Acasă Stiri Este Samsung Display vinovat pentru ecranul defect al lui iPhone X?

Este Samsung Display vinovat pentru ecranul defect al lui iPhone X?

Au apărut informații că pe marginea ecranul lui Apple iPhone X apar linii verzi anormale. Observatorii din industria de telefonie mobilă se întreabă dacă această problema se datorează calității ecranului AMOLED furnizat exclusiv de Samsung Display, sau este incapacitatea firmei Apple de a se adapta la aceste ecrane avansate.

Potrivit informațiilor vehiculate în presă, principala cauză a lansării cu întârziere a iPhone-ului X a fost calitatea „mai săracă decât se aștepta Apple” a panourilor Samsung AMOLED.

Samsung ar trebui să plătească penalități pentru asta„, a declarat un oficial din domeniu, sub protecția anonimatului, ziarului The Korea Herald. „Apple a fost foarte pretențioasă în ceea ce privește calitatea AMOLED, în timp ce Samsung nu avea altă soluție decât să încerce să-și satisfacă clientul„.

O problemă similară s-a întâmplat și anul trecut, când Samsung Electronics a lansat telefoanele Samsung Galaxy S7 și S7 Edge care au folosit și ele ecranele AMOLED produse de Samsung Display. La acea dată, unele telefoane Galaxy au afișat linii roz pe ecranele lor.

Apple nu a dat un răspuns oficial la această problemă, dar gigantul tehnologic american se pare că se oferă să schimbe telefoanele defecte cu unele noi, potrivit știrilor.

O altă sursă a declarat pentru The Korea Herald că rata de randament a smartphone-urilor iPhone X a fost „semnificativ scăzută” datorită lipsei de experiență a producătorului american de iPhone cu panourile AMOLED. „Apple ar fi făcut greșeli în timpul asamblării acestor părți la iPhone X„, a continuat aceeași sursă.

Apple a cerut confidențialitate furnizorilor de piese pentru smartphone-urile iPhone X.

Samsung Display a rămas prudent în legătură cu această problemă, spunând: „Nu putem să comentăm această problemă în numelui producătorului„, dar a adăugat că dacă problema liniei verzi este cauzată de hardware sau de software, cauza ar trebui să fie investigată de producătorul telefonului.

Dacă ar fi fost furnizate panouri sub standardul cerut, acele produse ar fi fost detectate în timpul procedurilor de inspecție„, a spus un oficial al companiei.

Este pentru prima dată când furnizorul coreean de afișaje oferă exclusiv panourile AMOLED pentru cel mai scump smartphone din lume produs de Apple.

AMOLED (Active-Matrix Organic Light-Emitting Diode) sau diodă organică emițătoare de lumină cu matrice activă). Începând cu 2008, tehnologia de afișare AMOLED a început să fie utilizată în telefoane mobile, ceasuri inteligente, mediaplayere și camere digitale, în laptop-uri și televizoare.

În același timp iPhone-ul X ar fi afectat de o altă problemă, cu sunetul la volum mai mare difuzoarele ar distorsiona excesiv sunetul și ar provoca pocnituri. O problemă similară a avut și iPhone 8. La puțin timp de la lansare, este a doua problemă care apare la iPhone X. Sunt utilizatori care s-au plâns că și după schimbarea telefonului de către Apple problema persistă.

Stiri

Samsung și Maison Kitsuné au lansat ediții speciale Galaxy Watch 4 și Buds 2

Logo-ul Fox și stilul jucăuș semnate de Maison Kitsuné, casa de modă franceză, prind viață pe o linie personalizată a celor mai...

Noi funcții pe seria Galaxy Watch 4: Fall Detection și nou control prin gesturi

Construită pentru următoarea eră a experienței smartwatch-urilor, seria Galaxy Watch 4 este cea mai recentă linie de smartwatch-uri Galaxy cu o suită...

Galaxy Z Fold 2: actualizarea de securitate din octombrie 2021 lansată

Patch-ul de securitate Android din octombrie 2021 ajunge la tot mai multe smartphone-uri Samsung Galaxy. Ieri gigantul tech sud-coreean a lansat noua...

JBL a împlinit 75 de ani: un brand care a făcut istorie

Printre aniversările acestui 2021 merită menționat și cei 75 de ani ai lui companiei JBL. La mulți ani! Brandul american, născut în...

Virgin Media O2 UK testează echipamente de rețea Samsung 4G și 5G

Samsung a anunțat o înțelegere pentru furnizarea de echipamente de rețea compatibile Open RAN pentru testele 4G și 5G efectuate de Virgin...

Galaxy A52s primește actualizarea de securitate din octombrie

Samsung a început să lanseze patch-ul de securitate Android din octombrie 2021 pentru Galaxy A52s. Mid-rangerul oferă, fără îndoială, cel mai bun...

Samsung SDI se asociază cu Stellantis pentru o fabrică de baterii în SUA

Samsung SDI a semnat un acord cu Stellantis pentru a forma o societate mixtă, pentru a construi o fabrică de baterii pentru...