Săptămâna trecută, am scris că agenția chineză de reglementare TENAA a certificat smartphone-ul cu clapetă Samsung W2019. Aceasta este următoarea versiune a telefonului flip cu sistem de operare Android. Samsung lansează anual câte un telefon flip, în special pentru piața de nișă din China, dar telefonul este vândut și în Coreea de Sud.

Scurgerile legate de noul telefon mobil Samsung continuă să apară. Nu este ceva neobișnuit ca informații despre telefoanele mobile Samsung aflate înainte de lansarea oficială să apară pe piață. Samsung încă nu a confirmat când va dezvălui modelul SM-W2019 în China. În ultima vreme acesta a primit certificările necesare, astfel încât lansarea pare să aibă loc în curând.

Smartphone-ul cu clapetă Samsung W2019 cu specificații high-end

Smartphone-ul este prevăzut cu o pereche de afișaje AMOLED Full HD de 4,2 inch, unul la interior și unul la exterior. Are o configurație dublă a camerei în spate, o cameră ar putea fi cu diafragmă variabilă f / 1,5 -2,4, iar a doua cameră poate avea un teleobiectiv cu capabilități de zoom 2x. Camera dublă din spate ar putea fi susținută de funcții software cum ar fi Scene Optimizer. Procesorul Qualcomm Snapdragon 845 va fi sub capotă. O baterie de 3.000 mAh pune totul în mișcare. Dispozitivul va fi livrat cu Android 8.1 Oreo, dar ar trebui să primească actualizarea Android Pie în lunile următoare.

Atunci când TENAA a certificat pe Samsung W2019, site-ul agenției a publicat patru fotografii obișnuite pe care le ia pentru fiecare telefon certificat. TENAA ne dă un deget dar nu toată mâna. Acum, Slashleaks a postat noi fotografii ale telefonului.

[vc_message color=”info” message_box_style=”outline”]TENAA este echivalentul agenției de reglementare din SUA, FCC. TENAA este deținută de Ministerul Industriei și Tehnologia Informației și se ocupă de certificarea echipamentelor de telecomunicații.[/vc_message]

Imaginile arată că nu s-au schimbat prea multe aspecte privind designul. Este, în esență, un model revigorat al telefonului flip de anul trecut. În mod sigur Samsung are succes cu acest telefon acolo unde este vândut, având în vedere că lansează unul nou în fiecare an.

Va fi lansat în China la un preț de 2.500$

W2019 este de așteptat să fie lansat în China, posibil și în Coreea de Sud. Această serie a fost întotdeauna destul de scumpă, iar modelul W2019 nu va face excepție. Există speculații că telefonul va costa echivalentul a 2.500 de dolari când va fi lansat, mai târziu în cursul acestui an. Samsung a lansat modelul SM-W2018 în luna decembrie a anului trecut. Este probabil ca gigantul tech să rămână la același interval de timp și pentru acest telefon. În cele din urmă, are anul 2019 în denumire.