Bucurați-vă de sărbători cu inegalabilele monitoare Samsung!

1022

Imbatabil în domeniul televizoarelor Samsung ține steagul sus și în domeniul monitoarele pentru jocuri. Imersia extraordinară în conținut, imagini foarte realiste pentru scene și confort pentru timpul îndelungat de joc sunt câteva dintre avantajele aflate pe aceste monitoare Samsung.

În perioada de vacanță călătoriile, petrecerea timpului liber și mult divertisment și, nu în ultimul timp, jocurile sunt în prim plan. Pentru a veni în sprijinul fanilor de jocuri, monitoarele Samsung au cele mai noi tehnologii care pot oferi multe ore de distracție, fie că sunteți singuri, cu prietenii sau în familie. Gamerii își pot permite realizarea mai multor sarcini simultan pentru o mai mare productivitate, mai mult decât pe oricare altă marcă de monitor.

Unul dintre marile avantaje ale unui monitor Samsung este imersia în conținutul oferit de aceste monitoare. Potrivit NewsSamsung, pe modelele curbe de monitoare Samsung, unghiul de vizualizare poate ajunge până la 178°. Este aceeași rază de curbură avută de ochiul uman. Un studiu efectuat de Departamentul de Oftalmologie al Spitalului Universitar Național din Seul confirmă acest fapt. Cu cât curbura unui ecran este mai apropiată de curbura ochiului uman, cu atât ecranul oferă o presiune mai mică asupra ochilor, în comparație cu afișaje plate sau mai puțin curbate.

Calitate de necontestat pe monitoare cu ecranele Samsung QLED

Cu acest unghi, percepția adâncimii este îmbunătățită, iar distragerea periferică este minimizată. Practic, ochii utilizatorului sunt la aceeași distanță față de colțurile ecranului și pot urmări orice în fiecare imagine. Marginile monitoarelor sunt fizic mai aproape și corespund curburii naturale a ochiului, oferind o experiență mai realistă și stimulând utilizatorii să rămână în fața ecranelor, fără disconfort.

Dezvoltarea completă a ochiului are loc până la împlinirea vârstei de 7 ani, atunci când poate fi comparat din punct de vedere fizic cu ochiul adultului. În fiecare zi clipim de aproximativ 15.000 de ori. Leonardo da Vinci (1452 – 1519), om de știință italian, a studiat și anatomia ochiului și a realizat chiar un model al acestuia.

Imaginile monitoarelor Samsung garantează mai multă realitate scenelor. Tehnologia unică Samsung QLED, cu puncte cuantice reproduce imagini color foarte apropiate de realitate. Scenele sunt mai vii, luminozitatea și contrastul sunt extraordinare, oferind un nivel de detaliu și claritate a imaginilor uluitoare. Toate acestea contribuie la satisfacția jucătorului, el se bucură de tot când se află în fața unui monitor Samsung, pentru orice activitate. Fie că vizionează un film sau este prins într-un joc intens, satisfacția este la cote maxime.

Monitoarele Samsung oferă tehnologia HDR (High Dynamic Range). Prin aceasta ecranele au imagini cu niveluri ridicate de iluminare, făcând zonele întunecate mai intense, iar alte zone mai luminoase.

O rată de împrospătarea a cadrelor excelentă pentru gameri

Timpul de răspuns al unui monitor este esențial pentru fanii jocurilor, acesta duce la performanțe ridicate în timpul jocurilor. Rata de reîmprospătare a unui monitor arată de câte ori pe secundă o imagine este reîmprospătată pe ecran. Modelele convenționale au în general rate de 60Hz, ceea ce înseamnă că monitorul reîmprospătează imaginea de 60 de ori pe secundă. La monitoarele Samsung Samsung, rata de împrospătare începe de la 75Hz, pentru ca jucătorii să obțină rezultate excelente. Pentru cele mai performante monitoare Samsung ajunge până la 144Hz, garantând o experiență și mai completă. Timpul de răspuns, care definește viteza luminii, se măsoară în milisecunde (ms), oferă imagini fără urme și fără întârzieri. Toate monitoarele de jocuri Samsung au un timp de răspuns de 1 ms.

Modul Economizor pentru ochi și Flicker Free

Modul Eye Saver este o caracteristică prezentă în monitoarele Samsung. Reduc automat emisia de lumini albastre de pe monitor, lumină responsabilă de creșterea tensiunii ochiului. Cu ajutorul ajustării culorilor, utilizatorul va avea ochii protejați de strălucirea ecranelor și poate evita oboseala vizuală. Acest lucru are un efect ce duce la o stare confortabilă și relaxată în timpul jocurilor, în special pentru cei care petrec multe ore în fața monitoarelor. Funcția Flicker Free are rolul de a reduce imaginile și luminile instabile, protejând sănătatea ochilor fără a compromite calitatea imaginilor. Tehnologia care elimină agitația minimizează acest efect, astfel încât utilizatorul poate viziona un film sau poate juca mai mult cu mai mult confort.

Gama de monitoare curbate de la Samsung dispune de modelele F390, disponibile în dimensiuni de 24 și 27 inch. Monitorul Samsung LC27F591 are 27 inch (68,58 cm) și difuzoare încorporate. Samsung LC32F391 are 32 inch (81,28 cm) iar monitorul Samsung LC34F791 are o diagonală de 86,36 centimetri.

Monitoarele Samsung LC24FG70 și C24FG73F, ambele foarte bune pentru gameri, au 24 inch. Tot ideale pentru împământeniții jocurilor sunt Samsung C27FG73F de 27 inch și Samsung LC49HG90 ultra-mare de 49 de inch (124,46 centimetri). Gigantul high-tech oferă, de asemenea, pentru cei care preferă ecrane plate și modele de acest fel. Samsung LU28E590 de 28 inch UHD 4K și Samsung S24D332H de 24 inch sunt monitoare cu ecran plat.

Toate monitoarele de jocuri Samsung oferă utilizatorilor o experiența unica de imersie în timpul jocului. Monitoarele au caracteristici pentru reducerea oboselii ochilor și dau un realism uimitor imaginilor, oferind confort pentru multe ore de distracție.