Samsung a lansat seria UHD TV Line-up cu șase super caracteristici

780
Samsung India a anunțat astăzi oferta exclusivă de televizoare UHD Super6 cu noi caracteristici. Acestea includ Live Cast, Tune Station, Screen Mirroring, Lag-Free Gaming, Real 4K resolution și 60+ Titles. Cu o rezoluție reală de 4K, noua gamă permite acum consumatorilor să se bucure de o calitate mult îmbunătățită a imaginilor. Datorită tehnologiei PurColor, televizoarele Samsung UHD sunt destinate să furnizeze culori superioare cu niveluri de claritate și contrast de neegalat. Cele mai recente variante UHD sunt, de asemenea, dotate cu Smart Hub și Smart Convergence pentru ca utilizatorii să poată cupla perfect telefonul inteligent cu televizorul. Aceste televizoare sunt concepute exclusiv pentru a satisface nevoile consumatorilor on-line din noua generație. „Noua gamă de televizoare UHD vine pentru a satisface așteptările crescânde ale consumatorilor noștri. Le aducem un televizor UHD 4K cu o serie de funcții inteligente, cum ar fi Live Cast, Tune Station, Smart Convergence și Lag-Free Gaming. Aceste televizoare elegante sunt echipate pentru a răspunde nevoilor de consum în concordanță cu cerințele noului stil de viață„. A declarat Raju Pullan, vicepreședinte Senior Consumer Electronics Online Business, Samsung India.
O serie UHD Line-up pentru generațiile tinere
Noua linie Samsung UHD oferă caracteristici distincte prin integrarea, consumul și interacțiunea televiziunii în viața cotidiană a consumatorilor. Gamele de televizoare Samsung se caracterizează prin design elegant, fiabilitate și calitate, aduse la cele mai înalte cote. Detaliem puțin aceste noi caracteristici. Real 4K resolution. Pentru cei care apreciază detaliile mai fine. Toate televizoarele noii serii oferă o strălucire și o claritate mai mare a imaginilor cu 4K UHD. Imaginea are de patru ori mai mulți pixeli decât televizorul FHD. Funcția vă permite să vizualizați chiar și cele mai mici detalii din fiecare scenă, conform NewsSamsung. Ecosistemul Smart TV nou, ușor și integrat oferă o experiență de divertisment de neegalat.

Cele mai importante 10 branduri producătoare de televizoare din lume în 2018 au fost: 1.Samsung Electronics cu 20,2% din cota de piață, 2.LG Electronics cu o cotă de piață de 12,1%, 3.TCL (o companie din China), 4.Sony, 5.Hisense (China), 6.Sharp, 7.Panasonic, 8.Skyworth, 9.Vizio și pe 10.Toshiba

Live Cast. Distribuiți momentul surprins. Cu funcția Live Cast se poate difuza orice moment live din orice locație de pe televizor utilizând telefonul smartphone. Caracteristica permite consumatorilor să partajeze fără efort un flux live și să se bazeze mai mult pe factorul de divertisment. Tune Station. Muzica vine în viața voastră. Funcția Tune Station îmbunătățește experiența audio totală prin adăugarea de elemente vizuale realiste în playlist. Astfel se transformă televizorul într-un sistem de muzică virtuală. Screen Mirroring. Divertismentul pe ecran mare. Oglindirea ecranului vă permite să vedeți conținutul telefonului la televizor. Oferă asistență pentru ca smartphone-ul și Smart TV-ul să lucreze sincronizat pentru a maximiza experiența de divertisment. Utilizatorii pot juca sau urmări videoclipuri pe ecranul mare pentru a le face să prindă mai multă viață.
Noua serie UHD Line-up ideală pentru fanii jocurilor
Lag-Free Gaming. Oferă fanilor jocurilor o gamă extraordinară de jocuri cu grafică de înaltă calitate. Cu Game Mode și Quad Core Processor, noua serie UHD permite utilizatorilor să joace jocuri pe ecranul mare fără probleme cu o grafica de înaltă calitate a ecranului UHD Picture Engine. 60K+ Titles. Divertisment cât cuprinde. Vă puteți bucura de cele mai bune conținuturi UHD pe un ecran mare și vă puteți scufunda într-o lume a divertismentului pe care nu ați mai văzut până acum. Titlurile de 60K+ cuprind conținut internațional și național, însoțite de o gamă largă de conținuturi în funcție de alegerea consumatorilor. Televizorul Samsung Super6 Series UHD de 43 inch, este în India la un preț de 41.990 INR, aproximativ 530 euro. Cel cu diagonala de 50 inch costă aproximativ 630 de euro iar cel de 55 inch 730 de euro. Televizoarele sunt disponibile începând cu 12 martie 2019 pe platformele Samsung Shop, e-commerce Flipkart și Amazon India. Din informațiile noastre acestea vor fi disponibile în perioada următoare și la nivel global.