Samsung TV Plus ar putea ajunge și la televizoarele altor companii

204
Samsung TV Plus
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung TV Plus este unul dintre avantajele de a avea un televizor inteligent Samsung. Serviciul de streaming video gratuit vine la pachet cu televizoarele Samsung și oferă zeci de canale video live. Acum o nouă informație susține că acest serviciu Samsung va ajunge și pe televizoare non-Samsung în perioada următoare.

Potrivit colegilor noștri de la site-ul olandez SamMobile, Samsung este în discuții pentru a aduce serviciul de streaming Samsung pe televizoarele TCL. Anterior au mai fost informații că Samsung vrea să aducă unele canale individuale de pe acest serviciu și la alte mărci TV. Nimic nu s-a concretizat până în acest moment. Deci, compania se gândește acum să aducă întregul serviciu de streaming video pe unele televizoare non-Samsung.

Samsung TV Plus este disponibil în 24 de țări

Samsung TV a debutat în 2015 ca un serviciu de streaming gratuit (Free ad-supported TV – FAST) care permite utilizatorilor să răsfoiască canalele TV în direct. Nu necesită abonament, iar utilizatorii nici măcar nu trebuie să treacă printr-un proces de înscriere. Serviciul de streaming Samsung are peste 1.600 de canale în 24 de țări în care este disponibil. Samsung TV Plus nu este momentan disponibil în România.

În ciuda faptului că este gratuit, are oferte solide de conținut, inclusiv Top Gear, Law & Order Special Victims Unit, Paramount Movie Channel, The Walking Dead și Vevo. Sute de canale TV live gratuite acoperă mai multe genuri, cum ar fi știri, divertisment, sport și multe altele. În acest fel există întotdeauna ceva pentru toată lumea. Zilele trecute Samsung a anunțat că va lansa în 2023 noi canale, filme și conținut premium pe Samsung TV Plus.

Paramount Movie este un canal american de televiziune prin cablu și prin satelit, orientat spre filme. Este deținut de Paramount Media Networks, o subsidiară a Paramount Global. Paramount Movie Network are sediul în Los Angeles.

Samsung are, de asemenea, unele dintre propriile canale, inclusiv Ride or Drive și The Movie Hub, pe Samsung TV Plus. Potrivit companiei, serviciul său de streaming a înregistrat o creștere de 100% a vizionărilor în ultimul an. Utilizatorii canalului gratuit de streaming Samsung au vizionat peste trei miliarde de ore la nivel global în 2022. Piața FAST este în creștere rapidă, aducând venituri de 4 miliarde de dolari în SUA. Se estimează că veniturile din astfel de servicii FAST vor ajunge la 9 miliarde de dolari până în 2026.

Alți producători de televizoare, inclusiv LG, Vizio și TCL, au propriile lor servicii FAST. Deci, nu este clar dacă serviciul de streaming Samsung ar avea succes în afara televizoarelor, smartphone-urilor și tabletelor Samsung proprii.