Televizorul Samsung The Sero la vânzare în SUA și Marea Britanie

821
Sursa Foto: Samsung

Samsung Sero este un televizor din categoria Lifestyle, alături de The Wall și The Frame și The Serif. The Sero se rotește între orientările tip peisaj și portret, în funcție de tipul de conținut pe care îl urmărești. Acum acest inedit televizor a ajuns la vânzare în Statele Unite și Marea Britanie.

Televizorul Samsung The Sero nu este spectaculos prin dimensiunile pe care le oferă, are doar 43 inch (109,22 centimetri). Televizorul Samsung este disponibil la un preț de 1.999 dolari în Statele Unite și la 1.599 lire sterline în Marea Britanie. Pot  fi considerate prețuri mari, având în vedere dimensiunea relativ mică a ecranului televizorului, dar este un afișaj QLED 4K.

Pe lângă profilul său zvelt și un design minimalist, The Sero devine un obiect decorativ datorită celor cinci teme ale Modului Portret. Afiș, ceas, fotografie, perete sonor sau cinematograf. Samsung The Sero a primit medalia de aur Design Awards 2020.

Samsung The Sero a fost disponibil doar în Coreea de Sud

The Sero a fost disponibil doar Coreea de Sud de ceva vreme, conform TheVerge. Televizorul a fost lansat în mai 2019 iar la CES 2020 Las Vegas Samsung a anunțat că va aduce televizorul în SUA și pe alte piețe globale. Orientarea în tip portret a televizorului a fost gândită de Samsung pentru a putea afișa mai bine videoclipuri de pe Instagram, videoclipuri TikTok, conținut Snapchat și orice alte videoclipuri filmate în mod vertical în loc orizontal. Sero înseamnă vertical în limba coreeană.

TikTok este o aplicație mobilă și o rețea de socializare deținut de ByteDance. TikTok a fost lansată în China în septembrie 2016 de Zhang Yiming și în 2017 în țările din afara Chinei. Este folosită pentru a crea videoclipuri scurte (3 până la 60 de secunde) de mai multe genuri.

Dacă aveți un „smartphone compatibil”, precum un telefon Samsung Galaxy, îl puteți atinge pe cadrul televizorului pentru oglindi ecranului. Automat televizorul se va roti pentru a se potrivi cu orientarea telefonului. Între timp, utilizatorii de telefoane iPhone vor trebui să utilizeze o comandă de la distanță, comandă prin voce sau aplicația SmartThings pentru a roti ecranul televizorului și apoi să folosească un protocol precum AirPlay 2 pentru a transmite conținut. AirPlay permite redarea materialelor audio/video de pe un dispozitiv pe un difuzor/televizor compatibil cu AirPlay.

The Sero este o idee inedită, dar acest „stil de viață” probabil nu va fi pentru toată lumea. Multora nu le plac filmările verticale în primul rând. Televizorul vine cu propriul său stand. Acesta include un sistem de difuzoare frontale cu 4 canale, de 60W, cu Dolby Digital Plus pentru un sunet excepțional.

Dacă doriți să cumpărați The Sero în SUA și UK, Samsung spune că este disponibil de la retaileri selectați, precum și de propriul magazin online.