Samsung The Terrace a primit certificarea Outdoor Visibility de la UL

362
Samsung The Terrace primeste certificarea Outdoor Visibility de la UL
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung Electronics a anunțat ieri că modelele televizorului The Terrace au primit certificarea Outdoor Visibility de la UL. Seria de televizoare premium Samsung concepută pentru stil de viață în aer liber, este prima din domeniu care a fost certificată de UL pentru performanțe de vizibilitate în aer liber.

Această certificare vine de la Underwriters Laboratories (UL), cu sediul în Statele Unite. UL este o companie globală de certificare și inspecție a siguranței produselor. A fost fondată în 1894 și are sediul în Northbrook, Illinois, SUA. UL are 73 de laboratoare și facilități de testare și certificare care deservesc clienți din 125 țări.

Gama Samsung Lifestyle cuprinde mai multe televizoare: The Frame, The Serif, The Sero și The Terrace. În timp ce primele trei televizoare menționate aici sunt menite să fie utilizate în interiorul casei, Terasa este special proiectată pentru a fi utilizată în aer liber.

Samsung The Terrace a primit certificarea Outdoor Visibility

În condiții de exterior, utilizatorii trebuie să găsească mijloace pentru a bloca lumina soarelui pentru a obține vizibilitate adecvată. Acest lucru este o problemă majoră în categoriile relevante de afișaje pentru exterior. Pentru a primi această certificare, un produs trebuie să fie supus unor teste riguroase. Luminozitatea maximă trebuie să fie între 3.000 – 4.000 de niți, raportul de contrast de peste 1.000: 1 și un volum de culoare mai mare de 80%. Televizorul The Terrace a avut performanțe remarcabile în toate aceste trei teste cheie.

De asemenea, are un ecran Samsung QLED, tehnologie anti-reflexie care reduce reflexia luminii de pe suprafața sa, precum și tehnologie de optimizare a calității imaginii AI pentru reglarea automată a luminozității. Pe lângă The Terrace și Samsung OH551, un afișaj digital de semnalizare exterioară, care utilizează aceleași tehnologii de vizibilitate în aer liber a primit și el Outdoor Visibility.

Primele televizoare color vândute în comerț în 1954, au costat între 1.100 și 1.300$. Aceste prețuri sunt echivalentul a ~12.500 – 13.000$ în 2021. Primul televizor color experimental realizat în 1928 a costat aproximativ 2.500 USD!

Samsung recunoaște importanța rezistenței la apă și praf pentru modelele de televizoare în aer liber. Astfel Terasa a obținut certificarea de rezistență la apă și praf IP55, care împreună cu certificarea Outdoor Visibility de la UL vor juca un rol esențial pentru o experiență de vizionare optimă în diferitele condiții de exterior.

Vizibilitatea în aer liber – Outdoor Visibility pentru Terasa va permite utilizatorilor să adauge și mai multă valoare experiențelor de vizionare”. A declarat Yong Hoon Choi, vicepreședinte executiv al Visual Display la Samsung Electronics, potrivit Samsung Newsroom. „În calitate de lider în industria TV, Samsung va continua să aducă tehnologii inovatoare optimizate pentru noul stil de viață”.