Acasă Stiri Samsung va începe vânzările de Galaxy Note 8 pe 15 septembrie

Samsung va începe vânzările de Galaxy Note 8 pe 15 septembrie

Din informațiile apărute în ziarul sud-coreean EtNews, Samsung va începe să vândă Galaxy Note 8 începând cu data de 15 septembrie.

Publicația citează reprezentantul unui operator de telefonie mobilă locală, care sub protecția anonimatului a declarat că vânzările lui Note 8 vor debuta sincronizat pe principalele piețe de desfacere din lume (includem aici și Europa).

Vom vinde Galaxy Note 8 începând cu data de 15 septembrie„, a spus un reprezentant al unui furnizor local de telefonie mobilă. „Prețul smartphone-ului nu a fost stabilit încă.”

Samsung va prezenta Note 8 pe 23 august, lucru confirmat chiar de compania Samsung recent. Evenimentul va avea loc în New York City.

Sunt șanse zero să se schimbe data prezentării lui Galaxy Note 8„, a afirmat un reprezentant al companiei sud-coreene. Compania va confirma la acest eveniment când telefonul va fi scos la vânzare și cât de mult va costa.

Data lansării lui Note 8 este cu aproximativ o lună mai târziu decât data lansării lui Galaxy Note 7 (19 august 2016).

În general după prezentarea oficială, Samsung oferă o perioadă de 2 săptămâni, pentru pre-comenzi ale telefonului înainte de a începe vânzările propriu-zise.

Ar putea dura câteva săptămâni până când telefonul să ajungă la vânzare. Așa se întâmplă cu lansările smartphone-urilor emblematice.

Cu toate acestea, furnizorii de rețele mobile se gândesc la aproximativ 10 până la 14 zile ca perioadă pentru pre-comenzi de la prezentarea telefonului, pentru a oferi oportunități suficiente consumatorilor de a experimenta Galaxy Note 8 înainte de a decide să facă o astfel de achiziție.

Cu mai mult de 20 de milioane de Galaxy S8 și S8+ vândute la nivel mondial până în prezent, Samsung ar trebui să dispună de un stoc substanțial din Note 8 pentru a satisface cu succes cererea pentru următorul său phablet, care din toate informațiile va genera vânzări masive.

Phablet, este o clasă de dispozitive mobile situate ca dimensiune între smartphone-uri și tablete. Au o diagonală cuprinsă între 5.5-6.99 inch (140-178 mm). Galaxy Note este în mare parte creditat cu popularizarea noțiunii de phablet atunci când a fost lansat în decembrie 2011. Până în august 2012, au fost vândute 10 milioane de Galaxy Note în întreaga lume.

Experții estimează că volumul vânzărilor de Galaxy Note 8 va fi cel mai mare dintre toate modelele Galaxy Note. Se va întâmpla asta deoarece Note 8 este practic un nou telefon din gama Note, care este lansat după rechemarea întregului lot de Galaxy Note 7.

Ei estimează că cererile pentru Note 8 vor fi mult mai mari decât oricând, deoarece Samsung Electronics vinde numai 400.000 de telefoane din Galaxy Note 7 FE, chiar dacă cererea a fost foarte mare.

Pe de altă parte, din toate informațiile apărute se pare că Note 8 are ecran de 6,3 inch, chipset Exynos 8895, memorie internă de 64 / 128 GB, 6 GB de RAM, cameră dublă cu 13 MP la spate și 12 MP față, precum și o baterie de 3.300 mAh.

SourceEtNews

Stiri

Seria Galaxy S21 posibil cu opțiunea de deblocare biometrică Bixby Voice

Se pare că Samsung intenționează să ofere Bixby Voice ca metodă de deblocare biometrică pe seria Galaxy S21. Se așteaptă ca dispozitivul...

Există încă speranțe pentru seria Samsung Galaxy Note 21

Se pare că mai avem încă șanse să vedem seria Samsung Galaxy Note 21. În ultimul timp au fost multe informații care...

Cota de piață a companiei Samsung a crescut în Canada în Q3 2020

Afacerea cu smartphone-uri a companiei Samsung a mers foarte bine pe toate piețele occidentale. Recent, gigantul tehnologic sud-coreean a detronat Apple în...

Samsung a lansat în sfârșit Chromebook seria 4 în Marea Britanie

Samsung Electronics Co Ltd. a anunțat ieri lansarea laptopurilor Chromebook 4 și 4+ în Marea Britanie. Combinând designul elegant și performanța cu...

Galaxy Z Flip 2 va avea un ecran cu rata de actualizare de 120Hz

Samsung Galaxy Z Flip a fost foarte bine primit de public și gigantul tech are în plan lansarea unui urmaș al acestuia...

Samsung România lansează a șasea ediție Stream Your Dream

Samsung România lansează astăzi cea de-a șasea ediție Stream Your Dream. Conferința va fi transmisă live, pe canalul de YouTube Samsung România,...

Comparație Huawei Mate 40 Pro vs Samsung Galaxy Note 20 Ultra

Huawei Mate 40 Pro a fost lansat în luna octombrie și are la interior tot ce poate fi mai bun din tehnologia...