Manualul de utilizare apărut relevă specificațiile lui Galaxy S8 Active

2727

Se știa câte ceva despre viitorul S8 Active, dar mai multe fotografii și un manual de utilizare apărut involuntar, relevă acum specificațiile lui Samsung Galaxy S8 Active.

Manual de instruire a angajaților Samsung pentru S8 Active, a fost obținut de Androidpolice.com și cartea ne oferă mai multe detalii despre caracteristicile lui Galaxy S8 Active, multe în plus față de ce știam până acum.

Data de lansare a lui Galaxy Active speculată la începutul lui august pare foarte probabilă în acest moment.

În aceste fotografii îl vedem pe Samsung Galaxy S8 Active din toate unghiurile, inclusiv tasta dedicată lui Bixby sub butoanele de volum.

Multe din specificațiile lui Galaxy S8 Active se vor potrivi cu cel al modelului standard S8. Comparativ cu Samsung Galaxy S8, Galaxy S8 Active are o baterie mai mare (4.000mAh vs 3.000mAh pe Galaxy S8), dimensiuni de gabarit și greutate ușor mai mari – explicabil de altfel, plus certificarea cu standardul militar MIL-STD-810G.

Pentru a îmbunătăți autonomia unui smartphone în viitor, mulți cercetători caută soluții inovatoare. Una dintre soluții, la care se lucrează, ar putea fi bazată pe încărcarea telefonului prin căldura corpului nostru, prin termo-electricitate. Această tehnologie ar putea încărca un smartphone, fără a avea măcar o baterie internă!

 Iată specificațiile lui Galaxy S8 Active:

  • Procesor: Qualcomm Snapdragon 835.
  • Afișaj: 5.8 inch, Super AMOLED, 2960 x 1440 p, cu Gorilla Glass 5.
  • Spațiu de stocare: 64 GB cu extindere prin microSD.
  • Memorie RAM: 4 GB.
  • Acumulator: 4.000mAh.
  • Camere: 12MP f1.7 camera principală dual-pixel, camera foto frontală de 8MP f1.7.
  • Certificări: IP68 + MIL-STD-810G.
  • Conectivitate: Bluetooth 5.1, Wi-Fi, NFC, MST, Glonass A-GPS.
  • Dimensiuni: 152 x 75 x 9,9 mm și o greutate de 210 grame.
  • Sistem de operare: Android 7.0 Nougat.

Lipsa lui Android 7.1 este puțin dezamăgitoare. La fel ca Samsung Galaxy S8 normal, S8 Active va folosi un buton Bixby sub tastatura pentru volum pentru a activa asistentul digital Samsung.

Încărcarea rapidă și încărcarea fără fir vor fi acceptate, deși tehnologia exactă și viteza nu sunt deocamdată cunoscute. Se presupune că utilizează aceeași tehnologie Adaptive Fast Charge (bazată pe Qualcomm Quick Charge 2.0) care echipează și S8.

Samsung Galaxy S8 Active va suporta toate celelalte aplicații și servicii incluse pe S8, cum ar fi Samsung Pay și Samsung Health.

Momentan nu știm disponibilitatea sau prețul pentru Galaxy Active, dar sigur va fi exclusiv pentru AT & T din Statele Unite, ca și în cazul modelelor Active anterioare. Dar sperăm că Samsung o să găsească o portiță să facă dispozitivul disponibil și pe alte piețe de pe mapamond.

VIASamMobile
SURSĂAndroidPolice