Samsung The Premiere: proiectorul 4K a fost lansat și în India

395
Samsung The Premiere proiectorul 4K a fost lansat India
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Proiectorul Samsung The Premiere este tot mai apreciat de utilizatori și compania la lansat oficial și în India. Este una dinte cele mai mari piețe de desfacere din lume și poate ajunge anul acesta cea mai populată țară din lume. Premiere vine într-un design compact și poate fi așezat pe o măsuță sau o comodă la distanță foarte mică de perete.

Proiectorul Samsung poate fi amplasat la doar 11,3 cm de perete pentru a proiecta un ecran de înaltă calitate de până la 130 inch (330,2 centimetri). În acest fel crează o experiență cinematografică privată pe ecran mare oriunde în casa dvs. Vine cu o experiență de sunet surround încorporată – Tehnologia Acoustic Beam, conform Samsung Newsroom. Astfel nu sunt necesare dispozitive de sunet suplimentare pentru o experiență captivantă.

Samsung The Premiere este certificat HDR10+

Având un design alb minimalist, margini rotunjite și un finisaj plăcut, Samsung The Premiere poate fi elementul central în casă. În plus față de aspectul său atrăgător, Premiere este compact și discret cu capacitățile sale de proiecție. Nu necesită o instalare complexă și se potrivește stilului de viață actual și decorurilor interioare. Proiectorul Samsung vă armonizează spațiul și adăugă valoare estetică camerei unde este amplasat.

Premiere este disponibil în modele de dimensiuni de până la 130 inch și 120 inch – LSP9T și respectiv LSP7T. Ambele acceptă o rezoluție de imagine 4K cu laser. Premiere LSP9T este primul proiector certificat HDR10+ din lume, cu tehnologie triplu laser. Oferă detalii revoluționare ale contrastului de la scenele luminoase la cele întunecate. Are o luminozitate maximă de până la 2.800 lumeni ANSI, pentru luminozitate și imagini clare chiar și în timpul zilei.

ANSI – American National Standards Institute. Este o organizație americană privată non-profit care coordonează dezvoltarea voluntară a standardelor în SUA. A fost fondată în 1918 și are sediul în Washington, DC.

Premiere acceptă Filmmaker Mode, permițând utilizatorilor să se bucure de vizionarea de filme așa cum le-a conceput regizorul. Proiectorul este echipat cu platforma Samsung Smart TV și experiență plină de aplicații video de streaming de la parteneri de conținut majori, cum ar fi Netflix, Amazon Prime, YouTube etc. Samsung The Premiere are caracteristici de conectivitate mobilă, cum ar fi Tap View și Mirroring.

Durată de viață de peste 20.000 de ore

Premiere are woofere puternice încorporate și sunet surround Acoustic Beam. Astfel oferă o experiență cinematografică și reduce nevoia de echipamente de sunet suplimentare mai mari în spații mai înguste. Tehnologia Premiere Acoustic Beam oferă un sunet de până la 40W și 4.2 canale pentru LSP9T și o ieșire de 30W și 2.2 canale pentru LSP7T. Proiectoarele vin cu trei porturi HDMI și un port USB pentru a permite o conexiune perfectă la o consolă de jocuri.

Cele două modele sunt disponibile în India din 10 august 2021. Proiectoarele vor avea 12 luni de garanție, iar Samsung spune că au o durată de viață de 20.000 de ore.