Acasă Stiri Samsung va lansa noul smartphone flip Galaxy Folder 2

Samsung va lansa noul smartphone flip Galaxy Folder 2

Samsung Electronics a declarat că va lansa un nou smartphone în stil flip în această săptămână, Samsung Galaxy Folder 2.

Samsung produce unul dintre cele mai bune smartphone-uri de pe piață, dar nu a renunțat încă la telefoanele de tip flip. Dacă sunteți nostalgici și căutați ceva care să vă amintească de trecut, Samsung lansează acest nou telefon cu clapetă modernizat, cu multe dintre caracteristicile high-end pe care le-ați aștepta la orice nou smartphone de ultimă generație.

Gigantul tehnic coreean a spus că, deși Galaxy Folder 2 arată ca modelele anterioare de telefoane mobile, rulează pe platforma Android 6.0 și vine cu camere de 8MP și 5MP, și împrumută unele caracteristici de la verișorii săi de vârf.

Are 2 GB de memorie RAM, un procesor quad-core de 1,4 GHz și un slot microSD care se extinde până la 256 GB. Acesta va veni în versiuni 3G și 4G LTE.

Ecranul de 96,6 milimetri adică 3,8 inch va ajuta, utilizatorii să se bucure de fotografii și clipuri video. Are o tastatură cu butoane fizice (are și touchscreen) care le permite să activeze instantaneu diverse funcții, cum ar fi agenda telefonică și camerele foto.

Are un buton dedicat exclusiv pentru mediile sociale prin care telefonul poate fi conectat și la aplicații majore. Capacitatea bateriei este de 1.950 mAh și poate fi detașată de dispozitiv.

 Primul telefon cu o baterie nedetașabilă a fost iPhone-ul, un telefon mobil de tip smartphone. A fost lansat în 2007, și avea o baterie pe bază de litiu care dura până la cinci ore de convorbire. 

De asemenea, utilizatorii pot configura dimensiunea fonturilor și a icoanelor de aplicații, iar telefonul are 15 tonuri de apel.

Luând în considerare nevoile consumatorilor mai în vârstă, telefonul vine și cu tonuri de apel mai tari.

Dispozitivul va fi disponibil în culorile negru și roșu.

Seria Galaxy Folder a fost lansată pentru prima dată în 2013. Samsung a investit în telefoanele cu clapetă în ultimii ani. A lansat Galaxy Folder în iulie 2015, iar acum va lansa un nou mod de comunicare retro – mult îmbunătățit, Galaxy Folder 2.

Majoritatea telefoanelor concepute în format flip sunt vândute înainte de sosirea smartphone-urilor.

Va ajunge la vânzare pe rafturile magazinelor începând cu 23 iunie, mai întâi în Coreea de Sud pentru 297.000 Won, adică aproximativ 260 USD.

Stiri

Samsung Odyssey Neo G9: cel mai puternic monitor de joc disponibil

Calitatea graficii și a sunetului în jocuri se îmbunătățește tot timpul. Prin urmare, pentru a se asigura că se pot bucura din...

Samsung depășește Intel, este cel mai mare producător mondial de cipuri

Divizia de semiconductori duce în ultimul timp greul pentru pentru Samsung. Compania Samsung a înregistrat profituri record în Q2 2021, în mare...

Galaxy Watch 4 cu o durată de viață a bateriei de 7 zile

Cele mai recente scurgeri și zvonuri de la Samsung Galaxy Watch 4 ne oferă o presupusă foaie de specificații și o durată...

Seria Galaxy S21 se vinde mai rău decât seria Galaxy S20

Seria Galaxy S21 a avut un început de an fantastic înainte de a ajunge chiar pe rafturi. Dar, la șase luni de...

Samsung pierde locul unu în Europa, Xiaomi este pe primul loc

Rezultatele Xiaomi din ultimele douăsprezece luni nu au fost nici pe departe incredibile, iar cele mai recente date de piață din Europa...

Dispozitivele Galaxy care vor primi actualizarea Android 12 și One UI 4.0

Interfața One UI 4.0 nu a fost momentan confirmată oficial, dar dacă Samsung nu decide să facă schimbări drastice filozofiei de proiectare...

Seria Samsung Galaxy S22 va avea o cameră de 50MP cu senzor RGBW

Samsung lucrează la un senzor de 200MP de ceva timp, care va ajunge mai întâi un smartphone Xiaomi Mi 12. Conform ultimelor...