Samsung a lansat smartphone-ul pliabil Galaxy Fold

1304

Samsung a lansat Galaxy Fold, un dispozitiv pliabil care a creat o nouă categorie de telefonie mobilă. Galaxy Fold este echipat cu primul ecran Infinity Flex Display de 7 inch, care se pliază într-un dispozitiv compact, cu un afișaj pe capac. Galaxy Fold oferă o nouă modalitate de multitasking, vizionare de videoclipuri, jocuri și multe altele – aducând la viață noi experiențe în domeniul mobil.

Galaxy Fold este o categorie nouă de smartphone. Acesta oferă un nou tip de experiență mobilă care permite utilizatorilor să facă lucruri pe care nu le-ar putea face cu un smartphone obișnuit. Utilizatorii au acum cele mai bune din ambele lumi; un dispozitiv compact care se desfășoară pentru a dezvălui cea mai mare afișare a smartphone-urilor Samsung. Telefonul pliabil reunește materiale inovatoare, inginerie și afișaje, dezvoltate în decurs de opt ani de la debutul primului prototip de afișare flexibil al Samsung în 2011.

Materiale noi pentru afișare: Ecranul intern se poate îndoi fără probleme. Plierea este o mișcare mai intuitivă și o inovație mai dificilă de realizat. Samsung a inventat un nou strat de polimeri și a creat un afișaj cu aproximativ 50% mai subțire decât ecranul tipic pentru smartphone-uri. Noul material face pliantul Fold flexibil și dur, construit pentru a rezista. Smartphone-ul se deschide ușor și natural, ca o carte, și se închide plat și compact, cu un clic plăcut. Pentru a realiza acest lucru, Samsung a proiectat o balama sofisticata cu mai multe trepte de interblocare. Acest sistem este găzduit într-o incintă ascunsă pentru un aspect elegant și fără margini acolo unde sunt balamalele.

O experiență complet nouă

Samsung a adus noi elemente de design, de la ecran la carcasă, la fiecare element de pe telefon. Scanerul de amprente se găsește pe partea în care degetul se pune în mod natural, astfel încât dispozitivul se deblochează cu ușurință. Două baterii și componentele sunt distribuite uniform, astfel încât Galaxy Fold se simte echilibrat în mâini. Culorile cu finisaje unice – Space Silver, Cosmos Black, Martian Green și Astro Blue Space Silver. Balamaua gravată cu logo-ul Samsung completează finisajul elegant.

Galaxy Fold a fost conceput în funcție de utilizatorii smartphone-urilor, telefon sau tabletă. Galaxy Fold modifică ecranul în funcție de ce aveți nevoie. Îl folosiți ca un smartphone pentru apeluri, texte și altele. Îl deschideți pentru multitasking și pentru vizionare pe cel mai mare ecran mobil. Puteți citi mult mai ușor ziare, reviste, viziona filme și conținut AR.

UX-ul unic, construit special pentru Galaxy Fold, oferă noi modalități de a beneficia la maximum de smartphone-ul dvs. Cu o fereastră multi-activă, posibilitățile sunt practic fără sfârșit cu Galaxy Fold. Puteți să deschideți simultan până la trei aplicații active pe afișajul principal pentru a putea naviga, scrie, lucra, viziona și distribui orice fără probleme.

Puteți face tranziții intuitive, fără întreruperi între afișajul exterior și cel principal. Când Galaxy Fold se deschide și se închide, aplicațiile se vor afișa automat în locul în care ați fost. Samsung a colaborat cu Google pentru a se asigura că software-ul, aplicațiile și serviciile au fost de cea mai mare calitate pentru Galaxy Fold.

Construit pentru o utilizare intensă

Galaxy Fold este construit pentru cea mai intensă utilizare, indiferent dacă este folosit ca telefon sau pentru jocuri – toate acestea necesită performanță avansată. Mai mult, pentru a vă asigura că totul funcționează fără probleme, chiar și atunci când rulează trei aplicații simultan, Samsung a echipat Galaxy Fold cu un cip-set AP de înaltă performanță și 12 GB de memorie RAM, cu performanțe asemănătoare PC-ului. Sistemul sofisticat cu două baterii a fost proiectat special pentru telefonul pliabil. Galaxy Fold este, de asemenea, capabil să se încarce pe sine și un al doilea dispozitiv simultan prin Wireless PowerShare, în timp ce este conectat la un încărcător obișnuit.

Galaxy Fold este conceput și pentru divertisment. Datorită imaginilor imersive de pe afișajul Dynamic AMOLED și a sunetului clar cu difuzoarele stereo AKG, filmele și jocurile preferate prind viață prin sunet și culori bogate. Dispune de camere foto foarte versatile. Indiferent de modul în care țineți dispozitivul, o cameră foto va fi întotdeauna gata să capteze o scenă. Cu șase camere – trei în spate, două în interior și una pe copertă – Galaxy Fold este flexibilitatea încorporată.

Puteți face totul cu Galaxy Fold

Galaxy Fold este mai mult decât un dispozitiv mobil. Este un portal către o întreagă galaxie de dispozitive și servicii conectate pe care Samsung le-a dezvoltat de-a lungul anilor pentru a face mai ușor pentru consumatori să facă lucrurile pe care nu le puteau face înainte. Galaxy Fold este compatibil cu Samsung DeX pentru o productivitate mai mare, cu o experiență asemănătoare PC-ului. Samsung Knox vă va păstra datele și informațiile în siguranță. De la utilizarea telefonului dvs. pentru a face achiziții cu Samsung Pay, la a folosi Samsung Health pentru a vă gestiona sănătatea, ecosistemul Galaxy este acolo pe Galaxy Fold pentru tot ce aveți nevoie.

Potrivit NewsSamsung, Galaxy Fold va fi disponibil la vânzare din trimestru doi 2019.

Specificații Samsung Galaxy Fold

Samsung Galaxy Fold
Afișaj Principal 7,3 inch Dynamic AMOLED │ Afișaj extern 4,6 inch Dynamic AMOLED
Procesor Qualcomm Snapdragon 855
Sistem operare Android 9 Pie
Camere foto Camera de acoperire: 10 MP, F2,2

Camere triple spate: 16 MP │ ultra-lată 12 MP │ 12 PM cu zoom 2x

Camere frontale: 10 MP │ 8 MP

Memorie 12 GB de RAM (LPDDR4x) │ 512 GB stocare (UFS3.0)
Acumulator 4.380 mAh │ Încărcare rapidă pe cablu și wireless
Preț 1980 $
Culori Space Silver, Cosmos Black, Martian Green și Astro Blue