Acasă Stiri Care este secretul frigiderelor produse de Samsung Electronics?

Care este secretul frigiderelor produse de Samsung Electronics?

Dacă motorul este inima unei mașini, inima frigiderului poate fi numită „compresor„. Pe lângă faptul că este o componentă cheie a frigiderelor, compresorul circulă aerul rece în frigider printr-un principiu asemănător celui prin care sângele circulă prin inima. Efectul de răcire se obține în cazul frigiderului printr-un ciclu de condensări și vaporizări ale unui compus chimic. Compresorul și condensatorul unui frigider au un rol extrem de important în angrenajul acestuia.

Aproximativ 90% din frigiderele utilizate acum sunt sunt echipate cu un tip de compresor comun cu viteză constantă, care funcționează la aceeași viteză maximă de 3.600 rpm (rotații pe minut). Asta chiar și atunci când este necesară doar o cantitate mică de aer rece, consumând multă energie și făcând zgomot.

Cele mai multe frigidere Samsung – peste 95% – au un compresor Samsung Digital Inverter care recunoaște variațiile de mediu, cum ar fi temperatura mediului ambiant și își reglează viteza pentru a se adapta temperaturii mediului unde este amplasat frigiderul. Frigiderele Samsung sunt inteligente și au o „inimă puternică” care dau același randament timp de 21 de ani. Acesta este motivul pentru care Samsung Electronics conduce piața frigiderelor din lume și se situează pe primul loc cu peste 50% din cota de piață pentru compresoarele digitale.

Conform site-ului News.samsung, din 1976 până în 2017, firma din Coreea de Sud a produs un număr impresionant de peste 200 de milioane de compresoare timp de peste 40 de ani. În baza acestei experiențe, Samsung are acum un randament și o productivitate de fabricație încât poate face un compresor la fiecare secundă. Este cea mai mare productivitate din domeniul fabricării frigiderelor! De pe linia de producție, timp de 16 ore pe zi ies 54.200 de compresoare. Compresorul Samsung este extrem de competitiv în ceea ce privește costurile de fabricație și este folosit nu numai pentru diverse aparate și mașini de uz casnic, ci și pentru alte tipuri de sisteme de răcire.

Care este secretul competivității frigiderelor Samsung?

  1. Durata de funcționare. Compresorul Samsung Digital Inverter a fost certificat de firma Verband Deutscher Elektrotrchniker (VDE), organismul german de certificare. Puterea compresoarelor, zgomotul și vibrațiile au fost verificate în peste 300.000 de teste în 120 de zile. Tehnologia de procesare a nanomaterialelor, acumulată în ultimii 40 de ani, combinată cu tehnologia digitală de control a invertorului, a condus la acordarea unui certificat pentru o durată de funcționare a compresorului de 21 de ani. Cea mai mare perioadă din industria de profil.

Verband Deutscher Elektrotrchniker, a fost fondată în 1893 și are sediul la Frankfurt pe Main în Germania. Marca VDE reprezintă siguranța și calitatea în domeniul tehnologiilor electrice, informaționale și medicale. VDE, testează aproximativ 100.000 de produse de la peste 10.000 de clienți din întreaga lume.

  1. Compresor inteligent. Samsung Digital Inverter recunoaște schimbările în mediul înconjurător și funcționează singur. La fel cum o persoană se îmbracă sau se dezbracă atunci când îi este cald sau rece, la fel răspunde modificărilor de mediu și compresorul Samsung. Atunci când ușa de la frigider este deschisă frecvent sau zona înconjurătoare devine mai caldă în timpul verii, temperatura internă a frigiderului crește, iar compresorul Samsung detectează automat această schimbare de temperatură și selectează cea mai eficientă viteză de operare.
  2. Consum scăzut de energie. Compresoarele Samsung Digital Inverter opresc funcționarea când temperatura exterioară este scăzută, cum ar fi la miezul nopții sau iarna și funcționează la o viteză mult mai mică. Dimpotrivă, când ușa frigiderului este deschisă frecvent și trebuie răcit rapid interiorul, acesta va funcționa la o viteză de până la 4.500 rpm. Compresorul digital funcționează liber indiferent de diferența de temperatură, reducând consumul cu o medie de 30%. În comparație, alte compresoare convenționale funcționează la o viteză fixă de 3.600 rpm pe baza unui sistem simplu de pornire / oprire.
  3. Mai puțin zgomot. Samsung Digital Inverter minimizează zgomotul printr-un ritm mai lent în timpul nopții, în zori sau în timpul zilei. Datorită acestui tip de compresor, care poate regla viteza liber, puteți dormi confortabil fără a fi deranjat de zgomotul frigiderului noaptea târziu.

Samsung Electronics intenționează să-și sporească competitivitatea pe piața frigiderelor prin introducerea compresoarelor invertoare digitale la toate produsele frigorifice produse de companie, începând din acest an.

Compresoarele inteligente produse de Samsung sunt utilizate nu numai de Samsung, ci și de alți producători de frigidere. În plus față de aparatele de uz casnic, cum ar fi frigidere, aparate de aer condiționat și uscătoare, compresoarele sunt de asemenea utilizate pentru automobile, nave și chiar pentru stațiile de bază în comunicații.

Stiri

Seria Galaxy S21 posibil cu opțiunea de deblocare biometrică Bixby Voice

Se pare că Samsung intenționează să ofere Bixby Voice ca metodă de deblocare biometrică pe seria Galaxy S21. Se așteaptă ca dispozitivul...

Există încă speranțe pentru seria Samsung Galaxy Note 21

Se pare că mai avem încă șanse să vedem seria Samsung Galaxy Note 21. În ultimul timp au fost multe informații care...

Cota de piață a companiei Samsung a crescut în Canada în Q3 2020

Afacerea cu smartphone-uri a companiei Samsung a mers foarte bine pe toate piețele occidentale. Recent, gigantul tehnologic sud-coreean a detronat Apple în...

Samsung a lansat în sfârșit Chromebook seria 4 în Marea Britanie

Samsung Electronics Co Ltd. a anunțat ieri lansarea laptopurilor Chromebook 4 și 4+ în Marea Britanie. Combinând designul elegant și performanța cu...

Galaxy Z Flip 2 va avea un ecran cu rata de actualizare de 120Hz

Samsung Galaxy Z Flip a fost foarte bine primit de public și gigantul tech are în plan lansarea unui urmaș al acestuia...

Samsung România lansează a șasea ediție Stream Your Dream

Samsung România lansează astăzi cea de-a șasea ediție Stream Your Dream. Conferința va fi transmisă live, pe canalul de YouTube Samsung România,...

Comparație Huawei Mate 40 Pro vs Samsung Galaxy Note 20 Ultra

Huawei Mate 40 Pro a fost lansat în luna octombrie și are la interior tot ce poate fi mai bun din tehnologia...