Acasă Stiri Samsung SmartThings și Harman avansează cu Internetul Obiectelor

Samsung SmartThings și Harman avansează cu Internetul Obiectelor

Harman International, o filială deținută în totalitate de Samsung Electronics, a anunțat că se alătură echipei SmartThings pentru a avansa în continuare cu Internetul Obiectelor. Aceasta este o colaborare între companiile deținute de Samsung Electronics, deoarece mulți dintre voi știți de faptul că SmartThings de la Samsung a integrat toate serviciile de la IoT (Internet of Things) iar Harman a fost achiziționat de Samsung.

Samsung, liderul industriei pentru tehnologia IoT, continuă drumul său de a transforma o casă tradițională într-o casă inteligentă cu senzori, dispozitive inteligente și aplicații mobile native. Această colaborare este între echipa Samsung SmartThings R & D și HARMAN Connected Services (HCS), divizie a companiei HARMAN International, care lucrează cu nenumărate întreprinderi de pe tot globul pentru a accelera transformarea într-o lume mai conectată prin soluții de cloud, mobilitate și analiză.

Harman International a fost achiziționată de Samsung pentru 8 miliarde de dolari, fiind cea mai mare achiziție făcută vreodată de companiea high-tech sud-coreeană. De atunci a integrat multe din produsele sale, începând cu difuzorul AKG, în dispozitivele emblematice Galaxy. Tehnologia companiei americane este de așteptat să treacă și la alte produse Samsung. Compania lucrează la un difuzor inteligent Bixby, care se va baza probabil pe experiența audio a lui Harman.

Samsung este un lider în zona Internetului Obiectelor datorită serviciului SmartThings, cu o prezență în peste un milion de case din întreaga lume. SmartThings Cloud este conectat în acest moment la mai mult de 10 milioane de dispozitive.

Pentru a accelera creșterea ecosistemului SmartThings, o echipă de ingineri de la Harman Connected Services va contribui la dezvoltarea și susținerea aplicației SmartThings și a dezvoltării dispozitivelor. De asemenea, vor lucra la integrarea dispozitivelor terță parte în ecosistem și vor dezvolta noi caracteristici pentru SmartThings și vor lucra împreună pentru a crea noi caracteristici ale foii de parcurs pentru integrarea a cât mai multe componente în IoT.

Gartner Inc., o firmă de cercetate de piață, prezice că 20,4 miliarde de dispozitive conectate vor fi utilizate în întreaga lume până în 2020, Samsung demonstrează că este un lider în acest spațiu, deoarece platforma SmartThings este în prezent în peste 1 milion de case, iar SmartThings este conectat la peste 10 milioane de dispozitive.

IoT – Internet of Things, Internetul Obiectelor. Este un concept ce presupune folosirea internetului pentru a conecta între ele diferite dispozitive fizice, vehicule, aparate de uz casnic, toate integrate cu electronică, software și senzori care permit acestor obiecte să se conecteze și să facă schimb de date și servicii formând astfel o rețea de obiecte.

Harman și Samsung SmartThings se angajează să revoluționeze Internetul Obiectelor și spațiul cloud pentru consumatori, pentru întreprinderi și pentru producătorii de mașini. Cele două companii vor continua să colaboreze pentru a crea și implementa noi tehnologii pentru diferite industrii și clienți.

Samsung Electronics inspiră lumea și modelează viitorul cu idei și tehnologii în continuă transformare. Compania redefinește numeroase ramuri din industrie, inclusiv televizoare, smartphone-uri, dispozitive portabile, tablete, aparate foto, aparate digitale, imprimante, echipamente medicale, sisteme de rețea și soluții cu semiconductori și LED-uri. IoT este viitorul lumii digitale iar Samsung este în prim plan.

SourceSamMobile

Stiri

Cipul Snapdragon X60 5G pentru iPhone 13 va fi fabricat de Samsung

Cipul Snapdragon X60 5G pentru Apple iPhone 13 va fi realizat de cel mai mare rival al companiei americane - Samsung. Cu...

Galaxy A32 are acum o opțiune 4G, modificări față de varianta 5G

În ianuarie Samsung a dezvăluit cel mai ieftin model 5G, Galaxy A32 5G, care se așteaptă să fie lansat în curând în...

Telefoane Samsung aprobate pentru utilizare guvernamentală în Australia

Australian Signals Directorate - Direcția semnale australiene (ASD) a aprobat patru noi smartphone-uri Samsung Galaxy pentru utilizare guvernamentală în Australia. Agenția a...

ANC și calitatea impresionantă a sunetului pune „Pro” în Galaxy Buds Pro

Cu atât de mult conținut disponibil la îndemână, căștile fără fir au o capacitate unică de a îmbunătăți viața de zi cu...

Samsung oferă 100 de zile de încercare pentru Galaxy Z Fold 2 & Z Flip 5G

Samsung oferă acum 100 de zile de încercare pentru smartphone-urile pliabile Galaxy Z Fold 2 și Galaxy Z Flip 5G. Cu alte...

Cum să curățați ecranul televizorului Samsung LED, OLED, QLED

La fel ca orice alt obiect din casă și televizorul Samsung trebuie întreținut și curățat permanent. În special praful este una din...

Samsung Galaxy A82: primele imagini cu noul smartphone glisant

Samsung pare să lucreze nu numai pe noile smartphone-uri mid-range și pliabile, ci și să reînvie un model lansat în urmă cu...