Samsung Try Galaxy: încercați funcțiile Galaxy AI pe propriul telefon

185
Samsung Try Galaxy
Sursa foto: 9to5google.com

Cu lansarea seria Galaxy S24 Samsung se pare că a deschis apetitul utilizatorilor de telefoane mobile pentru inteligența artificială. Lumea este foarte curioasă de caracteristicile Artificial Intelligence aduse de Galaxy AI pe recentele modele emblematice Samsung. Chiar dacă nu deții un dispozitiv Galaxy cu cele mai noi instrumente și funcții AI, poți totuși să le experimentezi pe telefon non-Samsung cu aplicația Try Galaxy.

Seria Galaxy S24 include câteva funcții AI foarte utile. Între acestea se află Live Translate pentru apeluri telefonice, Generative Edit pentru editarea fotografiilor și Chat Assist. Potrivit 9to5google, suita Galaxy AI se dovedește foarte utilă, iar unele funcții ar fi grozave de văzut pe alte dispozitive.

Samsung a confirmat că One UI 6.1 și caracteristicile sale AI vor veni pe mai multe dintre dispozitivele sale recente. Cu toate acestea, nu toate telefoanele Galaxy pot profita de ele. Acest lucru este limitat din cauza caracteristicilor hardware, în special a procesorului. Făcând aplicația Try Galaxy disponibilă pentru acei utilizatori cu dispozitive Galaxy mai vechi, ideea este probabil să-i convingă să facă upgrade la un Galaxy S24, Galaxy S24+ sau Galaxy S24 Ultra.

Aplicația Try Galaxy este un instrument cunoscut pe care Samsung îl folosește pentru a încerca să facă publicitate hardware-ului proprietar utilizatorilor de pe diferite dispozitive. În trecut, Samsung a folosit aplicația pentru a-i determina pe oameni să treacă la One UI cu o demonstrație care prezintă caracteristicile sale de vârf. Acum, Samsung face aplicația Try Galaxy disponibilă pentru utilizatorii de Android și chiar de telefoane Galaxy existente. Ideea pare să fie nu numai să promoveze funcțiile Galaxy AI utilizatorilor de pe alte dispozitive Android, ci să le prezinte celor care încă nu le au pe telefonul lor Galaxy.

Generative Edit analizează o imagine și o regenerează pe măsură ce redimensionați, eliminați sau repoziționați obiectele din imagine. Puteți extinde imaginile în timp ce AI completează fundalul perfect și chiar completează elementele tăiate din imagine.

În orice caz, aplicația este un instrument grozav pentru a vă face o idee despre ce funcții AI are Samsung. Aplicația prezintă Live Translate, Note Assist, Chat Assist, Generative Edit și multe dintre instrumentele cu adevărat utile din seria S24. Aplicația este mai mult o demonstrație ghidată decât o modalitate de a aduce instrumentele pe telefon, astfel nu veți putea edita fotografiile. Iată toate funcțiile aduse de Galaxy AI la seria Galaxy S24: Circle to Search, Live Translate, Interpreter, Chat Assist, Note Assist, Browsing Assist, Transcript Assist, Generative Edit, Edit Suggestion și Instant Slow-mo.

Aplicația Try Galaxy este disponibilă pe site-ul Samsung pentru dispozitive Android și iPhone. Pentru a încerca funcțiile Galaxy AI, vizitați www.trygalaxy.com din browserul web al telefonului și urmați instrucțiunile de pe ecran. Pentru utilizatorii de Android, site-ul web recomandă instalarea unei aplicații web.