Samsung Wonderland actualizat – puteți partaja imagini de fundal

176
Samsung Wonderland
Sursa foto: via androidheadlines.com

Samsung Wonderland este un modul Good Lock relativ nou pentru smartphone-urile Galaxy acceptate. Lansat în a doua jumătate a anului 2020, vă permite să creați imagini de fundal personalizate pentru dispozitivul dvs. Samsung Galaxy.

Acum utilizatorii de dispozitive Samsung Galaxy își pot partaja imaginile de fundal personalizate create folosind modulul Wonderland Good Lock. Cea mai recentă actualizare pentru aplicație oferă suport pentru partajarea imaginilor de fundal prin Galaxy To Share.

Aplicația Samsung Wonderland oferă o serie de setări și stiluri, inclusiv elemente grafice, efecte 3D, efecte video, autocolante și multe altele. Puteți personaliza șabloanele existente sau puteți crea propriile imagini de fundal de la bază, folosind fotografii din galeria dvs. De asemenea, puteți veni cu imagini de fundal unice găsite altundeva, potrivit AndroidHeadlines. Vedeți pe I❤️Samsung ce este Samsung Good Lock și cum vă poate personaliza telefonul Galaxy!

Actualizare pentru Samsung Wonderland

Din păcate, în tot acest timp, nu ți-ai putut partaja creațiile cu alți utilizatori. Cel puțin nu într-un mod convenabil. Puteți face capturi de ecran ale imaginii de fundal și puteți partaja captura de ecran, dar asta adesea nu face dreptate muncii dvs. Din fericire, Samsung a luat notă de acest lucru și acum adaugă suport pentru Galaxy To Share în Wonderland-Țara Minunilor. „Suportă partajarea imaginii de fundal prin Galaxy To Share”, afirmă compania în jurnalul de modificări pentru cea mai recentă versiune (1.2.29) a aplicației din Galaxy Store.

Galaxy To Share este un modul Good Lock și mai nou. A debutat în noiembrie 2022, dar fără suport pentru Wonderland la lansare. Samsung a alăturat acum cele două module împreună cu cea mai recentă actualizare pentru acestea din urmă. Noua versiune Wonderland nu aduce alte modificări sau caracteristici noi. Cu toate acestea, dacă utilizați acest modul Good Lock pentru a crea imagini de fundal personalizate, această actualizare va face partajarea acestor imagini de fundal mult mai ușoară.

Good Lock este o suită de aplicații Samsung care vă permite să reproiectați aspectul și senzația dispozitivului Galaxy. Puteți personaliza tot felul de lucruri, ecranul de pornire și de blocare, aspectul aplicațiilor, cadranul ceasului, etc.

Având în vedere că Samsung Wonderland este excelent pentru crearea de imagini de fundal personalizate pentru dispozitivele Galaxy, este păcat de disponibilitatea sa limitată. Samsung oferă această aplicație ca modul Good Lock, ceea ce înseamnă că este disponibilă numai acolo unde a fost lansat Good Lock. Mai mult, funcționează doar pe dispozitivele Galaxy care sunt compatibile cu Good Lock.

Ar fi mult mai bine dacă Samsung ar lansa Wonderland ca aplicație independentă. Poate va lua în considerare acest lucru într-o zi în viitor. Deocamdată, va trebui să vă bazați pe Good Lock pentru a accesa această aplicație.