Acasă Stiri Samsung a început să lucreze la firmware-ul pentru Galaxy S8

Samsung a început să lucreze la firmware-ul pentru Galaxy S8

Acum că povestea lui Note 7 a ajuns la sfârșit, fanii fideli ai companiei Sud-Coreene, așteaptă deja cu nerăbdare Sansung Galaxy S8, care va fi lansat la 26 februarie la MWC 2017 în Barcelona. (MWC 2017 Mobile World Congress 2017 este cel mai important târg de tehnologii mobile, unic în lume).

În acest context, cei care nu au renunțat la compania Samsung sunt foarte bucuroși să afle că societatea lucrează la următorul firmware pentru Galaxy S8.

Informația vine prin diferite surse de încredere care au anunțat tot timpul în mod corect, despre viitoarele dispozitive planificate pentru lansare de Samsung.

Potrivit unor surse anonime din cadrul companiei Samsung, inginerii de software au început deja să dezvolte firmware-ul pentru Samsung Galaxy S8.

Aparent, firmware-ul este în prezent în curs de elaborare în Coreea de Sud, Statele Unite ale Americii, Marea Britanie, China, Franța, Germania, Italia și Polonia.

Unele zvonuri au afirmat că Samsung se va grăbi să lanseze Galaxy S8 mai devreme decât a fost planificat pentru a încerca să mai îndulcească din amărăciunea produsă cu Note 7.

Anul trecut, Samsung a început să lucreze la firmware-ul pentru Galaxy S7 în aceași perioadă din an, (S7 a fost prezentat la MWC 2016 la sfârșitul lunii februarie), ceia ce sugerează un program similar de lansare pentru Galaxy S8.

Se crede că Samsung va prezenta Galaxy S8 pe 26 februarie la MWC 2017 în Barcelona.

Potrivit unor zvonuri, Samsung Galaxy S8 va fi prezentat în două versiuni:

  • Una dintre ele, cu ecran curbat de 5,1 inch și de la 1440 la 2560 pixeli;
  • Cealaltă cu un ecran de 5,5 inch care rulează de la 2160 la 3840 pixeli (4K).

Varianta americană este echipată cu Qualcomm Snapdragon 830, în timp ce alte piețe vor primi o variantă echipată cu Exynos 8895 SoC de la Samsung.

SourceSamMobile

Stiri

Smartphone-ul dvs. probabil vă spionează – iată cum să verificați

Aveți grijă la ceea ce discutați în când smartphone-ul este aproape deoarece asistentul dvs. virtual trage cu urechea la conversații. Sigur că...

Galaxy Z Fold 3, fără Exynos, dar cu Snapdragon 888 și o baterie mai mică

Vara se apropie și la fel și lansarea lui Samsung Galaxy Z Fold 3 și a lui Samsung Galaxy Z Flip 3....

Samsung rămâne nr. 1 pe piața smartphone-urilor la nivel global

Samsung și-a păstrat locul unu în lume pe piața smartphone-urilor în primul trimestru din acest an. Un lucru de demn de remarcat...

Samsung SmartThings: un control îmbunătățit asupra dispozitivelor Galaxy

Samsung Electronics Co. a anunțat că ecosistemul său lansat recent, SmartThings Find, continuă să crească rapid. În acest moment cuprinde peste 70...

Capacitatea bateriei pe Samsung Galaxy Z Fold 3 dezvăluită de 3C

Recent publicația sud-coreeană The Elec a scris că Samsung Galaxy Z Fold 3 va sosi cu un ecran interior mai mic. De...

Samsung Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3 posibil cu certificare IP!

Durabilitatea rămâne o preocupare pentru smartphone-urile pliabile, iar Samsung ține cont de acest lucru cu fiecare nouă generație. Samsung Galaxy Z Flip...

Samsung Galaxy F52 5G a fost certificat de Bluetooth SIG

Samsung a început să lanseze mai multe smartphone-uri 5G și din gama Galaxy M. Dar, compania nu se oprește aici, un nou...