Noul Samsung Smart Monitor vă transformă casa în orice doriți să fie

669
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Pe măsură ce stăm tot mai mult în interior, crește și numărul sarcinilor zilnice pe care dorim să le realizăm din confortul propriilor case. În consecință, oamenii din întreaga lume au căutat modalități mai convenabile și flexibile de a-și realiza activitățile de zi cu zi prin tehnologie – de la lucru și învățare la wellness și divertisment. Noul Samsung Smart Monitor este conceput pentru așa ceva.

Pe 16 noiembrie, Samsung a lansat pe piață la nivel mondial monitorul inteligent Smart Monitor. Este un monitor care poate transforma cu ușurință casa unui utilizator într-un birou, o sală de sport și un cinematograf. Mai mult decât atât, poate face acest lucru fără a fi nevoie de un computer. Citiți mai jos câteva dintre lucrurile ce le puteți face cu noul Smart Monitor în timp ce stați acasă.

Folosiți Smart Monitor pentru Home Cinema

1. Mai multe fără PC utilizând monitorul inteligent ca birou de acasă. Monitorul inteligent vă permite să transformați chiar și cele mai mici spații domestice într-un birou la domiciliu. Pentru o productivitate perfectă, vă puteți conecta celelalte dispozitive – cum ar fi computerul, smartphone-ul sau tableta – fără fir la afișaj și încărca instantaneu fișierele utilizând funcția Acces la distanță. Această funcție vă permite să controlați programele și aplicațiile instalate pe dispozitivele conectate. Monitorul inteligent acceptă, de asemenea, Microsoft Office 365. Asta înseamnă că puteți accesa documente și alte programe Microsoft Office la fel de ușor ca la servici.

2. Utilizați monitorul inteligent pentru home cinema. Monitorul inteligent oferă servicii OTT precum Netflix și Disney Plus. Datorită interfeței UI avansate a monitorului, vă puteți bucura de conținutul preferat cu ușurință. Mai mult, Smart Monitor are o funcție de imagine adaptivă bazată pe AI. Aceasta vă asigură cea mai inteligentă și cea mai bună calitate a imaginii, chiar și în condiții de iluminare întunecată. Pentru a preveni oboseala ochilor, monitorul dispune de un afișaj pentru confortul ochilor certificat de TÜV Rheinland. Are, de asemenea, un mod Eye Saver care reduce în mod inteligent emisiile de lumină albastră.

OTT – Over-the-top este o tehnologie de distribuire a pachetelor de date prin internet, indiferent de operatorul de telecomunicații la care utilizatorul este abonat. Prin serviciul OTT, conținutul provine de la o terță parte și este livrat de producător prin intermediul unui furnizor de servicii Internet.

Gimnastică și învățare la domiciliu cu noul monitor Samsung

3. Rămâneți productiv cu Smart Monitor ca instrument de învățare la domiciliu. Pentru a vă transforma spațiul de locuit într-o sală de clasă constructivă, Smart Monitor oferă multă flexibilitate atunci când vine vorba de învățarea la domiciliu. Dacă ați finalizat un desen pe telefonul smartphone – doar atingând smartphone-ul pe partea laterală a monitorului – puteți partaja creația dvs. pe ecranul mai mare și o puteți privi mai atent în detaliu.

4. Folosiți monitorul inteligent pentru gimnastică. Nu mai să vă bazați pe ecranele altor dispozitive pentru a ține pasul cu rutinele dvs. de sănătate și wellness. Puteți profita la maximum de fiecare antrenament cu afișajul de 32 de inch al monitorului inteligent. După ce ați intrat pe platforma video la alegere, cum ar fi YouTube pe monitor, puteți selecta și controla programul preferat de antrenament folosind doar vocea, grație integrării Bixby. De asemenea, puteți utiliza telecomanda dispozitivului pentru a întrerupe, reda și comuta între programe, conform Samsung Newroom.

Pentru a profita la maximum de numeroasele moduri în care puteți utiliza noul monitor inteligent Samsung, tot ce trebuie să faceți este să alegeți un loc în casa dvs. pentru a-l configura și dacă doriți să lucrați eficient sau pur și simplu să vă bucurați de timpul tău de oprire, Smart Monitorul va face restul.