Samsung TV Plus primește Barbie, Hot Wheels și multe altele

81
Mattel si Samsung TV Plus
Sursa foto: via sammobile.com

Serviciul Samsung TV Plus crește mereu și primește permanent noi programe de la companii renumite de pe piața media. Zile trecute compania de producție și divertisment de jucării Mattel a încheiat un parteneriat cu Samsung pentru a lansa trei canale pe TV Plus în SUA. Aceste prime trei canale TV pe care Mattel le-a lansat pe platforma Samsung FAST (Free Ad-Supported Streaming) includ Barbie and Friends, Hot Wheels Action și Mattel Jr.

În anunțul său recent, Samsung a declarat că decizia Mattel de a lansa primele canale pe Samsung TV Plus FAST „este o dovadă a serviciului și a audiențelor pe care le-am construit”. Cele trei canale vor fi disponibile în cursul acestui an. Acestea vor putea fi accesate gratuit de pe televizoarele inteligente Samsung, dispozitivele Galaxy și pe web la www.samsungtvplus.com.

Cele trei noi canale de la Mattel vor prezenta conținut inspirat de mărci îndrăgite la nivel global. Este vorba despre American Girl, Barbie, Hot Wheels, Fisher-Price, Masters of the Universe, Matchbox, clasicul Monster High, Thomas & Friends și multe altele. Cele trei canale Mattel difuzează conținut 24/7.

Barbie and Friends este un canal axat pe Barbie si prietenii si modă. Hot Wheels Action prezintă curse Hot Wheels, bătălii He-Man și Skeletor, precum și Thomas & Friends. Mattel Jr. difuzează conținut adecvat pentru copii, inclusiv toate personajele lui Fisher Price, câinele Kipper și Pingu adorabilul Pinguin. Canalele vor avea fiecare program ușor de accesat pentru copii, creat non-stop. Astfel fanii fanii Mattel se pot bucura de ore întregi de spectacole și de divertisment.

Mattel Inc. este o companie multinațională americană de producție de jucării și divertisment  fondată în ianuarie 1945 în Los Angeles. Este al doilea cel mai mare producător de jucării din lume, după venituri, după The Lego Group. Aceste canale marchează prima incursiune a Mattel în lumea serviciilor de streaming FAST. Alte emisiuni oferite prin cele trei canale TV Plus sunt Masters of the Universe, American Girl, Matchbox și Monster High.

„Alegând Mattel să lanseze primele canale FAST cu Samsung TV Plus este o dovadă a serviciului și a audiențelor pe care le-am construit”. A spus Sarah Nelson Uberto, șeful departamentului de dezvoltare a afacerilor și parteneriate la Samsung TV Plus, potrivit SamMobile. „Barbie and Friends, Hot Wheels Action și Mattel Jr. adaugă și mai multe opțiuni la conținutul stabil pentru familie de la Samsung TV Plus, despre care știm că le vor iubi atât spectatorii, cât și agenții de publicitate.”