Noi canale pe Samsung TV Plus, inclusiv The Halloween Movies

245
Samsung TV Plus
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Serviciul TV gratuit cu reclame de la Samsung, Samsung TV Plus, continuă să-și crească ofertele de canale. La sfârșitul săptămânii trecute, cel mai mare producător de televizoare din lume a adăugat șase canale noi la serviciul său gratuit. Între acestea este și un canal pe tema Halloween, tocmai la timp pentru evenimentul înfricoșător care se apropie.

Canalul Filme de HalloweenThe Halloween Movies va difuza în flux filme care furnică coloana vertebrală 24/7 pe tot parcursul sezonului de Halloween. Gama va include filme clasice precum „Rosemary’s Baby”; „Dominion: Prequel to the Exorcist”; și „Exorcist III”, printre multe alte titluri care sărbătoresc Halloween-ul. Deci, Samsung TV Plus va fi și mai atractiv pentru amatorii de senzații tari de Halloween.

Potrivit site-ului Thestreamable, alte canale noi includ canalul Midsomer Murders, care prezintă episoade din seria britanică, care a debutat pentru prima dată în 1997. Nou pentru Samsung TV Plus este rețeaua americană de curse drag NHRA TV. Mai sunt și Grit XTRA, orientat spre genul western și ION Mystery. De asemenea, noutăți pentru Samsung TV Plus în această lună sunt trei canale locale de știri WeatherNation. Aici publicul poate obține acoperire regională, precum și actualizări live și despre vreme. Aceste canale sunt WN Charlotte, WN Portland și WN St. Louis.

Samsung TV Plus primește noi canale

Extinderea aduce Samsung TV Plus la peste 220 de canale. Serviciul este acum disponibil în 24 de țări de pe glob și ajunge la peste 465 de milioane de dispozitive. Serviciul Samsung este disponibil inclusiv pe telefoane mobile și televizoare inteligente, la nivel global. Acum canalul The Halloween Movies aduce un plus inedit de sezon.

Halloween este o sărbătoare de origine celtică, preluată astăzi de multe popoare din lumea occidentală. Numele provine din engleză, de la expresia All Hallows’ Even, numele sărbătorii creștine a tuturor sfinților. Specific pentru Halloween este dovleacul sculptat.

Serviciul Samsung TV gratuit cu reclame – Samsung free ad-supported TV (FAST) s-a extins destul de mult în ultimele luni. Samsung a anunțat relansarea Samsung TV Plus în august și de atunci a făcut destul de mult pentru a consolida serviciul.

Noul nostru aspect, programarea și parteneriatele vin într-un moment în care mulți consumatori sunt copleșiți de o multitudine de facturi și abonamente lunare”. A declarat Sang Kim, vicepreședintele senior pentru produse și marketing al Samsung. „Suntem mândri nu numai că producem dispozitive de calitate, ci și cele care oferă valoare suplimentară prin acces instantaneu și gratuit la divertisment care include filme, muzică, știri, artă, jocuri, sănătate și multe altele”.

Oboseala transmisiunii în flux lovește puternic consumatorii din întreaga lume. Răspândirea canalelor FAST poate fi răspunsul pentru clienții care simt că bugetul lor este întins la limită. Pe măsură ce serviciile FAST continuă să atragă cote mai mari din audiență, așteptați-vă ca acestea să continue să adauge conținut așa cum a făcut Samsung TV Plus.