Seria Galaxy Note 20 primește actualizarea din decembrie 2023

236
seria Galaxy Note 20
Sursa foto: via SamMobile.com

Samsung a lansat inițial actualizarea de securitate din decembrie 2023 pe seria Galaxy S23. Acum, compania a început să lanseze aceeași actualizare pentru dispozitivele sale mai vechi de gamă înaltă și medie, la seria Galaxy Note 20, dar și la unele telefoane din seria Galaxy A.

Acum seria Galaxy Note 20 și Galaxy A52 primesc cea mai noua actualilizare de securitate din decembrie 2023 în unele țări din America de Sud. Actualizarea pentru seria Galaxy Note 20 are numărul de versiune cu terminația HWL1 (ultimele patru litere). În timp ce Galaxy A52 LTE a preluat actualizarea cu numărul de versiune de firmware A525MUBS6DWK3. Deoarece cea mai recentă actualizare vine cu un nou patch de securitate, nu vă așteptați la nicio modificare sau caracteristică nouă cu această actualizare.

Cea mai recentă actualizare pentru Galaxy Note 20 și Galaxy Note 20 Ultra nu are nimic altceva, decât peticiri de securitate potrivit SamLover. Era, din păcate, ceva normal și de așteptat pentru aceste două excelente telefoane Samsung. Noua actualizare a fost lansată deocamdată doar în unele țări din America de Sud, dar o lansare mai largă nu ar trebui să fie prea departe.

Conform documentației oficiale, actualizarea de securitate din decembrie 2023 vine cu 66 de remedieri de vulnerabilități de securitate. Mai precis, există 50 de remedieri care sunt incluse de Google pentru sistemul de operare Android. În plus, există încă 16 remedieri incluse de Samsung care vor îmbunătăți funcționarea generală a dispozitivelor Galaxy.

Securitatea este o prioritate de top pentru producătorii de telefoane. Instalați actualizările de securitate imediat! Majoritatea programelor malware care afectează dispozitivele mobile se datorează software-ului învechit și neprotejat.

Mai mult, dacă actualizați dispozitivul la cea mai recentă versiune, este posibil să aducă și câteva funcții suplimentare. Acestea vor îmbunătăți experiența de utilizare a posesorilor de Galaxy Note 20 și Galaxy Note 20 Ultra. Noua actualizare va oferi și un nivel suplimentar de siguranță pentru protejarea datele importante de amenințările externe dăunătoare.

Dacă utilizați și dispozitivele din seria Galaxy Note 20 și Galaxy A52, atunci ar trebui să le actualizați la cea mai recentă versiune. Pentru a face acest lucru, puteți pur și simplu să accesați meniul de actualizare software din setările principale ale sistemului, să apăsați pe opțiunea de descărcare și instalare și să așteptați ceva timp până când verifică o nouă actualizare. Dacă spune că este disponibilă o nouă actualizare, atunci atingeți butonul de descărcare.