Samsung va lansa smartphone-ul Galaxy J6 în Olanda în iunie

1885

Samsung a lansat recent pe Galaxy J6 în India și anticipam că acest smartphone va ajunge și în Europa, ne gândeam bineînțeles la România. Acum am aflat că Samsung va lansa pe Galaxy J6 în Olanda în luna iunie. Sperăm să ajungă cât mai repede și pe piața de la noi. Acest telefon din clasa mijlocie cu design Infinity va costa 269 € la lansare.

Deja încă de la începutul anului, de prin februarie, am scris că Samsung lucrează la un viitor Galaxy J6. De atunci se știa că acesta va fi primul smartphone din gama Galaxy J cu Infinity Display. Dispozitivul este un upgrade rezonabil în ceea ce privește hardware-ul, comparativ cu Samsung Galaxy J5 (2017). Procesorul este Samsung Exynos 7870 de 1,6 GHz – dar ecranul AMOLED este semnificativ mai mare cu o diagonală de 5,6 inch. Rezoluția este HD+ de 1480 x 720 de pixeli. De fapt, acesta este un ecran HD cu spațiu suplimentar pentru bara de navigare de pe ecran. Acesta din urmă este, desigur, necesară, deoarece partea din față a dispozitivului nu are butoane de control suplimentare.

În plus, pentru Olanda, Galaxy J6 are 3 GB de memorie la bord și nu există o capacitate de stocare standard de 32 GB. Puteți extinde această memorie cu o cartelă microSD. Carcasa are un cadru din metal, dar capacul din spate este din plastic. Galaxy J6 este echipat cu o baterie de 3.000 mAh. Acest acumulator împreună cu procesorul, eficient din punct de vedere energetic și rezoluția mică, vor duce la o durată de viață excelentă a bateriei.

Samsung Galaxy J6 are o cameră de 13 MP cu diafragma f/1,9 pe spate și o cameră de 8 megapixeli cu f/1,9 pentru partea frontală. Există un bliț LED pentru ambele camere, astfel încât să puteți face poze mai clare în diferite condiții de lumină. Există un senzor de amprentă digitală sub camera foto din spate, pentru securitate. În plus, J6 este echipat cu recunoașterea feței. Printre gadgeturile suplimentare găsim și un radio FM, Dolby Atmos și o mufă pentru căști de 3,5 mm, aceasta este situată lângă conectorul micro-USB, care din motive neclare este încă în partea de jos a dispozitivului.

Olanda sau Țările de Jos. Un sfert din teritoriul Olandei se află sub nivelul mării, statul având cea mai joasă altitudine din lume. În timp ce Amsterdam este capitala oficială a țării conform Constituției, la Haga se află sediul guvernului, reședința regală, precum și cea mai mare parte a ambasadelor.

Telefonul rulează pe sistemul de operare Android 8.0 Oreo, cu interfața Samsung Experience 9.0. Credem că dispozitivul va merge pe aceeași politică de actualizare ca și modelele anterioare Galaxy J. Aceasta înseamnă că primește cele mai recente patch-uri de securitate trimestrial, timp de doi ani după lansarea sa în iunie. În plus, Galaxy J6 va primi cel puțin o actualizare Android importantă. Cu alte cuvinte, dispozitivul va primi sigur o actualizare la Android 9.0 P.

Smartphone-ul va fi disponibil în culorile negru, „levănțică” sau auriu.

Samsung Galaxy J5 a fost un telefon foarte apreciat de utilizatorii din România prin prisma raportului preț / specificații. Urmașul acestuia, Galaxy J6, sperăm că îi va călca pe urme. Așteptăm să ajungă și în România.

SURSĂGalaxyClub