Acasă Stiri Secure Folder acum disponibil pentru Galaxy S7 și S7 Edge

Secure Folder acum disponibil pentru Galaxy S7 și S7 Edge

Samsung Electronics a lansat oficial o versiune Secure Folder, o solutie robustă de securitate care ajută utilizatorii de telefoane mobile să-și protejeaze datele și informațiile valoroase.

Folderul securizat foloseste pentru apărare platforma de securitate Samsung Knox, pentru a crea un spațiu privat intangibil, pe un smartphone Samsung Galaxy.

Aplicațiile și datele mutate în Folder Secure sunt separate, pentru a obține un strat suplimentar de securitate a vieții private, pentru a proteja datele de atacuri rău intenționate.

Mai mult decât atât, utilizatorii trebuie să folosească o metodă de autentificare, cum ar fi codul PIN, cod de acces sau de verificare biometrică, cum ar fi autentificarea cu amprentă digitală pentru a accesa și gestiona Folder Secure.

 Samsung Knox, este o soluție de securitate mobilă ce protejează datelor personale și informații sensibile din telefon. Agenția de Securitate Națională U.S (NSA) a inclus dispozitivele Samsung într-un program pentru implementarea rapidă a tehnologiilor disponibile în comerț. Numele, Samsung Knox, este derivat de la Fort Knox. 

Utilizatorii pot folosi această funcție pentru a stoca și a cripta conținuturi personale private, cum ar fi, imagini și documente și să le păstreze ascunse. Ei pot face, de asemenea, copii ale aplicațiilor lor preferate pentru a le accesa mai ușor. Orice note, fotografii, contacte sau istoricul de navigare în cadrul aplicațiilor stocate în Folder Secure pot rămâne separate de aceleași în afara Folder Secure.

Acest lucru este util mai ales pentru cei care doresc să se asigure că informațiile bancare sau aplicațiile care stochează cantități mari de date cu caracter personal rămân private atunci când împrumutăm telefoanele la prieteni, membri ai familiei sau colegi.

Cu un design simplu, împreună cu o configurare ușoară folosind un cont Samsung, Folder Secure este la fel de convenabil pe cât este de sigur. Datele sensibile pot fi mutate cu ușurință în Secure Folder selectând Mutare în Secure Folder, din aplicațiile native, cum ar fi Galeria, Fișierele mele, sau Contacte, sau tastând Adăugați fișiere, în interiorul folderului securizat.

Pentru confidențialitate suplimentară, utilizatorii pot personaliza, de asemenea, dosarul lor securizat prin schimbarea numelui și pictogramei acestuia. Ei pot ascunde, pictograma Folder Secure de pe ecranul lor de start folosind Quick Panel.

Folderul securizat vă ajută să vă faceți copii de rezervă pentru a oferi utilizatorilor o modalitate ușoară de a migra la un nou dispozitiv.

Aceste copii de rezervă sunt izolate de alte fișiere de rezervă. Prin urmare, datele din copiile de rezervă pot fi modificate numai prin setări din interiorul Folder Secure, și numai de către utilizatorul inițial al contului Samsung.

Folderul securizat este disponibil pentru descărcare de la Galaxy Apps și este compatibil cu smartphone-urile Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge cu sistem de operare Android 7.0 sau versiuni ulterioare.

Samsung intenționează să extindă acest sprijin și pentru alte telefoane în viitorul apropiat.

Noua serie Galaxy A (2017), are disponibil Folder Secure, iar dispozitive precum Galaxy S6 și Galaxy Note 5, vor primi folderul securizat în curând, odată ce sunt actualizate cu Nougat.

Stiri

Samsung Galaxy Z Flip 3 îl primim în locul Galaxy Z Flip 2

Seria Samsung Galaxy S21 este deja disponibilă de mai multe luni și acum așteptăm noile dispozitive pliabile de la Samsung. Producătorul sud-coreean...

Samsung a lansat patch-ul de securitate din aprilie pentru seria Galaxy S8

Samsung a fost primul producător de dispozitive Android care a lansat patch-ul de securitate din aprilie 2021. Compania a lansat deja cea...

Samsung Electro-Mechanics produce un condensator ceramic foarte mic

Producătorul de componente electronice Samsung Electro-Mechanics a dezvoltat un condensator ceramic multistrat (MLCC), de mare capacitate, a declarat compania. Un condensator ceramic...

Samsung Galaxy A52 5G primește patch-ul de securitate din aprilie 2021

Samsung a început să lanseze patch-ul de securitate din aprilie 2021 pe smartphone-urile sale la sfârșitul lunii trecute. Cu toate acestea, majoritatea...

Samsung Galaxy Z Fold 3 va veni cu S Pen, dar fără un slot dedicat

Telefonul pliabil Samsung Galaxy Z Fold oferă o productivitate mai mare și multitasking mai bun, grație ecranului mare și capacității de a...

Actualizarea Sony PS5 aduce suport pentru Samsung TV de 120 fps 4K

Sony a lansat o actualizare pentru consola Sony PlayStation 5 care rezolvă problemele de compatibilitate cu televizoarele Samsung. Sony PS5 trebuia să...

Samsung a început dezvoltarea firmware-ului la Galaxy Z Flip 2 (3)

Samsung urmează să lanseze două noi smartphone-uri pliabile în acest an, câte unul din fiecare în seria Fold și Flip. Există indicii...