Acasă Stiri Samsung SmartThings este acum integrat cu Android Auto

Samsung SmartThings este acum integrat cu Android Auto

Cea mai recentă versiune a aplicației Samsung SmartThings a adăugat suport Android Auto. Samsung și Google au anunțat cu ocazia lansării seriei Galaxy S21 că serviciul Samsung SmartThings va fi integrat în Android Auto. Acum acest lucru s-a întâmplat. Integrarea va permite utilizatorilor de Android Auto să controleze dispozitivele inteligente SmartThings compatibile chiar de pe afișajul mașinii lor.

Tot cu ocazia anunțului, Samsung a prezentat pe scurt cum va arăta integrarea SmartThings în Android Auto. Cu aplicația Samsung SmartThings, utilizatorii vor vedea comenzi rapide pentru a controla rapid dispozitivele inteligente de acasă care sunt conectate la platforma Samsung. Într-o singură imagine, Samsung a prezentat câteva rutine, împreună cu accesul la lucruri precum un termostat inteligent, un aspirator robot și o mașină de spălat inteligentă. Imaginea arată și un buton „Locații”, dar nu suntem pe deplin siguri la ce se referă. Poate că este pentru persoanele care au reședințe multiple cu diferite produse inteligente pentru casă. De asemenea, nu este clar dacă noua integrare poate fi controlată prin Google Assistant pe Android Auto.

Samsung SmartThings integrată în Android Auto

Platforma Samsung SmartThings cuprinde hardware și software, conform XDA-Developers. Platforma pune la dispoziția utilizatorilor un hub unde pot controla o multitudine de dispozitive inteligente pentru casă. Nu este singurul hub pentru controlul dispozitivelor inteligente de acasă, dar, deoarece Samsung este una dintre cele mai mari companii din lume, este cu siguranță una dintre cele mai disponibile pe scară largă.

Această informație de astăzi vine în urma unui anunț din decembrie, când Google a dezvăluit că dispozitivele Nest vor funcționa cu platforma Samsung începând cu ianuarie 2021. Asta înseamnă că, dacă dețineți un Nest Hub sau un alt dispozitiv inteligent Nest, îl puteți controla cu ușurință prin SmartThings din Android Auto (sau Samsung Galaxy S21). Google a declarat că noua integrare va fi disponibilă începând de săptămâna viitoare, deci nu puteți accesa încă funcția.

Android Auto este o aplicație mobilă dezvoltată de Google. Pentru a folosi aplicația un utilizator trebuie să aibă un dispozitiv și un autovehicul compatibile cu Android Auto. Toți marii producători de autovehicule au implementat Android Auto.

Android Auto este disponibil în mai multe țări

Suportul Android Auto se lansează acum cu versiunea 1.7.59.23 a aplicației SmartThings pe Android. Potrivit utilizatorilor de pe Reddit, puteți alege până la 6 lucruri diferite de controlat din Android Auto. Dacă ați adăugat dispozitive Google Nest, atunci și dispozitivele respective pot fi adăugate, deși se pare că nu puteți interacționa cu Nest Cam-uri sau cu termostatele Nest dacă sunt adăugate în acest fel.

Android Auto este disponibil în mai multe țări. Din decembrie 2020 Android Auto este disponibil și în România. Android Auto aduce la îndemâna șoferilor aplicații utile în mașină, de la cele de ghidare auto la serviciile de streaming. Acestea au interfața grafică optimizată pentru a fi ușor de folosit la volan – elemente vizuale mari, design simplificat etc. Android Auto are integrare cu Google Assistant. Acest lucru permite șoferilor să apeleze multe dintre funcțiile aplicațiilor prin intermediul comenzilor vocale.

Dacă aveți probleme la configurarea acesteia, pur și simplu deschideți aplicația SmartThings de pe telefon. Apoi atingeți pictograma Meniu, atingeți Setări și derulați în jos la „Android Auto”. Odată ajuns în meniul Android Auto, selectați până la 6 articole din casa dvs. În cele din urmă, deschideți lansatorul de aplicații în Android Auto (pe unitatea principală a mașinii dvs., nu pe telefon) și găsiți SmartThings. Simplu!

Stiri

Samsung va prezenta un afișaj S-foldable la SID Display Week 2021

SID Display Week 2021 are loc între 17 și 21 mai și va fi un eveniment complet virtual. SID Display Week 2021...

Samsung crede că „nu este niciodată prea devreme” pentru a explora 6G

Samsung a lansat o Carte Albă 6G unde spus că „nu este niciodată prea devreme să începem pregătirea pentru 6G”. Noile rețele...

Frigiderele Samsung au fost evaluate ca fiind „cele mai bune” în Europa

Frigiderele Samsung au fost clasate pe primul loc în evaluarea marilor reviste europene de profil din Germania, Suedia și Italia. Cea mai...

Samsung Galaxy Tab S7 FE 5G a apărut Google Play Console

Samsung lucrează la lansarea unei noi serii de tablete: Samsung Galaxy Tab S7 Lite, cu o lansare destul de aproape. Cele două...

O nouă dovadă a existenței seriei Samsung Galaxy Note 21

Compania Samsung a declarat în urmă cu două luni că nu va lansa anul acesta seria Galaxy Note 21. Știrea nu a...

Ecranele OLED de pe Galaxy Book Pro certificate de SGS pentru jocuri

Samsung a lansat recent noi laptopuri din gama Galaxy Book Pro, iar aceatea au venit cu ecrane OLED. Acum, Samsung a dezvăluit...

Samsung colaborează la sistemul de operare Fuchsia de la Google

De ani de zile, Google dezvoltă în mod constant sistemul de operare Fuchsia, un posibil înlocuitor al actualului Android. Acum se pare...