Samsung promovează viitorul experiențelor conectate pentru Smart Home

159
Samsung promoveaza viitorul experientelor conectate de acasa
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung va colabora cu Home Connectivity Alliance (HCA), pentru a îmbunătăți experiența unei case inteligente. Astfel va asigura interoperabilitatea aparatelor electrocasnice, sistemelor HVAC și televizoarelor. Noua organizație globală își propune să le ofere utilizatorilor mai multe opțiuni pentru a-și personaliza ecosistemele caselor inteligente, îmbunătățind în același timp confidențialitatea datelor și siguranța dispozitivelor.

Samsung Electronics este membru fondator al HCA împreună cu Arçelik A.Ş., The Electrolux Group, Haier, GE Appliances și Trane Technologies. Alianța reunește producători de top de dispozitive conectate, sporind astfel compatibilitatea aparatelor inteligente între mărci. Ca parte a alianței, Samsung va colabora cu celelalte companii membre pentru a dezvolta direcții comune de interoperabilitate cloud-to-cloud, ținând cont de cerințele de securitate a datelor și de siguranța consumatorilor.

Pentru utilizatorii Samsung, această veste înseamnă capacitatea de a opera și controla aparate de la alte mărci prin intermediul platformei SmartThings pentru casa inteligentă, ușurându-le consumatorilor integrarea dispozitivelor vechi și noi în casele lor conectate. În mod alternativ, consumatorii vor putea accesa dispozitivele companiei din alte aplicații membre HCA.

Samsung va continua să ofere inovații care depășesc limitele dispozitivelor inteligente

Suntem foarte încântați să avem Samsung printre membrii fondatori ai Home Connectivity Alliance. Suportul producătorilor globali, precum Samsung, califică în mod unic HCA pentru a stabili direcții de interoperabilitate pentru aparatele din casă”. A declarat Yoon Ho Choi, President of Home Connectivity Alliance.

Pe măsură ce tehnologia digitală devine mai integrată în viața de zi cu zi Samsung crede că este esențială mai multă deschidere ecosistemului de casă inteligentă. În acest fel consumatorii vor avea parte de mai multe opțiuni pentru a crea experiențe cu adevărat personalizate pentru acasă”. A declarat Chanwoo Park, Executive Vice President and Head of IoT Business group de la Samsung Electronics.

Bazându-se pe parteneriatele promovate prin HCA, SmartThings va continua să ofere inovații care depășesc limitele dispozitivelor inteligente. În acest fel le permite consumatorilor să se bucure de beneficiile vieții conectate. De la funcțiile pentru bucătăriile inteligente la curățarea automată a casei și îngrijirea îmbrăcămintei, platforma deschisă SmartThings reunește o gamă largă de dispozitive și servicii de ultimă generație pentru a oferi o experiență holistică a casei inteligente.

Simplificarea vieții de zi cu zi prin tehnologia digitală se află în centrul inovațiilor Samsung pentru casele inteligente. Compania va colabora cu HCA pentru a conduce viitorul tehnologic Smart Home și pentru a le oferi utilizatorilor inovații semnificative.

Pentru mai multe informații despre ecosistemul casei inteligente Samsung și SmartThings, vă rugăm să vizitați Samsung.com. Pentru mai multe informații despre Home Connectivity Alliance, vă rugăm să vizitați https://homeconnectivityalliance.org/.