Acasă Stiri Parteneriat Samsung & Twitch Rivals pentru a „reinventa jocurile mobile”

Parteneriat Samsung & Twitch Rivals pentru a „reinventa jocurile mobile”

Samsung își propune să „reinventeze viitorul jocurilor mobile” împreună cu noul său partener, Twitch Rivals North America. Acesta va fi primul parteneriat între Samsung și Twitch Rivals. Cu toate acestea, nu va fi primul mare parteneriat de jocuri Samsung. Odată cu lansarea seriilor Galaxy S20 și Galaxy Note 20, Samsung a încheiat un parteneriat cu Discord.

Parteneriatul Samsung cu Twitch Rivals se va extinde pe parcursul acestui an. Include tot felul de stimulente pentru streamerele Twitch, precum și pentru spectatori. Practic, dacă jucați jocuri pe Twitch, este un moment bun pentru a vedea cum merg pe telefoanele Samsung Galaxy. Dacă nu o faci deja. Și dacă sunteți un spectator, poate că acum este un moment bun pentru a începe să urmăriți fluxurile live de la Twitch Rivals.

Parteneriatul Twitch Rivals cu Samsung va avea evenimente regulate

Deoarece acesta este un parteneriat de un an, fără îndoială vor fi numeroase lucruri care vor ieși din acesta. Aceasta include evenimente și provocări regulate care vor avea loc pe tot parcursul anului și care implică streamere și utilizatori de dispozitive Galaxy. Totul va fi centrat pe dispozitivele Samsung Galaxy 5G. Primul eveniment a avut loc în 13 ianuarie sub forma unei emisiuni Twitch Rivals.

Samsung spune că vor fi mai multe evenimente la scurt timp după aceasta. Deși nu a detaliat în mod specific despre ce vor fi acele evenimente. Apoi vor începe provocările mobile. Acestea au scopul de a prezenta avantajele utilizării unui dispozitiv Galaxy amiral cu suport 5G pentru a juca cele mai exigente jocuri mobile.

Twitch Rivals este un turneu esports și un eveniment competițional online atât pentru jucători profesioniști, streameri și participanți. Aduce bucuria cooperării la orice, de la jocuri casual și sporturi de clasă mondială la maratoane de muzică și fluxuri de artă.

Printre toate lucrurile pe care le va genera acest parteneriat, Mobile Mondays trebuie să fie cel mai interesant. Samsung nu a anunțat când va avea loc primul eveniment Mobile Mondays. Mobile Mondays va include de la premii în bani până la conținut unic de vizionare. Deci, se pare că Samsung și Twitch Rivals intenționează să aibă ceva pentru toată lumea cu această parte specială a tranzacției.

Pe lângă Mobile Mondays, vor exista și ceea ce Samsung și Twitch numesc Mobile Gaming Heroes, conform AndroidHeadlines. Care va fi o colecție de emisiuni de conținut original, fluxuri live exclusive și evenimente găzduite de creatori și parteneri selectați de conținut.

Stiri

Samsung aduce o altă caracteristică emblematică la Galaxy A52

Luna trecută am scris că Galaxy A52 va veni cu un ecran Super AMOLED cu rata de 90Hz / 120Hz. De asemenea,...

Samsung lucrează la următorul procesor Exynos mid-range

Samsung lucrează la un nou sistem pe chip (procesor) cu numărul de model S5E5515. Nu este clar încă sub ce nume va...

Galaxy Tab S7 Lite testată pe Geekbench cu Snapdragon 750G

Tableta Samsung Galaxy Tab S7 Lite este posibil să apară mai devreme decât ne așteptam în acest an. Dacă sunteți în căutarea...

Galaxy Xcover 5, confirmat cu dual-SIM aproape de lansare

Următorul telefon robust Samsung pentru 2021 este cu un pas mai aproape de a ajunge pe rafturi. Noul smartphone Samsung Galaxy Xcover...

Samsung Galaxy E02 are pagină de asistență live, lansare iminentă

Samsung este în plină activitate de lansare a noi smartphone-uri. Dar oare când nu este Samsung ocupat cu așa ceva? După lansarea...

Cipul Snapdragon X60 5G pentru iPhone 13 va fi fabricat de Samsung

Cipul Snapdragon X60 5G pentru Apple iPhone 13 va fi realizat de cel mai mare rival al companiei americane - Samsung. Cu...

Galaxy A32 are acum o opțiune 4G, modificări față de varianta 5G

În ianuarie Samsung a dezvăluit cel mai ieftin model 5G, Galaxy A32 5G, care se așteaptă să fie lansat în curând în...