Samsung The Frame primește mai multe opere de artă abstracte

442
Samsung The Frame primeste mai multe opere de arta abstracte
Sursa Foto: via SamMobile.com

Linia de televizoare Samsung Lifestyle este formată din patru modele: The Frame, The Sero, The Serif și The Terrace. Samsung The Frame a fost conceput astfel încât să arate ca o ramă foto sau pictură agățată de un perete. Mai mult, vine cu lucrări de artă care vă pot face casa să arate și mai bine. Acum, Samsung adaugă și mai multe lucrări de artă la The Frame.

The Frame este ca un televizor Samsung normal, dar mai special special. Este disponibil în diagonale de 43 inch (109,22 centimetri), 55 (139,7 cm), 65 inch (165,1 cm) și 75 inch. Cadrul (Frame) Samsung face lucrurile obișnuite ca televizoarele inteligente, dar își petrece „timpul de oprire” ca operă de artă. De fapt, are o bibliotecă foarte mare de opera de artă, iar Samsung o îmbogățește permanent.

Samsung The Frame cu peste 1.500 de picturi în portofoliu

Gigantul TV sud-coreean a anunțat că a colaborat cu Muzeul Național Thyssen-Bornemisza din Spania pentru a aduce lucrări de artă de Piet Mondrian și Wassily Kandinsky în magazinul său de artă The Frame TV. Cei doi pictori sunt considerați pionieri ai picturii abstracte. Deci, dacă aveți un televizor The Frame acasă și vă place arta abstractă, sunteți rezolvat.

Colecția de opere de artă abstracte de Piet Mondrian și Wassily Kandinsky este acum disponibilă în magazinul de artă The Frame în rezoluție 4K UHD. Cu această adăugare, magazinul de artă Samsung are acum peste 1.500 de picturi de la 40 de galerii de artă celebre și muzee din întreaga lume.

Piet Mondrian pe numele său Pieter Cornelis Mondriaan a fost un pictor olandez, unul dintre fondatorii picturii abstracte. În mai 2015 tabloul său „Composition Nr. III, with Red, Blue, Yellow, and Black” a fost vândut cu 45 de milioane euro.

Seria Lifestyle Samsung The Frame 2021, care a fost lansată la începutul acestui an, începe de la un preț de 999,99$ pentru versiunea de 43 inch ajunge până la 2.799,99 dolari pentru versiunea de 75 inch.

Il-Kyung Sung, vicepreședinte al Visual Display Business la Samsung Electronics, a declarat, conform SamMobile. „Cu această colaborare, vă puteți bucura de o varietate mai largă de lucrări reprezentative ale secolului al XX-lea pe The Frame TV. Facem tot posibilul să aducem mai multă valoare artistică pentru clienții noștri.”