Seria Galaxy S22 primește actualizarea de securitate din octombrie 2022

249
Seria Galaxy S22
Sursă foto: Google

Încă o dată, Samsung este primul producător Android care lansează o nouă actualizare de securitate. Înainte de începutul lunii octombrie, firma sud-coreeană a lansat actualizarea de securitate din octombrie 2022 pentru seria Galaxy S22. Actualizarea a fost lansat în Statele Unite și se va extinde la nivel global în zilele următoare.

Cea mai recentă actualizare de software pentru versiunile Galaxy S22, Galaxy S22+ și Galaxy S22 Ultra vine cu versiunea de firmware S90xU1UES2AVI5. Actualizarea aduce patch-ul de securitate din octombrie 2022 și, conform jurnalului oficial de modificări, îmbunătățește confidențialitatea și securitatea dispozitivului. Potrivit SamMobile, actualizarea ar putea include, de asemenea, unele remedieri de erori și îmbunătățiri ale stabilității.

Link-urile de pe I❤️Samsung vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind link-urile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Actualizarea din octombrie lansată pentru seria Galaxy S22 în SUA

Actualizarea este disponibilă în prezent în mai multe rețele mobile din SUA, dar ne așteptăm ca Samsung să lanseze actualizarea pe toate rețelele în câteva zile. Versiunile internaționale și americane blocate de operator la modelele din seria Galaxy S22 nu au primit încă noua actualizare de securitate.

Ca de obicei încă nu știm concret ce rezolvă actualizarea de securitate din octombrie pe Galaxy S22, Galaxy S22+ și Galaxy S22 Ultra. Nu știm nici ce rezolvă actualizarea Google Android, care vine la pachet cu actualizarea Samsung. Doar peste câteva vor afla mai multe detalii despre noua actualizare. Vezi pe I❤️Samsung cum să folosești funcția „Testați-mi auzul – Test my hearing” pe gama Galaxy S22!

Molia de ceară poate detecta sunetul la frecvențe de până la 300 kHz, aud mai bine decât orice alt animal din lume. Liliecii au cel mai bun auz dintre toate mamiferele terestre, pot detecta sunete cu frecvența între 1 și 200 kHz.

Cea mai recentă serie emblematică Samsung va primi patru actualizări majore ale sistemului de operare Android și până la cinci ani de actualizări de securitate. În acest domeniu, la fel ca în altele din lumea telefoanelor mobile, Samsung este imbatabil. Gigantul coreean are cel mai bun suport software din spațiul Android.

Dacă sunteți utilizator al unui smartphone din seria Galaxy S22 în Statele Unite veți primi o notificare în acest sens. Dacă nu aveți răbdare, puteți verifica dacă noua actualizare a sosit navigând la Setări -> Actualizare software și făcând clic pe Descărcare și instalare, dacă este acolo. Ca de obicei recomandăm descărcarea actualizării prin Wi-Fi pentru a nu apărea erori.