Acasă Stiri Samsung a lansat un uscător de haine cu o capacitate de 16...

Samsung a lansat un uscător de haine cu o capacitate de 16 kg.

Dincolo de super-telefoanele Samsung despre care scriem și comentăm zilnic, gigantul tech se mai ocupă și de alte lucruri. Samsung a lansat un uscător de haine cu o capacitate de 16 kilograme, alăturându-se astfel liderului de pe piață, LG. Modelul face parte din gama de uscare Grande Dryer de la Samsung Electronics, potrivit ziarului sud-coreean, KoreaTimes.

Samsung este cel mai mare producător mondial de electrocasnice din lume. Toate produsele electrocasnice Samsung se caracterizează printr-o calitate și fiabilitate de neegalat. Indiferent că vorbim de frigidere, mașini de spălat, aspiratoare sau alte aparate electrocasnice. Marca Samsung este sinonimă cu cea mai bună calitate.

Samsung a declarat că a lansat uscătorul cu o capacitate de 16 kg. pentru a răspunde cererii tot mai mari de pe piață. În special pentru astfel de produse care pot usca cantități mari de rufe. Aproape sigur în perioada următoare Samsung va domina și această categorie de produse electrocasnice.

Produse pentru clienți, pentru a se potrivi nevoilor acestora

„Ideea este de a personaliza uscătorul de 16 kilograme pentru a se potrivi cu nevoile clienților. Cel mai fierbinte element pentru gospodine este un uscător. Și toate vor să aibă unul mai mare, care poate usca mai multe rufe”. A declarat un oficial Samsung în cadrul unei conferințe de presă la Seul.

Piața uscătoarelor de rufe a cunoscut o creștere rapidă în ultimul timp. Condițiile meteo sunt de vină, umezeala din aer și praful au condus la acest lucru. Astfel gospodinele nu vor mai avea probleme de acest fel indiferent de anotimp, nici vara și nici iarna.

LG Electronics este o companie multinațională sud-coreeană cu sediul în Seul, Coreea de Sud. A fost fondată în 1958 ca GoldStar, în februarie 1995 a devenit Lucky-Goldstar și apoi în cele din urmă LG Electronics. Are peste 82.000 de angajați în 119 filiale din întreaga lume.

LG conduce piața de uscătoare cu o cotă de peste două treimi. Samsung încearcă să recupereze prin introducerea acestui uscător de haine de 16 kg, mai devreme decât rivalul său în domeniul electronicii. LG a programat lansarea unui uscător cu o capacitate de 16 kilograme doar în luna decembrie. Cele două companii s-au concentrat mai mult pe vânzarea modelelor de 9 kg., dar vor să crească capacitatea de uscare. Anul trecut ambele companii au lansat mașini de uscat cu o capacitate de 14 kilograme.

Uscătorul de rufe are o caracteristică de sterilizare

Samsung este așteptat să câștige o cotă de piață mai mare după anunțarea uscătorului de 16 kg., înaintea LG. Uscătorul Samsung de 16 kg. are aceleași dimensiuni ca și modelul de 14 kilograme, dar poate usca încărcături mai mari de rufe. Ediția de 16 kg. vine în trei culori diferite – negru, alb și argintiu. Prețul variază de la 2,19 milioane won, aproximativ 1.940$ până 2.210 dolari.

Samsung folosește funcția „Magic 60 degree”. Uscătorul poate minimiza posibilele deteriorări ale articolelor de spălare deoarece limitează temperatura în interiorul aparatului la 60°. Noul uscător are performanțe de vârf, indiferent de anotimp. Mașina folosește tehnologia numită invertor de dezumidificare la temperatură joasă și are o caracteristică de sterilizare. Uscătorul poate elimina 100% din acarienii din praf care se lipesc de haine, 99% din germenii nocivi și 95% din polen.

Stiri

Galaxy Tab S7 Lite testată pe Geekbench cu Snapdragon 750G

Tableta Samsung Galaxy Tab S7 Lite este posibil să apară mai devreme decât ne așteptam în acest an. Dacă sunteți în căutarea...

Galaxy Xcover 5, confirmat cu dual-SIM aproape de lansare

Următorul telefon robust Samsung pentru 2021 este cu un pas mai aproape de a ajunge pe rafturi. Noul smartphone Samsung Galaxy Xcover...

Samsung Galaxy E02 are pagină de asistență live, lansare iminentă

Samsung este în plină activitate de lansare a noi smartphone-uri. Dar oare când nu este Samsung ocupat cu așa ceva? După lansarea...

Cipul Snapdragon X60 5G pentru iPhone 13 va fi fabricat de Samsung

Cipul Snapdragon X60 5G pentru Apple iPhone 13 va fi realizat de cel mai mare rival al companiei americane - Samsung. Cu...

Galaxy A32 are acum o opțiune 4G, modificări față de varianta 5G

În ianuarie Samsung a dezvăluit cel mai ieftin model 5G, Galaxy A32 5G, care se așteaptă să fie lansat în curând în...

Telefoane Samsung aprobate pentru utilizare guvernamentală în Australia

Australian Signals Directorate - Direcția semnale australiene (ASD) a aprobat patru noi smartphone-uri Samsung Galaxy pentru utilizare guvernamentală în Australia. Agenția a...

ANC și calitatea impresionantă a sunetului pune „Pro” în Galaxy Buds Pro

Cu atât de mult conținut disponibil la îndemână, căștile fără fir au o capacitate unică de a îmbunătăți viața de zi cu...