Acasă Stiri Smartphone-urile din seria Galaxy A 2020 care ajung în SUA

Smartphone-urile din seria Galaxy A 2020 care ajung în SUA

În aprilie, Samsung a anunțat că va lansa o serie de telefoane din seria Galaxy A în SUA. Dintre acestea, Galaxy A51, Galaxy A11 și Galaxy A01 au ajuns deja în America. De asemenea, Samsung a specificat recent că Galaxy A21s, un succesor al telefonului Galaxy A21, va ajunge în Statele Unite. În mod similar, Galaxy A71 va ajunge acolo, dar nu a fost lansat pe piața americană până în prezent.

Acum, telefonul anunțat anterior Galaxy A71 5G este îndreptat către SUA cu eventual un Snapdragon 765 la interior. Deși știm deja că Galaxy A71 5G va costa 600 de dolari. Pe piața din Coreea de Sud, telefonul a primit cip-setul Exynos 980. Este tipic ca Samsung să nu ofere variante Exynos ale telefoanelor sale în SUA, așa că acest lucru era de așteptat.

Samsung Galaxy A01 și Galaxy A51 au ajuns în SUA

De asemenea, conform AndroidAuthority, Samsung Galaxy A71 5G va ajunge în rețeaua Verizon. Aceasta înseamnă că varianta Verizon a lui A71 va avea probabil conectivitate mmWave 5G pentru a vă conecta la rețeaua Ultra Wideband a operatorului american. Acest lucru va face ca telefonul să fie ceva mai scump decât versiunea sa liberă de rețea. Pe lângă detaliile menționate mai sus, site-ul XDA scrie că atât versiunile deblocate cât și versiunile blocate în rețeaua Verizon ale telefonului s-ar putea lansa la sfârșitul lunii iunie sau la începutul lunii iulie.

Seria Samsung Galaxy A este cea din care cel mai mare producător de smartphone-uri din lume își vinde cele mai multe dispozitive cu preț mic. Dacă doriți cel mai bun telefon Samsung cu cel mai mic preț, seria Galaxy A este locul de unde să începeți căutarea. Cu toate acestea, unele din cele mai noi telefoane din seria Galaxy A nu s-au lansat în SUA. Acest lucru s-a schimbat, deoarece două noi telefoane Galaxy A vor ajunge și în SUA: Galaxy A01 și Galaxy A51.

Verizon Communications Inc. a fost fondată în 7 octombrie 1983, are cu sediul în New York City. Este a doua cea mai mare companie de telecomunicații după venituri după AT&T. Verizon operează rețeaua wireless cea mai fiabilă din America, este o rețea națională de ultimă generație.

Samsung Galaxy A01, după cum îi spune și numele, este cel mai mic din serie și are și cel mai mic preț. Cu un preț de pornire de doar 109,99 USD, acesta este telefonul pe care îl doriți dacă nu vreți să cheltuiți mult. Acesta a ajuns inițial la Verizon și apoi va fi disponibil și la alți operatori de telefonie mobilă din SUA. De asemenea, va putea fi cumpărat deblocat de la Samsung.com sau de la alți retaileri.

Galaxy A51 5G și Galaxy A71 5G vor ajunge în vară în SUA

Unul dintre cele mai bune smartphone-uri mid-range Samsung ajuns în SUA este Galaxy A51. Acesta este un dispozitiv mult mai performant în comparație cu Galaxy A01. Are mai multe camere, un ecran cu rezoluție mai mare, o baterie mai mare și multe altele. De asemenea, are un preț mai mare, începând de la 399,99 USD. Acesta este deja disponibil la mai mulți operatori de telefonie din Statele Unite. Varianta deblocată de rețea poate fi cumpărată de pe Samsung.com.

Există mai multe dispozitive din seria Galaxy A pe drum spre America, inclusiv două telefoane capabile de o conectivitate 5G. Samsung Galaxy A51 5G și Galaxy A71 5G vor costa 499,99 dolari, respectiv 599,99 dolari, când vor ateriza în state în această vară.

Stiri

Mai multe telefoane Galaxy A și M afectate de o problemă misterioasă

În general seriile Galaxy A și M de la Samsung duc greul vânzărilor și ridică cota de piață a companiei. Cele două...

Resetarea automată a permisiunilor va fi disponibilă pe telefoanele Samsung

Google a făcut sistemul de operare Android tot mai sigur cu fiecare nouă versiune majoră nou lansată. Cel mai mult beneficiază de...

Modelul Samsung Galaxy S22 va avea o baterie semnificativ mai mică

În ultimele timp am aflat ce fel de baterii va pune Samsung în Galaxy S22+ și Galaxy S22 Ultra. Numai despre bateria...

Android 12 și One UI 4.0 aduc noi funcții pe seria Samsung Galaxy S21

Săptămâna trecută Samsung a lansat programul beta pentru interfața One UI 4.0 bazată pe Android 12, pentru seria Galaxy S21. Viitorul software...

Tableta Galaxy Tab S7+ 5G primește patch-ul de securitate din septembrie

Cea mai recentă și cea mai mare tabletă high-end Samsung a primit un nou patch de securitate. Tableta Galaxy Tab S7+ 5G...

Samsung Galaxy A73 va primi o cameră de 108 megapixeli

Acum, cu cât ne apropiem de sfârșitul anului, apar tot mai multe detalii despre seria Galaxy A 2022. Am scris recent că...

Samsung Galaxy Tab A8 (2021) – randări și specificații cheie dezvăluite

Tableta Samsung Galaxy Tab A8 (2021) va urma modelului Galaxy Tab A7 și se așteaptă să fie lansată în curând. Acum am...