Samsung a vândut mai mult decât Apple, Nokia şi LG la un loc

1731
Samsung Nr1 in vanzarile de telefoane -ilovesamsung.ro

Ştim deja că gigantul high-tech din Coreea de Sud, Samsung vinde multe telefoane şi controlează o mare parte din cota de piaţă. Totuşi, un studiu recent al Strategy Analytics arată cât de mult compania sud-coreeană şi-a devansat rivalii. În perioada iulie-septembrie a acestui an, Samsung a vândut 120 de milioane de telefoane în toată lumea, suficient cât să devină în mod clar lider, dar ceea ce îi garantează un avantaj colosal este faptul că a vândut mai mult decât Nokia, Apple şi LG la un loc.

LG Electronics este o companie multinațională sud-coreeană cu sediul în Seul, Coreea de Sud. A fost fondată în 1958 ca GoldStar, în februarie 1995 a devenit Lucky-Goldstar și apoi în cele din urmă LG Electronics.

Aceste 3 companii o urmează gigantul tehnologic din Coreea de Sud în clasament, vânzând 64 de milioane, 33 de milioane, respectiv 18 milioane însumând un total de 115 milioane de telefoane vândute. Huawei se situează pe locul 5 cu 14 milioane de telefoane vândute în toată lumea. Adăugând şi vânzările companiei Huawei obţinem puţin mai mult decât totalul vânzărilor celor de la Samsung. Este într-adevăr o performanţă uimitoare.

Huawei a fost fondată în 1987 de Ren Zhengfei, fost inginer în Armata Populară de Eliberare. Huawei are de institute de cercetare în mai multe țări și se extinde rapid pe piețele internaționale.