Aplicația Samsung Uhssup pentru a afișa locația în timp real

1559
Samsung solicită o nouă marcă comercială pentru Uhssup, o aplicație mobilă care vă permite să vă dezvăluiți locația în care vă aflați și să vă găsiți prietenii din apropiere. Compania Samsung este cunoscută în întreaga lume pentru produsele sale electronice de larg consum cu funcționalități extinse. Cu toate acestea, compania nu are încă propria aplicație de mesagerie. Concurenții precum Apple, Google și Facebook au propria aplicație de mesagerie. Samsung pare să vrea să rezolve această problemă și să concureze cu popularul WhatsApp. În octombrie 2017, WhatsApp a lansat o nouă funcție care face posibilă comunicarea locației în care vă aflați în timp real, tuturor prietenilor sau celor pe care îi selectați din lista de contacte. Utilizatorii pot alege, dacă sau nu, să le arate locația lor live tuturor celor din lista de contacte. Facebook a introdus o astfel de funcție cu câteva luni mai în urmă, în Facebook Messenger. De asemenea, Google a adăugat o astfel de funcționalitate aplicației sale Maps anul trecut. La sfârșitul săptămânii trecute, Samsung a depus o cerere de marcă la EUIPO (Oficiul European al Proprietății Intelectuale). Cererea a fost depusă la 26 ianuarie 2018 de către firma de avocatură Fieldfisher din Londra. Această firmă se ocupă de cererile pentru mărci comerciale pentru Samsung Electronics de cele mai multe ori. Este cerere pentru o marcă comercială, aplicație social media, pentru numele Samsung Uhssup.

EUIPO, înființată în 1994, este Agenția Uniunii Europene responsabilă cu înregistrarea mărcilor în UE. Are sediul în Spania la Alicante. Biroul procesează cereri pentru marcă și pentru design în 23 de limbi oficiale ale UE. În fiecare an, se înregistrează o medie de 135.000 de mărci în Uniunea Europeană.

Aplicația conține o descriere clară, din care se poate concluziona că Samsung Uhssup este o aplicație mobilă pentru afișarea și comunicarea locației în care vă aflați în timp real celor din lista de contacte. În plus, aplicația Samsung Uhssup pentru smartphone permite găsirea altor utilizatori din lista de contacte. Este, de asemenea, posibil să comunici cu prietenii la fel ca în celelalte tipuri de astfel de aplicații. Deși nu se detaliază ce forme de interacțiune sunt posibile, este clar că Samsung intenționează să lanseze o nouă aplicație smartphone pe care utilizatorii se pot găsi reciproc mai ușor și pot fi în contact unul cu celălalt. Aceasta nu este prima încercare a firmei Samsung pentru a crea un mesager instant propriu. În 2011, compania a lansat ChatON pentru mesagerie. Această aplicație a fost preinstalată pe toate telefoanele smartphone Samsung și a fost considerată în primul rând ca o alternativă la WhatsApp, care a existat încă din 2009. În 2015 ChatON a fost închis. Google „ne spune” că Uhssup înseamnă: un simbol al libertății, schimbării, mobilității, forței, aventurii și dinamismului. Există posibilitatea ca să aflăm mai multe despre această aplicație când Samsung Galaxy S9 și Galaxy S9+ vor fi prezentate în 25 februarie la Barcelona. Este chiar posibil să o găsim pe noile smsrtphone-uri lansate de Samsung în Spania.
SURSĂLetsgoDigital