Samsung a lansat trei modele noi și elegante de monitoare

840

Samsung a anunțat lansarea a trei noi monitoare elegante, fiecare având un scop distinctiv. Samsung Space Monitor este modern și minimalist, în timp ce Samsung CRG9 este un monitor masiv curbat, pentru jocuri. Monitorul UR59C 4K UHD oferă detalii incredibile celor care îl folosesc, conform SamMobile. Noile monitoare Samsung 2019 sunt proiectate pentru spații moderne de lucru și jocuri de generație următoare. Fiecare monitor oferă cele mai bune tehnologii, de la ecrane ultra-largi și culori reale pentru jocuri la design-uri cu economie de spațiu pentru a crește productivitatea.

Samsung a mai lansat multe monitoare și înainte dar Space Monitor este extraordinar. Are un design uluitor, care va ajuta utilizatorii să se concentreze asupra a ceea ce este pe ecran în loc de ceea ce este în jurul lui.

Samsung Space Monitor este incredibil de versatil și demonstrează angajamentul nostru de a continua inovația în această categorie„. A declarat Seog-gi Kim, vicepreședinte executiv al Visual Display Business la Samsung Electronics. „Toate aceste monitoare fac parte din strategia noastră din acest an și din viitor. Vă oferim opțiuni pentru a obține ceea ce doriți – dispozitive frumoase și performante care vă inspiră să faceți mai mult„.

Samsung Space Monitor cu design modern, minim și flexibil

Space Monitor își folosește designul elegant și funcționalitatea pentru a permite utilizatorilor să se concentreze asupra ecranului. Multe monitoare nu sunt așa de captivante și astfel atenția utilizatorilor este distrasă de ce se află în jurul monitorului. Soluția unică încorporată de economisire a spațiului, un braț minimalist complet integrat, se fixează pe birou și eliberează spațiul de birou pentru o productivitate maximă a utilizatorului. Monitorul este ușor de configurat și reglat atunci când nu îl utilizați și este ușor să-l împingeți și să îl puneți aproape de perete. Prin reglarea ergonomică ușoară, accesul la porturi și un sistem discret de gestionare a cablului, monitorul îmbunătățește forma și funcția oricărui loc de lucru sau birou.

QHD(Quad High Definition) este un standard de rezoluție pentru monitoarele de înaltă definiție, televizoare și dispozitive mobile. QHD este o rezoluție potrivită ecranelor de dimensiuni mari. Numele QHD reflectă faptul că are de patru ori mai mulți pixeli decât HD (720p).

Dincolo de estetica de neegalat, Space Monitor are multe caracteristici de înaltă performanță. Modelul de 27 inch (68,58 cm) oferă rezoluție QHD pentru imagini incredibil de detaliate. Modelul Space Monitor de 32 inch redă conținut în 4K UHD, potrivit NewSamsung.

Monitorul spațial oferă utilizatorilor un tip unic de braț, care poate dispărea în partea din spate a ramei subțiri a monitorului. Când utilizați suportul, monitorul spațial poate fi ușor înclinat sau împins spre perete. De asemenea, poate fi coborât la suprafața biroului, iar caracteristica Zero Height Adjustable Stand de la Samsung oferă versatilitatea maximă pentru orice tip de vizualizare. Standul nu numai că vă permite să vă simțiți mai confortabil dar, cablurile de alimentare și cablul HDMI sunt integrate prin braț, pentru o imagine curată și flexibilă.

Monitorul de jocuri CRG9, ecran ultra-larg cu rezoluție dublă QHD

Samsung CRG9 este primul monitor din lume de jocuri de înaltă rezoluție, cu rezoluție superioară, cu un raport de aspect de 32: 9. Oferă o rată de reîmprospătare de 120 Hz cu un timp de răspuns rapid de 4 ms pe un display de 49 de inch. Display-ul minimizează încețoșarea imaginii și întârzierea mișcării pentru a ține pasul cu jocurile rapide. Construit pentru o experiență de joc superioară, monitorul este dotat cu tehnologia AMD Radeon FreeSync 2 HDR. Această tehnologie reduce întreruperile scenelor și latența pentru a asigura cea mai bună rată a cadrelor și o experiență de joc cât mai lină.

Conținutul este cu adevărat real pe Samsung CRG9. Monitorul are o rezoluție dublă QHD (5120 × 1440) și HDR10 cu o luminozitate de vârf de 1.000 nits. În acest fel oferă detalii superbe în cele mai luminoase și cele mai întunecate părți ale unei imagini. HDR10 aduce un contrast ridicat care nu este disponibil pe monitoarele non-HDR. Monitorul utilizează, de asemenea, tehnologia Quantum dot Samsung. Aceasta aduce o gamă excepțională de culori, o curbură a ecranului de 1.800 mm și un câmp ultra-larg pentru vizibilitate completă.

Echivalent cu două monitoare QHD de 16 inch și de 27 inch plasate unul lângă altul, ecranul ultra-lat de 32: 9 asigură o flexibilitate maximă pentru multitasking, asistată de funcția PBP (Picture-by-Picture) pentru a permite vizionare simultană a două surse video pe același ecran. CRG9 include un port HDMI, două porturi de afișare, opțiuni USB 3.0 și conectivitate pentru căști. Samsung a proiectat CRG9 cu o dimensiune mai mică pentru confort și flexibilitate în funcție de spațiul fiecărui jucător.

Monitorul Samsung UR59C de 32 inch

Monitorul Samsung UR59C este primul din lume UHD curbat de 32 inch, proiectat pentru creatorii de conținut. Ideal pentru creatorii care caută atât versatilitatea, cât și performanța. Samsung UR59C de 32 inch are un afișaj curbat UHD cu un raport de contrast de 2500: 1. Monitorul are o rezoluție UHD de 3840 × 2160, cu suport de până la un miliard de culori. Curbura 1.500R oferă o experiență cu adevărat imersivă, care strălucește în timp ce se creează conținut și artă. Se pot viziona videoclipuri sau juca diferite jocuri, reducând în același timp oboseala ochilor, asociată în mod obișnuit cu perioade lungi de utilizare tradițională a monitorului. Disponibil în albastru închis și gri, modelul UR59C are un design super-subțire, cu o grosime de numai 6,7 mm.

Gigantul tech nu a confirmat prețurile pentru aceste noi monitoare. Acestea vor fi prezentate săptămâna viitoare la Consumer Electronics Show 2019 în Las Vegas.