Samsung lansează Smart TV Service la CES 2017

1541

Samsung Electronics a anunțat că va introduce trei noi servicii inteligente de televiziune la CES 2017, care va avea loc pe 5-8 ianuarie 2017, în Las Vegas.

Noile servicii, ‘Music’, ‘Sport’ și ‘TV Plus’ – vor oferi un conținut personalizat consumatorilor în funcție de preferințele lor TV, prin intermediul platformei Smart Hub Samsung.

„La Samsung, una dintre prioritățile noastre este să fim în ton cu ceia ce consumatorii doresc și au nevoie pe dispozitivele și electronicele lor”, a declarat Won Jin Lee, Executive Vice President al Visual Display Business în cadrul Samsung Electronics. „Cu acest lucru în minte, vom continua să înbunătățim oferta noastră Smart TV, pentru a oferi experiențe și conținuturi pe care clienții noștri au ajuns să le cunoască și să le aștepte de la Samsung.”

Serviciul Samsung Smart TV „Sport” va oferi fanilor sportului informații despre când joacă echipele lor favorite – la fel ca și scorurile live – toate într-o singură pagină de navigare. În loc de a parcurge zeci de canale pentru a găsi când joacă echipa preferată, toate detaliile vor fi aflate cu interfața personalizată „Sport”.

Samsung intenționează să extindă în continuare gama de conținut oferită prin intermediul serviciului „Sport” cu parteneri ca, NBC Sports, UFC și mulți alții.

Serviciul „Muzica” va permite clienților Smart TV să caute cu ușurință și să identifice melodii în direct la TV sau direct din programe de televiziune. „Muzica” va face, de asemenea, recomandări în secțiunea „Previzualizare” a interfeței de utilizator Smart Hub, pentru clienți, pentru a descoperi muzică nouă și pentru a reda melodiile care le place.

Serviciul Samsung „Muzica” oferă în prezent conținut de la opt parteneri, inclusiv Spotify, iHeartRadio, Napster, Deezer, Sirius XM, Vevo, Melon și Bugs.

Serviciul va fi disponibil în Franța, Germania, Italia, Corea de Sud, Spania, Regatul Unit și S.U.A.

Serviciul „TV Plus„va oferi canale bazate pe IP (internet protocol), s-au axate pe servicii de conținut premium, printr-o nouă soluție inteligentă de ghid electronic de programe (EPG). Clienții Samsung nu vor mai trebui să aștepte pentru ca serviciile de cablu să ofere emisiunile lor preferate și le pot viziona imediat doar prin pornirea la televizor a serviciului TV Plus.

Gigantul sud-coreean a lansat primul „TV Plus” în Asia de Sud-Est, acesta este acum disponibil și în SUA, și va fi disponibil în Europa din luna aprilie 2017. Samsung va colabora cu Fandango și Rakuten pentru a oferi conținut premium T-VOD (video on demand), în SUA și Europa, și cu Funke de A-VOD în Germania.

SURSĂSamsung News