Acasă Stiri Samsung va fi sponsor al echipei BRX în raliul Dakar 2021

Samsung va fi sponsor al echipei BRX în raliul Dakar 2021

Dincolo de smartphone-uri, tablete, smartwatch-uri, rețele 5G, medicamente sau produse electrocasnice, Samsung mai are și alte preocupări. Acum Samsung Memory va fi sponsorul tehnologic oficial al Nani Roma și al echipei BRX. Samsung vrea să arate cum tehnologia este cel mai bun aliat pentru a obține victoria în fața celor mai dure situații.

Samsung a semnat un acord pentru a fi partenerul tehnologic al Nani Roma, șofer campion la raliul Dakar la categoria motociclete și mașini, și echipa sa BRX. A câștigat competiția în 2004 și 2014! Prin această colaborare, Samsung combină angajamentul său față de inovație cu întrecerea sportivă. Gigantul tech sud-coreean vrea să demonstreze posibilitățile tehnologiei în toate tipurile de domenii. Vă reamintim că Samsung a fost și este sponsor la multe manifestări sportive și culturale. Este sponsor oficial al CIO, WorldSkills și la alte întreceri sportive.

Samsung va furniza echipei BRX echipamente de stocare a datelor

SSD-urile Samsung au viteza, rezistența, fiabilitatea și securitatea necesare pentru a depăși cele mai nefavorabile condiții. Iar în raliul Dakar, cea mai grea cursă din lume, sunt cele mai grele condiții de concurs. Samsung va furniza echipei BRX tot echipamentul necesare în ceea ce privește dispozitivele de stocare a datelor. De exemplu, cele mai recente SSD-uri 980 PRO permit prelucrarea intensivă a datelor și oferă performanțe excelente în orice domeniu.

În acest fel, echipa BRX condusă de Nani Roma va putea procesa toate datele vehiculului generate atât în ​​sesiunile de antrenament, cât și în etapele raliului Dakar prin SSD-urile Samsung. Vor colecta informații despre telemetria mașinii, motor sau alte periferice precum suspensii, frâne, transmisii etc. Apoi aceste date vor fi folosite pentru eventuale reglaje și pentru îmbunătățirea performanței mașinii.

Raliul Dakar – cunoscut înainte sub numele de Raliul Paris-Dakar a debutat în 1978. Raliul este considerat cea mai grea cursă din lume. Distanța parcursă poate ajunge până la 900 km de kilometri pe zi. Ediția din 2020 a avut loc în Arabia Saudită.

Într-o singură sesiune, pot fi stocate până la 6TB (Terabytes), un volum imens de date pe parcursul competiției. În acest fel, tehnologia va deveni un aliat al echipei BRX, care va putea cunoaște în permanență starea vehiculului, posibilele probleme și defecțiuni care pot apărea și, în cele din urmă, opțiunile care există pentru a câștiga minute în cursă și obține victoria.

Tehnologia joacă un rol tot mai important și în raliul Dakar

Suntem încântați să colaborăm cu o echipă sportivă care caută eficiență și utilizarea tehnologiei pentru a-și atinge obiectivele„. A declarat Eugenio Jimenez șeful Memory Business Iberia, conform Samsung Newroom„. „Entuziasmul pentru inovație este una dintre caracteristicile pe care le împărtășim cu BRX și Nani Roma. Suntem foarte bucuroși să participăm cu tehnologia noastră la Dakar 2021, la cel mai înalt nivel competitiv posibil”.

Tehnologia a devenit un element fundamental în funcționarea echipelor și în organizarea raliului Dakar. Smartphone-ul este foarte important pentru a asigura asistența pilotului dacă acesta a avut o problemă în deșert. Acum tehnologia este utilizată pentru o securitate mai mare și o mai mare cunoaștere a modului în care costurile și minutele de funcționare pot fi reduse, pentru a câștiga eficiență în competiție.

Informațiile sunt cruciale, iar stocarea lor este un element fundamental pentru echipe atunci când se confruntă la raliul Dakar. Astăzi, doar cel mai rapid câștigă și trebuie să fii cel mai bun în toate aspectele. Pentru aceasta, stocarea datelor este esențială, este informația de bază pentru a lucra și pentru a putea aduce îmbunătățiri”. A spus pilotul Nani Roma din echipa Bahrain Raid Xtreme – BRX.

Stiri

Noi fotografii cu Samsung Galaxy S21 FE, dar prețul ne face fericiți

În ianuarie Samsung Galaxy S21 FE (Fan Edition) va ajunge în sfârșit pe piață după luni de zile de dus întors. Acum,...

Samsung va lansa televizoarele MicroLED mai mari în 2022

Samsung a lansat în ultimul timp mai multe modele de noi televizoare. Am primit televizoare Neo-QLED, televizoare Lifestyle, dar acum Samsung se...

Ai încredere în smartphone-ul tău? Un nou studiu sugerează că te spionează

La fel ca mulți oameni, probabil că purtați telefonul mobil în buzunar în orice moment. Poate chiar te-ai îndrăgostit de dispozitivul tău,...

Windows Wallpaper Engine este disponibil și pentru telefoanele Samsung

Există o mulțime de imagini de fundal animate distractive pentru Android și majoritatea telefoanelor Samsung chiar vin cu câteva preinstalate. Dar dacă...

Livrările de telefoane pliabile au crescut în Q3 2021 datorită Samsung

Piața smartphone-urilor pliabile pare să fi explodat în trimestrul trei din 2021. Este chiar perioada în care Samsung a lansat noile telefoane...

Snapdragon 8 Gen 1 lansat, performanțe mai bune și AI îmbunătățit

Qualcomm a anunțat un nou procesor emblematic pentru smartphone-uri: Snapdragon 8 Gen 1. Procesorul a fost lansat la Snapdragon Tech, summit-ul anual...

Samsung Galaxy A23 va fi lansat în 2022, primele specificații

În ultimul timp, puțin câte puțin, am aflat multe despre seria Samsung Galaxy A din 2022. Știm și am scris despre Galaxy...