Acasă Stiri Samsung va începe vânzările de Galaxy Note 8 pe 15 septembrie

Samsung va începe vânzările de Galaxy Note 8 pe 15 septembrie

Din informațiile apărute în ziarul sud-coreean EtNews, Samsung va începe să vândă Galaxy Note 8 începând cu data de 15 septembrie.

Publicația citează reprezentantul unui operator de telefonie mobilă locală, care sub protecția anonimatului a declarat că vânzările lui Note 8 vor debuta sincronizat pe principalele piețe de desfacere din lume (includem aici și Europa).

Vom vinde Galaxy Note 8 începând cu data de 15 septembrie„, a spus un reprezentant al unui furnizor local de telefonie mobilă. „Prețul smartphone-ului nu a fost stabilit încă.”

Samsung va prezenta Note 8 pe 23 august, lucru confirmat chiar de compania Samsung recent. Evenimentul va avea loc în New York City.

Sunt șanse zero să se schimbe data prezentării lui Galaxy Note 8„, a afirmat un reprezentant al companiei sud-coreene. Compania va confirma la acest eveniment când telefonul va fi scos la vânzare și cât de mult va costa.

Data lansării lui Note 8 este cu aproximativ o lună mai târziu decât data lansării lui Galaxy Note 7 (19 august 2016).

În general după prezentarea oficială, Samsung oferă o perioadă de 2 săptămâni, pentru pre-comenzi ale telefonului înainte de a începe vânzările propriu-zise.

Ar putea dura câteva săptămâni până când telefonul să ajungă la vânzare. Așa se întâmplă cu lansările smartphone-urilor emblematice.

Cu toate acestea, furnizorii de rețele mobile se gândesc la aproximativ 10 până la 14 zile ca perioadă pentru pre-comenzi de la prezentarea telefonului, pentru a oferi oportunități suficiente consumatorilor de a experimenta Galaxy Note 8 înainte de a decide să facă o astfel de achiziție.

Cu mai mult de 20 de milioane de Galaxy S8 și S8+ vândute la nivel mondial până în prezent, Samsung ar trebui să dispună de un stoc substanțial din Note 8 pentru a satisface cu succes cererea pentru următorul său phablet, care din toate informațiile va genera vânzări masive.

Phablet, este o clasă de dispozitive mobile situate ca dimensiune între smartphone-uri și tablete. Au o diagonală cuprinsă între 5.5-6.99 inch (140-178 mm). Galaxy Note este în mare parte creditat cu popularizarea noțiunii de phablet atunci când a fost lansat în decembrie 2011. Până în august 2012, au fost vândute 10 milioane de Galaxy Note în întreaga lume.

Experții estimează că volumul vânzărilor de Galaxy Note 8 va fi cel mai mare dintre toate modelele Galaxy Note. Se va întâmpla asta deoarece Note 8 este practic un nou telefon din gama Note, care este lansat după rechemarea întregului lot de Galaxy Note 7.

Ei estimează că cererile pentru Note 8 vor fi mult mai mari decât oricând, deoarece Samsung Electronics vinde numai 400.000 de telefoane din Galaxy Note 7 FE, chiar dacă cererea a fost foarte mare.

Pe de altă parte, din toate informațiile apărute se pare că Note 8 are ecran de 6,3 inch, chipset Exynos 8895, memorie internă de 64 / 128 GB, 6 GB de RAM, cameră dublă cu 13 MP la spate și 12 MP față, precum și o baterie de 3.300 mAh.

SourceEtNews

Stiri

Samsung a lansat un aparat multifuncțional de gătit în Coreea de Sud

Samsung a lansat zilele trecute un nou aparat multifuncțional de gătit destinat consumatorilor care vor să gătească acasă pe fondul tendinței de...

Samsung One UI 4 beta bazat pe Android 12 pentru seria Galaxy S21

Samsung a anunțat că va lansa în curând programul beta One UI 4 bazat pe Android 12 pentru seria Galaxy S21. Compania...

Capacitatea bateriilor pe Samsung Galaxy Tab S8+ și Galaxy Tab S8 Ultra

Sunt tot mai multe informații că Samsung lucrează la seria de tablete emblematice Galaxy Tab S8. O scurgere recentă a dezvăluit că...

Samsung se menține pe locul doi mondial pe piața tabletelor în Q2 2021

Samsung Electronics Co. a rămas cel de-al doilea cel mai mare furnizor de tablete din lume în Q2 2021. Datele au fost...

Samsung Galaxy Z Flip 3 va fi impermeabil la apă. Ce înseamnă asta?

Peste două săptămâni, va avea loc un eveniment major Samsung Galaxy Unpacked 2021, unde vor fi lansate Galaxy Z Fold 3 și...

Samsung Galaxy Z Fold 3: noi imagini cu smartphone-ul pliabil

Cu Samsung Galaxy Z Fold 3 gigantul tech își va prezenta următorul smartphone pilot pliabil pe 11 august. După foarte multe scurgeri...

Samsung Galaxy A52s 5G: iată cât va costa în Europa!

Galaxy A52 5G unul dintre cele mai bune telefoane ieftine 5G din 2021, dar se confruntă cu o concurență dură. Pentru a...