Samsung Smart Tutor pentru Tizen – Un doctor pentru Smartphone

2922

Aplicația Smart Tutor a fost lansată de Samsung Electronics Co. Ltd. și pentru platforma Tizen. Tizen este sistemul de operare de casă al companiei din Coreea de Sud. Cu ajutorul aplicației puteți contacta serviciul Samsung pentru clienți cu privire la nevoile de asistență ale smartphone-ului d-voastră.

Este o aplicație simplă, la cerere, un bun instrument de referință pentru smartphone-urile Samsung, rapid și în condiții de totală siguranță. Samsung Electronics aduce în permanență noi aplicații pentru telefoanele sale mobile, pentru utilizatorii acestor telefoane, ca aceștea să fie în permanență la zi cu tot ce apare nou în domeniul telefoanelor mobile.

Acestă aplicație poate fi folosită pentru a diagnostica smartphone-ul de la distanță, în scopul de a optimiza performanțele telefonului și a da sfaturi funcționale privind aparatul avut în folosință.

După ce a fost  conectat, experții tehnici, special pregătiți, pot controla de la distanță telefonul pentru a diagnostica unitatea și pentru a remedia problemele tehnice, dar și pentru a optimiza performanțele aparatului.

Samsung SmartTutor restricționează accesul la informațiile dvs. private, cum ar fi fotografii, mesaje și alte informații securizate, astfel încât nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la datele confidențiale din aparatul dumneavoastră. Un motiv în plus pentru a iubi Samsung Smart Tutor.

Descarca aplicația Samsung SmartTutor:

 

SURSĂTizen Experts