Acasă Stiri Secure Folder acum disponibil pentru Galaxy S7 și S7 Edge

Secure Folder acum disponibil pentru Galaxy S7 și S7 Edge

Samsung Electronics a lansat oficial o versiune Secure Folder, o solutie robustă de securitate care ajută utilizatorii de telefoane mobile să-și protejeaze datele și informațiile valoroase.

Folderul securizat foloseste pentru apărare platforma de securitate Samsung Knox, pentru a crea un spațiu privat intangibil, pe un smartphone Samsung Galaxy.

Aplicațiile și datele mutate în Folder Secure sunt separate, pentru a obține un strat suplimentar de securitate a vieții private, pentru a proteja datele de atacuri rău intenționate.

Mai mult decât atât, utilizatorii trebuie să folosească o metodă de autentificare, cum ar fi codul PIN, cod de acces sau de verificare biometrică, cum ar fi autentificarea cu amprentă digitală pentru a accesa și gestiona Folder Secure.

 Samsung Knox, este o soluție de securitate mobilă ce protejează datelor personale și informații sensibile din telefon. Agenția de Securitate Națională U.S (NSA) a inclus dispozitivele Samsung într-un program pentru implementarea rapidă a tehnologiilor disponibile în comerț. Numele, Samsung Knox, este derivat de la Fort Knox. 

Utilizatorii pot folosi această funcție pentru a stoca și a cripta conținuturi personale private, cum ar fi, imagini și documente și să le păstreze ascunse. Ei pot face, de asemenea, copii ale aplicațiilor lor preferate pentru a le accesa mai ușor. Orice note, fotografii, contacte sau istoricul de navigare în cadrul aplicațiilor stocate în Folder Secure pot rămâne separate de aceleași în afara Folder Secure.

Acest lucru este util mai ales pentru cei care doresc să se asigure că informațiile bancare sau aplicațiile care stochează cantități mari de date cu caracter personal rămân private atunci când împrumutăm telefoanele la prieteni, membri ai familiei sau colegi.

Cu un design simplu, împreună cu o configurare ușoară folosind un cont Samsung, Folder Secure este la fel de convenabil pe cât este de sigur. Datele sensibile pot fi mutate cu ușurință în Secure Folder selectând Mutare în Secure Folder, din aplicațiile native, cum ar fi Galeria, Fișierele mele, sau Contacte, sau tastând Adăugați fișiere, în interiorul folderului securizat.

Pentru confidențialitate suplimentară, utilizatorii pot personaliza, de asemenea, dosarul lor securizat prin schimbarea numelui și pictogramei acestuia. Ei pot ascunde, pictograma Folder Secure de pe ecranul lor de start folosind Quick Panel.

Folderul securizat vă ajută să vă faceți copii de rezervă pentru a oferi utilizatorilor o modalitate ușoară de a migra la un nou dispozitiv.

Aceste copii de rezervă sunt izolate de alte fișiere de rezervă. Prin urmare, datele din copiile de rezervă pot fi modificate numai prin setări din interiorul Folder Secure, și numai de către utilizatorul inițial al contului Samsung.

Folderul securizat este disponibil pentru descărcare de la Galaxy Apps și este compatibil cu smartphone-urile Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge cu sistem de operare Android 7.0 sau versiuni ulterioare.

Samsung intenționează să extindă acest sprijin și pentru alte telefoane în viitorul apropiat.

Noua serie Galaxy A (2017), are disponibil Folder Secure, iar dispozitive precum Galaxy S6 și Galaxy Note 5, vor primi folderul securizat în curând, odată ce sunt actualizate cu Nougat.

Stiri

Un Samsung Galaxy Note 22 poate fi lansat în 2022

Peste aproximativ două săptămâni, Samsung va găzdui un mare eveniment Galaxy Unpacked pentru a anunța cele mai noi produse mobile. Sunt așteptate...

Samsung va deschide o nouă eră în inovația smartphone-urilor

Publicăm mai jos editorialul postat recent de TM Roh, President and Head of Mobile Communications Business, Samsung Electronics. Aflăm de aici ce...

Samsung Galaxy Z Flip 3 va veni cu încărcare rapidă de 25W

Samsung se pregătește pentru seria Galaxy Z de smartphone-uri pliabile. Noile telefoane pliabile Samsung vor fi lansate la Galaxy Unpacked 2021 în...

Specificațiile stiloului Samsung S Pen Pro se scurg înainte de lansare

Stiloul S Pen aflat pe Samsung Galaxy S21 Ultra nu dispune de conectivitate Bluetooth LE, ceea ce înseamnă că îi lipsesc unele...

Actualizarea de securitate din august 2021 ajunge pe Galaxy A8 (2018)

Samsung Galaxy A8 (2018) a început să primească actualizarea de securitate din august 2021. Cea mai recentă versiune de firmware de la...

Samsung Galaxy A03s aproape de lansare, are pagină de asistență live

Luna trecută Samsung Galaxy A03s cu numărul de model SM-A037F / DS a fost reperat la Biroul Standardelor Indiene (BIS). Acum pagina...

Samsung are profituri mari și promite să facă pliabilele mainstream

Samsung a anunțat câștigurile pe trimestrul doi din 2021, a obținut profit de aproximativ 11 miliarde de dolari. Este mai puțin decât...