Acasă Stiri Samsung Z4 cu un display de 4.5 inch și procesor quad-core de...

Samsung Z4 cu un display de 4.5 inch și procesor quad-core de 1.5GHz

Cu două luni în urmă, primul smartphone cu sistem de operare Tizen 3.0 de la Samsung – Samsung Z4 – a trecut de agenția americană FCC, apoi câteva săptămâni mai târziu a fost certificat de Wi-Fi Alliance.

Era destul de clar că lansarea smartphone-ului este iminentă.

În mod ciudat, nu sa mai vorbit despre telefon nimic după aceea, dar a revenit în actualitate când o copie a manualului său de utilizare a apărut luna trecută – iar acum telefonul este oficial.

Samsung Z4, un smartphone 4G care combină performanța și caracteristicile esențiale cu o experiență simplificată a utilizatorului.

Un Samsung Galaxy S8 ar putea fi pe lista de dorințe a tuturor în această primăvară, din păcate prețul său ridicat, îl face prohibitiv pentru mulți dintre fanii Samsung, în special din țările în curs de dezvoltare. Pentru ei, compania Samsung Electronics vine cu un telefon mult mai accesibil.

Samsung Z4 cu 1,5 GHz și conectivitate 4G, la un preț presupunem, foarte accesibil.

Sub carcasa din plastic, veți găsi un afișaj ușor curbat de 4,5 inch cu o rezoluție a afișajului de 800×480, este alimentat de un procesor quad-core de 1.5GHz, 1GB de memorie RAM, o cameră de 5MP în față echipată cu bliț LED.

Samsung Z4 are și o cameră spate de 5MP cu bliț LED dublu, astfel încât utilizatorii pot face fotografii clare chiar și atunci când subiectul este departe și în lumină insuficientă.

 LED, light-emitting diode, diodă emițătoare de lumină. Rusul Oleg Losev a creat primul LED în anul 1927. Invenția sa a făcut înconjurul lumii, însă nu s-a găsit nici o întrebuințare a acesteia timp de câteva decenii. LED-urile flash (bliț) sunt folosite ca surse de lumină în telefoane pentru camerele foto, principalele avantaje sunt funcționarea la joasă tensiune, eficiența mare și miniaturizarea extremă. 

Toate aceste sunt puse în mișcare de o baterie de 2.050 mAh. De asemenea, are spațiu pentru două SIM-uri și suportă 4G LTE, VoLTE și VoWiFi.

Dimensiunile telefonului sunt de 132,9 x 69,2 x 10,3mm și are o greutate de 143g.

Samsung Z4 aduce o experiență mobilă simplificată utilizatorilor de smartphone-uri și reprezintă angajamentul nostru continuu pentru extinderea ecosistemului Tizen„.a declarat DJ Koh, președintele Mobile Communications Business, Samsung Electronics.

Acest telefon nou este destinat cumpărătorilor cu buget redus din țările în curs de dezvoltare.

Samsung Z4 va fi lansat mai târziu în această lună, începând din India, urmat și de alte regiuni.

Din păcate, nu avem nicio informație cu privire la prețuri, dar știm că va fi disponibil în trei culori – negru, auriu și argintiu.

Mai multe detalii despre Samsung Z4 așteptăm să vedem săptămâna viitoare la Tizen Developer Conference din San Francisco în perioada 16 – 17 mai, când Samsung a promis să prezinte dispozitivul.

Stiri

La ce trebuie să fiți atenți atunci când cumpărați un smartphone nou?

Telefoanele sunt în permanență în atenția cumpărătorilor și, cu atât mai mult când se apropie luna cadourilor. O astfel de atenție făcută...

Samsung Quantum Mini LED pentru modele de televizoare QLED high-end

Producătorii de electronice se pregătesc deja pentru CES 2021, care începe pe 11 ianuarie. În ciuda faptului că acest târg anual se...

Samsung Galaxy Fit 2 este îmbunătățit printr-o actualizare

Samsung Galaxy Fit 2 a fost lansat la evenimentul „Life Unstoppable” de la începutul lunii septembrie. Atunci au fost anunțate printre altele...

Samsung pare să dezvolte dispozitive pliabile în formă de Z

Samsung pare să dezvolte dispozitive pliabile în formă de Z, posibil un Galaxy Fold Z. Un nou brevet a fost descoperit la...

Samsung a anunțat echipa de gaming GRLpower din programul PlayOn

Samsung România a desemnat membrii echipei GRLpower, o echipă de gaming cu componență exclusiv feminină. Echipa este formată din cinci creatoare de...

Cu Samsung The Frame în căutarea unor capaodopere pierdute

Samsung folosește tehnologia pentru a permite utilizatorilor să găsească de acasă opere de artă pierdute, cu The Frame. Oamenii din întreaga lume...

Trei asistenți inteligenți celebri pe televizoarele Samsung Smart TV

Samsung a anunțat că Asistentul Google se va alătura suitei de asistenți vocali disponibili în prezent pe Samsung Smart TV. Televizoarele inteligente...