Actualizare seria Galaxy S21, remediază eroarea video WhatsApp

482
Actualizare Samsung Galaxy S21 care remediaza eroarea video WhatsApp
Sursa Foto: galaxyclub.nl

Acum o săptămână sau două, seria Galaxy S21 a primit upgrade la interfața Samsung One UI 4.0 bazată pe Android 12. Deși această actualizare a mers în mare parte fără probleme pentru majoritatea, a apărut o eroare ciudată în Whatsapp. Videoclipurile pe care le partajați prin aplicația de mesagerie primesc o bară verde, pete și/sau zgomot, au scris mai mulți utilizatori.

Deși ne așteptam în principal la o soluție de la Whatsapp, dar Samsung vine acum cu remedierea problemei. O actualizare este acum disponibilă pentru Samsung Galaxy S21, Galaxy S21+ și Samsung Galaxy S21 Ultra. Actualizarea, trimisă prin OTA, remediază recenta „eroare video Whatsapp”. Patch-ul de securitate din decembrie nu este încă inclus și va urma mai târziu în această lună.

Eroarea WhatsApp remediată pe seria Galaxy S21

O nouă actualizare a fost lansată pentru seria Samsung Galaxy S21, potrivit GalaxyClub. Este o descărcare de peste 331MB și conține versiunea de firmware G99xBXXU3BUKG. Deși acum este decembrie, această actualizare nu conține încă patch-ul de securitate din această lună. Cu toate acestea, eroarea Whatsapp pare să fi fost rezolvată după instalare.

Noua actualizare a fost lansată la nivel global prin OTA pe Galaxy S21, Galaxy S21+ și Galaxy S21 Ultra. La momentul scrierii, actualizarea este disponibilă pe toate modelele indiferent dacă sunt blocate în rețea sau libere de rețea. Actualizarea a început inițial să fie lansată în Germania. Apoi s-a extins apoi pe alte piețe, inclusiv Austria, India, Nepal, Portugalia, Spania, Sri Lanka și Filipine. Actualizarea este disponibilă și în România.

Steagul Nepalului este singurul steag național din lume care nu are formă dreptunghiulară. Roșul său purpuriu este simbolul vitejii și culoarea rododendronului, floarea națională a Nepalului, în timp ce chenarul albastru este culoarea păcii.

Ca în cazul oricărei alte actualizări, veți primi automat o notificare atunci când actualizarea a ajuns pe telefon. De asemenea, puteți verifica dacă este deja acolo mergând la Setări -> Actualizare software și, dacă este acolo, apăsați Descărcați și instalați. Mai mulți utilizatori au scris deja pe Internet că actualizarea pentru seria Samsung Galaxy S21 a rezolvat eroarea video WhatsApp.