Samsung lucrează la un smartwatch Gear S4 LTE în SUA

1794

Succesorul smartwatch-ului Gear S3, Samsung Gear S4 urmează să fie lansat în cursul acestui an. Luna trecut au apărut informații că Samsung a început să dezvolte smartwatch-ul cu numărul de model SM-R800, acesta fiind considerat Samsung Gear S4. Acum au apărut unele informații noi, ce arată că noul smartwatch este dezvoltat de Samsung Electronics în Statele Unite. Samsung nu a lansat anul trecut un succesor pentru Galaxy Gear S3, chiar dacă s-au vehiculat mai multe informații despre un nou smartwatch, a lansat în schimb Gear Sport.

Smartwatch-ul Samsung Gear Sport este practic un hibrid între Gear S3 Classic și Gear S3 Frontier. Gear Sport este mult mai mult axat pe fitness decât celelalte smartwatch-uri ale companiei Samsung, nu s-a simțit că acesta este un adevărat succesor al lui Gear S3.

Conform mai multor informații smartwatch-ul cu numărul de model SM-R800, are numele de cod intern Galileo și va fi lansat ca Gear S4 în acest an. Samsung Gear S4, conform aceleași surse, în afară de mai multe îmbunătățiri interne va veni, de asemenea, cu unele caracteristici îmbunătățite privind monitorizarea sănătății și fitness-ului. Este de așteptat să ofere și noi caracteristici de urmărire a profunzimii somnului.

Variantele LTE ale dispozitivului Samsung Gear S4 au intrat în dezvoltare în Statele Unite și se pare că vor fi disponibile la operatorii de telefonie mobilă Verizon, AT & T și T-Mobile. De asemenea, se pare că smartwatch-ul va fi oferit în două versiuni sau dimensiuni diferite. Smartwatch-urile Samsung au fost întotdeauna rotunde. Gear S2 Classic are o carcasă de 43 mm, Gear S3 de 46 mm, iar Gear Sport de 44,6 mm. Va fi interesant de văzut dacă Samsung intenționează să lanseze un ceas de dimensiune mai mică sau mai mare. Acest lucru se va clarifica în zilele ce vor veni, informații suplimentare privind noul smartwatch Samsung vor apărea în mod inevitabil pe piață.

Verizon este o companie multinațională de telecomunicații din SUA, este înființată în 1983 și are sediul în Manhattan, New York City. Are aproape 160.000 de angajați. Începând cu 2017, este cea de-a doua cea mai mare companie de telecomunicații după venituri, după AT & T.

Până acum, aproape toți cei mai importanți producători de smartphone-uri au plecat de pe piața smartwatch-ului, cu excepția lui Huawei și Samsung. Conform unor informații se pare că Samsung intenționează să lanseze acest smartwatch în al patrulea trimestru al acestui an. În mod tradițional, Samsung lansează un nou smartwatch Gear la sfârșitul anului sau în jurul manifestării IFA Berlin, adesea, împreună cu un nou Galaxy Note.

Este încă neclar cât de mult va costa Samsung Gear S4, dar ne putem aștepta în mod rezonabil ca prețul să fie de cel puțin 350 euro, având în vedere că un Gear S3 costă aproximativ 300-350 euro.

SURSĂSamMobile