Seria Galaxy S22 primește actualizarea din iunie 2022

201
Seria Galaxy S22 primeste actualizarea din iunie 2022
Sursa Foto: via SamMobile.com

Seria Galaxy S22 nu a fost prima care a primit corecția de securitate din iunie 2022, dar este printre primele. După actualizarea seriei Galaxy S21 și Galaxy Tab S7 la cel mai recent patch de securitate, Samsung lansează acum o actualizare similară pentru Galaxy S22, Galaxy S22+ și Galaxy S22 Ultra.

Patch-ul de securitate din iunie 2022 vine la seria Galaxy S22 ca parte a unei noi actualizări care conține versiunea de firmware S90xEXXU2AVEH. După cum probabil ați observat din numărul modelului, actualizarea este disponibilă pentru trioul Galaxy S22 cu procesor Snapdragon 8 Gen 1. Sau mai precis, pentru numerele de model: SM-S901E, SM-S906E și SM-S908E. Este o descărcare uriașă – pentru o simplă actualizare de securitate – totuși cu o listă scurtă de modificări. Va urma în scurt timp și actualizarea pentru modelele cu procesor Samsung Exynos 2200.

Link-urile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind link-urile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Actualizarea din iunie lansată pentru seria Galaxy S22

Noua actualizarea de securitate din iunie 2022 pentru seria Galaxy S22 a fost lansată initial în Emiratele Arabe Unite. Dar, ca întotdeauna, noua actualizare ar trebui să se extindă treptat în mai multe regiuni, inclusiv în România. Actualizarea este destul de mare, cântărește aproximativ 1,7GB și este indicat să o descărcați printr-o rețea Wi-Fi.

Jurnalul de modificări vorbește despre îmbunătățiri ale stabilității și securității, împreună cu alte „funcții noi și/sau îmbunătățite”, oarecum misterioase. Desigur, va fi instalat și patch-ul din iunie. Nu știm exact ce face în acest moment. Până la urmă, nici Samsung, nici Google nu au lansat nimic despre conținutul patch-ului. Mai multe detalii vor urma, fără îndoială, în cursul săptămânii viitoare, potrivit colegilor noștri de la SamMobile.

SamMobile este un site olandez fondat în 2011. Este unul dintre cele mai importante site-uri din lume care publică știri despre produsele Samsung. Publică recenzii și comparații între telefoanele mobile și între alte dispozitive Samsung.

Noua actualizare pentru seria Galaxy S22 va fi lansată prin OTA. Ca de obicei veți primi o notificare în acest sens pe Galaxy S22, Galaxy S22+ și Samsung Galaxy S22 Ultra în orice moment. Dacă nu aveți răbdare, puteți verifica manual prin Setări -> Actualizare software și, dacă este acolo, apăsați Descărcați și instalați.