Acasă Stiri Samsung va lansa noul smartphone flip Galaxy Folder 2

Samsung va lansa noul smartphone flip Galaxy Folder 2

Samsung Electronics a declarat că va lansa un nou smartphone în stil flip în această săptămână, Samsung Galaxy Folder 2.

Samsung produce unul dintre cele mai bune smartphone-uri de pe piață, dar nu a renunțat încă la telefoanele de tip flip. Dacă sunteți nostalgici și căutați ceva care să vă amintească de trecut, Samsung lansează acest nou telefon cu clapetă modernizat, cu multe dintre caracteristicile high-end pe care le-ați aștepta la orice nou smartphone de ultimă generație.

Gigantul tehnic coreean a spus că, deși Galaxy Folder 2 arată ca modelele anterioare de telefoane mobile, rulează pe platforma Android 6.0 și vine cu camere de 8MP și 5MP, și împrumută unele caracteristici de la verișorii săi de vârf.

Are 2 GB de memorie RAM, un procesor quad-core de 1,4 GHz și un slot microSD care se extinde până la 256 GB. Acesta va veni în versiuni 3G și 4G LTE.

Ecranul de 96,6 milimetri adică 3,8 inch va ajuta, utilizatorii să se bucure de fotografii și clipuri video. Are o tastatură cu butoane fizice (are și touchscreen) care le permite să activeze instantaneu diverse funcții, cum ar fi agenda telefonică și camerele foto.

Are un buton dedicat exclusiv pentru mediile sociale prin care telefonul poate fi conectat și la aplicații majore. Capacitatea bateriei este de 1.950 mAh și poate fi detașată de dispozitiv.

 Primul telefon cu o baterie nedetașabilă a fost iPhone-ul, un telefon mobil de tip smartphone. A fost lansat în 2007, și avea o baterie pe bază de litiu care dura până la cinci ore de convorbire. 

De asemenea, utilizatorii pot configura dimensiunea fonturilor și a icoanelor de aplicații, iar telefonul are 15 tonuri de apel.

Luând în considerare nevoile consumatorilor mai în vârstă, telefonul vine și cu tonuri de apel mai tari.

Dispozitivul va fi disponibil în culorile negru și roșu.

Seria Galaxy Folder a fost lansată pentru prima dată în 2013. Samsung a investit în telefoanele cu clapetă în ultimii ani. A lansat Galaxy Folder în iulie 2015, iar acum va lansa un nou mod de comunicare retro – mult îmbunătățit, Galaxy Folder 2.

Majoritatea telefoanelor concepute în format flip sunt vândute înainte de sosirea smartphone-urilor.

Va ajunge la vânzare pe rafturile magazinelor începând cu 23 iunie, mai întâi în Coreea de Sud pentru 297.000 Won, adică aproximativ 260 USD.

Stiri

Galaxy Note 20 5G și Z Flip 5G disponibile în culori festive roșu și alb

Galaxy Note 20 5G și Z Flip 5G sunt disponibile într-o pereche de culori noi în SUA începând de ieri. Note 20...

Samsung Galaxy Note 21 va fi lansat într-o singură versiune

Recent am scris că Samsung va întrerupe seria Galaxy Note. Au fost mai multe informații în acest sens, dar se pare că...

Samsung ocupă o treime din piața globală a televizoarelor în Q3 2020

Samsung Electronics a rămas cel mai mare furnizor de televizoare din lume în al treilea trimestru din anul 2020. Conform companiei de...

Ziua Națională a României – La mulți ani România!

Ziua Națională a României este cel mai important eveniment din România. Ziua națională a României a fost între 1866-1947 ziua de 10 mai, apoi,...

Tot ce știm despre seria Galaxy S21: specificații, design, posibilă lansare

Seria Galaxy S există de peste un deceniu și, din acel moment, a devenit una dintre cele mai bine vândute linii de...

Samsung „schițează” viitorul telefoanelor pliabile-multiple și rulabile

Samsung își dezvoltă tehnologia ecranului OLED flexibil de ani de zile. Compania a fost una dintre primele din lume care a lansat...

Ce este tehnologia UWB aflată pe Note 20 Ultra și Galaxy Z Fold 2?

UWB sau Ultra-Wide Band, este primul pas pentru ca smartphone-ul să înlocuiască în siguranță cheile casei și ale mașinii. Modelul Samsung Galaxy...