor M8 a constat dintr-o singură opțiune de 32 de inch (81,28 centimetri). Deși monitoarele Smart Monitor M8 din acest an nu pot fi comandate încă, Samsung a dat detalii despre prețuri, disponibilitate și specificații.

Samsung Smart Monitor M8 are rata de refresh de 60Hz

Potrivit comunicatului de presă al companiei, ambele dimensiuni au caracteristici identice și același număr de model, M80C. Cu toate acestea, modelul Samsung Smart Monitor M8 de 32 de inch va oferi o densitate mai mică de pixeli. Acest lucru se datorează extinderii rezoluției native de 3.840 x 2.160 de pixeli pe o diagonală mai mare.

În plus, Samsung M80C are un raport de aspect de 16:9 și o luminozitate maximă de 400 cd/m². Ecranul oferă o rată de reîmprospătare de 60 Hz și timpi de răspuns de 4 milisecunde. De asemenea, ambele ecrane (27 și 32 inch) acceptă HDR10+ și rapoarte de contrast de 3.000:1. Sunt ecrane plate.

Multi View este o caracteristică pentru partajarea ecranului. Cu Multi View se poate diviza ecranul și vizualiza mai multor tipuri de conținuturi în același timp. Utilizatorii pot împărți conținuturile dorite în ecrane mari și diferite.

Mai mult, Samsung a integrat diverse funcții inteligente, inclusiv servicii de streaming, Gaming Hub, un SmartThings Hub și Multi View. De asemenea, Samsung Smart Monitor M8 are suport de perete VESA de 100 x 100 mm, difuzoare stereo duble de 5W, o cameră Slim Fit, un singur port HDMI 2.0, două porturi USB Tip-A și o conexiune USB Tip-C care acceptă încărcare de 65 W. La fel ca Samsung Smart Monitor M5 și Samsung Smart Monitor M7, seria M8 va fi disponibilă luna viitoare.

Samsung afirmă că modelul cu diagonala de 27 de inch va avea un preț cu amănuntul de 649,99 USD, cu 50 de dolari mai puțin decât modelul de 32 de inch. Ambele monitoare vor fi disponibile în opțiunile de culoare Daylight Blue, Spring Green, Sunset Pink și Warm White.