Acasă Stiri Secure Folder acum disponibil pentru Galaxy S7 și S7 Edge

Secure Folder acum disponibil pentru Galaxy S7 și S7 Edge

Samsung Electronics a lansat oficial o versiune Secure Folder, o solutie robustă de securitate care ajută utilizatorii de telefoane mobile să-și protejeaze datele și informațiile valoroase.

Folderul securizat foloseste pentru apărare platforma de securitate Samsung Knox, pentru a crea un spațiu privat intangibil, pe un smartphone Samsung Galaxy.

Aplicațiile și datele mutate în Folder Secure sunt separate, pentru a obține un strat suplimentar de securitate a vieții private, pentru a proteja datele de atacuri rău intenționate.

Mai mult decât atât, utilizatorii trebuie să folosească o metodă de autentificare, cum ar fi codul PIN, cod de acces sau de verificare biometrică, cum ar fi autentificarea cu amprentă digitală pentru a accesa și gestiona Folder Secure.

 Samsung Knox, este o soluție de securitate mobilă ce protejează datelor personale și informații sensibile din telefon. Agenția de Securitate Națională U.S (NSA) a inclus dispozitivele Samsung într-un program pentru implementarea rapidă a tehnologiilor disponibile în comerț. Numele, Samsung Knox, este derivat de la Fort Knox. 

Utilizatorii pot folosi această funcție pentru a stoca și a cripta conținuturi personale private, cum ar fi, imagini și documente și să le păstreze ascunse. Ei pot face, de asemenea, copii ale aplicațiilor lor preferate pentru a le accesa mai ușor. Orice note, fotografii, contacte sau istoricul de navigare în cadrul aplicațiilor stocate în Folder Secure pot rămâne separate de aceleași în afara Folder Secure.

Acest lucru este util mai ales pentru cei care doresc să se asigure că informațiile bancare sau aplicațiile care stochează cantități mari de date cu caracter personal rămân private atunci când împrumutăm telefoanele la prieteni, membri ai familiei sau colegi.

Cu un design simplu, împreună cu o configurare ușoară folosind un cont Samsung, Folder Secure este la fel de convenabil pe cât este de sigur. Datele sensibile pot fi mutate cu ușurință în Secure Folder selectând Mutare în Secure Folder, din aplicațiile native, cum ar fi Galeria, Fișierele mele, sau Contacte, sau tastând Adăugați fișiere, în interiorul folderului securizat.

Pentru confidențialitate suplimentară, utilizatorii pot personaliza, de asemenea, dosarul lor securizat prin schimbarea numelui și pictogramei acestuia. Ei pot ascunde, pictograma Folder Secure de pe ecranul lor de start folosind Quick Panel.

Folderul securizat vă ajută să vă faceți copii de rezervă pentru a oferi utilizatorilor o modalitate ușoară de a migra la un nou dispozitiv.

Aceste copii de rezervă sunt izolate de alte fișiere de rezervă. Prin urmare, datele din copiile de rezervă pot fi modificate numai prin setări din interiorul Folder Secure, și numai de către utilizatorul inițial al contului Samsung.

Folderul securizat este disponibil pentru descărcare de la Galaxy Apps și este compatibil cu smartphone-urile Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge cu sistem de operare Android 7.0 sau versiuni ulterioare.

Samsung intenționează să extindă acest sprijin și pentru alte telefoane în viitorul apropiat.

Noua serie Galaxy A (2017), are disponibil Folder Secure, iar dispozitive precum Galaxy S6 și Galaxy Note 5, vor primi folderul securizat în curând, odată ce sunt actualizate cu Nougat.

Stiri

Galaxy A72 va fi primul smartphone Samsung cu cinci camere la spate

Samsung intenționează să monteze o cameră penta pe partea din spate a smartphone-ului Galaxy A72. Acesta este un smartphone cu preț mediu...

Samsung se află lângă Apple în indicele de satisfacție a clienților în SUA

Apple este cel mai mare concurent Samsung, iar produsele celor două companii sunt adesea comparate în majoritatea domeniilor. Anul acesta, producătorul de...

Galaxy F41 va fi lansat pe 8 octombrie, are o baterie de 6.000 mAh

S-a confirmat că Samsung Galaxy F41 va deveni oficial pe 8 octombrie. Telefonul va avea o baterie uriașă de 6.000 mAh și...

Visul Microsoft: un hard disk cât un dulap, cu piese de la Galaxy S20

Nu poți gândi la ceva mic atunci când ești mare. La evenimentul anual Microsoft Ignite (22 – 24 sept. 2020) pentru dezvoltatori,...

Samsung a lansat în România noile aspiratoare verticale Samsung Jet

Samsung Electronics a lansat în România noua linie de aspiratoare Samsung Jet fără cablu de alimentare. Noile produse sunt ușor de utilizat...

Master of Multitasking: Luxury Meets Productivity Power in Galaxy Z Fold 2

Fie că jonglăm cu cerințele de la locul de muncă și de viață la domiciliu, fie că ne ocupăm de respectarea termenelor...

Mai multe modele Fan Edition cu viitoarele telefoane premium Samsung

Samsung Galaxy S20 Fan Edition și-a făcut debutul mult-așteptat săptămâna trecută, oferind consumatorilor multe din caracteristici oferite de frații săi mai mari....