Acasă Stiri Samsung Z4 cu sistem de operare Tizen 3.0. lansat în Africa de...

Samsung Z4 cu sistem de operare Tizen 3.0. lansat în Africa de Sud

Zilele acestea cel mai nou smartphone Samsung Z4 cu sistem de operare Tizen 3.0. a fost lansat în Africa de Sud, smartphone-ul a fost lansat inițial în India.

Samsung Z4 bazat pe sistemul de operare Tizen, a fost inițial anunțat în luna mai a acestui an și a fost prezentat lumii la ultima conferință de dezvoltare Tizen 2017. Câteva zile mai târziu, India a fost prima țară care a primit modelul Samsung Z4.

După o mică întârziere, Samsung Z4 este acum disponibil prin intermediul magazinelor online și cu amănuntul din Africa de Sud la un preț de 1.299 ZAR (rand sud-african) echivalentul a 90 de euro.

Samsung Z4 dispune de un ecran LCD de 4.5 inch, cu o rezoluție de 400 × 800 pixeli.

Z4 este alimentat de cel mai recent sistem de operare Tizen 3.0. Astfel Samsung Z4, devine primul smartphone al gigantului sud-coreean care dispune de acest sistem de operare Tizen 3.0., lansat în urmă cu câteva luni și folosit doar pe SmartWatch Samsung.

SmartWatch Samsung, ceasurile inteligente Samsung Galaxy Gear folosesc sistemul de operare Tizen. Începând de la versiunea Tizen 2.2 din februarie 2014 pe Samsung Gear 2, toate celelalte ceasuri inteligente Samsung care au apărut au sisteme Tizen actualizate. Samsung Gear S2, Samsung Gear S3 și Samsung Gear Fit 2 au versiuni noi ale sistemului de operare Tizen.

Avem un procesor Spreadtrum Quad Core de 1.5 GHz SC9830 cu 1 GB de memorie RAM și 8 GB de memorie internă extensibilă prin card microSD de până la 128GB, un GPU MALI 400 MP2.

Este un telefon mobil dual SIM, cu număr de model SM-Z400F / DS care suportă conectivitate CAT 4 LTE cu o viteză de încărcare și descărcare de până la 150/50 MBps. Pe partea de fotografie avem o camera de 5 MP cu deschidere f / 2.2 pe partea din față și la fel pe spate. La spate beneficiază și de un blitz cu LED-uri duble, în timp ce partea frontală are un singur LED flash.

Bateria are o capacitate de 2.050 mAh. Dimensiunile telefonului sunt 132.9 x 69.2 x 10.3 mm, și are o greutate de 143 g.

Noul Samsung Z4, un smartphone low-end are următoarele caracteristici exclusive:

  • Quick Talk – convorbire rapidă, vă permite să utilizați comenzi vocale pentru a lansa aplicații. Apăsați butonul de reducere a volumului + butonul de pornire (power).
  • Quick Torch – lanternă rapidă, apăsați butonul de creștere a volumului + butonul de pornire pentru a activa sau a dezactiva lumina LED-urilor.
  • Quick Launch – lansare foto rapidă, lansați rapid aparatul foto prin apăsarea dublă a butonului din mijloc. Aplicația se activează foarte repede.
  • Quick Switch – comutare rapidă, glisați în sus din partea de jos a ecranului, pentru a comuta între ultimele două aplicații lansate.
  • Quick Reads – citire rapidă, glisați în partea stângă a ecranului pentru a vedea ultimele știri. Este un telefon simplu făcut pentru comunicare, pentru piețele emergente.

Samsung Z4 care a fost făcut inițial pentru India, arată destul de bine, cu ecran din sticlă 2.5D, caracteristicile sunt decente și are un preț rezonabil.

SourceTizen

Stiri

Samsung Galaxy S22 Ultra primește cameră foto de la Olympus

Din ce în ce mai multe mărci de smartphone-uri caută să colaboreze cu producători renumiți de camere și obiective pentru a îmbunătăți...

Samsung Smart TV va pierde accesul la aplicațiile Google Play Movies & TV

Google a făcut unele modificări la ofertele sale pentru televizoarele inteligente de la lansarea Google TV anul trecut. Acum, compania a anunțat...

Samsung pe locul trei în UE la dispozitive pentru case inteligente în Q4 2020

Samsung Electronics a fost între primii cinci jucători de pe piața produselor pentru case inteligente în Europa în Q4 2020. Datele au...

Samsung Odyssey G9 de 49 inch actualizat la DisplayHDR 2000

Samsung a lansat monitoarele sale pentru jocuri Odyssey G7 și Odysesy G9 în urmă cu aproape un an. La sfârșitul săptămânii trecute...

Samsung SDI va furniza baterii EV pentru compania americană Rivian

Rivian este un producător american de automobile și o companie de tehnologie auto fondată în 2009. Rivian a anunțat oficial că celulele...

Samsung Galaxy S21 FE: un nou telefon mai ieftin este în lucru

Multora le place aspectul gamei Samsung Galaxy S21, dar când vine vorba de prețuri, chiar scăzute față de Galaxy S20, acestea sunt...

Este posibil ca Samsung Galaxy Z Fold Lite să nu mai fie lansat anul acesta

Samsung va lansa doar două smartphone-uri pliabile anul acesta, potrivit mai multor informații. Presa susține că gigantul sud-coreean va lansa doar succesorii...