Seria Galaxy S22 cu o cameră de 200MP va fi lansată în ianuarie 2022

817
Seria Galaxy S22 cu o camera Olympus de 200MP va fi lansata in ianuarie 2022
Sursa Foto: letsgodigital.org

Odată ce Samsung va terminat lansarea noilor sale pliabile din 11 august , toate privirile vor fi îndreptate spre următoarea serie emblematică a companiei. Deoarece nu va exista o nouă linie Galaxy Note în 2021, seria Galaxy S22 va fi următoarea emblematică Samsung. Este un sezon plin de zvonuri, cu tot felul de informații care mai de care inundând mediul online. Cel mai recent sugerează că o cameră de 200MP marca Olympus va fi la bord. Ianuarie 2022 este data în care va avea loc lansarea seriei Galaxy S22.

Citând mai multe surse din industrie, o publicație sud-coreeană, via SamMobile, susține că lansarea noii serii emblematice Samsung va avea loc în ianuarie 2022. Aceasta nu este o afirmație surpriză. Seria Galaxy S21 a fost dezvăluită în ianuarie anul trecut și a fost pusă în vânzare în aceeași lună. Deci, o lansare din ianuarie ar avea sens.

Cameră Olympus de 200MP și S Pen pe seria Galaxy S22

Cealaltă afirmație este cam tot pe acolo. Aparent, Galaxy S22 Ultra va avea o cameră de 200 megapixeli care poartă marca Olympus. Pentru cei care nu știu, Olympus este un producător japonez de camere și tehnologie optică cunoscut la nivel mondial pentru calitatea sa înaltă. O informație despre potențiala colaborare Samsung-Olympus a fost lansată pentru prima dată acum aproximativ trei luni.

Că producătorii de smartphone-uri fac echipă cu mari mărci profesionale de camere nu este ceva ieșit din comun. Dar, ar fi prima dată când compania Samsung face așa ceva. Unii chiar sugerează că de fapt Olympus a abordat Samsung cu ideea de a lucra în comun la tehnologia camerei smartphone.

Olympus Corporation este o companie japoneză specializată în optică și imagerie. Sediul companiei este în Tokio, Japonia, în vreme ce operațiunile desfășurate în SUA își au baza în Center Valley, Pennsylvania, iar cele europene la Hamburg, în Germania.

Dacă Samsung are nevoie sau nu de Olympus este o altă problemă. Samsung își fabrică propriile camere de calitate profesională și o face foarte bine. Este, de asemenea, lider în tehnologia camerei smartphone. Deci, o colaborare cu Olympus ar putea fi benefică din punct de vedere al marketingului mai mult decât din punct de vedere tehnologic.

Nu este prima dată când auzim despre Galaxy S22 Ultra că va avea un senzor de 200MP. O informație recentă susținea că Samsung a renunțat la această idee. Galaxy S22 Ultra avea să includă în schimb senzorul ISOCELL HM3 de 108MP de a treia generație de la Samsung.

În cele din urmă, acest raport susține, de asemenea, că Galaxy S22 Ultra va avea suport S Pen. Galaxy S21 Ultra are și el, utilizatorii fiind încântați de acest lucru. Deci, ne putem aștepta ca Samsung să mențină statu quo-ul aici.