Seria Galaxy S22 poate primi culoarea Lavender Purple

192
Seria Galaxy S22 poate primi culoarea Lavender Purple
Sursa foto: phonearena.com

Opțiunile de culoare exclusive la mijlocul ciclului de lansare par să fie la modă în zilele noastre. iPhone 13 Pro și Pro Max de la Apple au primit unul sub formă de Alpine Green. Având în vedere succesul celui din urmă, nu este de mirare că Samsung adoptă o formulă similară. De fapt și de obicei, Samsung lansează noi opțiuni de culoare la un moment dat pentru a impulsiona vânzările. Acum este rândul la seria Galaxy S22 să primească o nouă culoare.

Din februarie 2022, de când a fost lansată seria Galaxy S22, au trecut deja șase luni. Astfel o mulțime de potențiali proprietari de Galaxy ar putea fi împărțiți între cumpărarea imediată a unui nou model, acum mai ieftin, sau să aștepte următoarea serie emblematică Galaxy S23. Dar, pentru următoarea serie și prețul va fi automat mai mare.

Aceasta reprezintă o decizie dificilă, fără îndoială. Prin urmare, Samsung face tot posibilul pentru a face totul mai ușor, influențând clienții în a face o achiziție imediată. Introduce o nouă opțiune de culoare pentru seria Samsung Galaxy S22 – Lavender Purple.

Seria Galaxy S22 în Lavender Purple

Speculațiile despre o opțiune de culoare violet/mov pentru gama de smartphone-uri Galaxy S22 au apărut pentru prima dată în iunie. Acum, informația vine de la cunoscutul leaker Ice Universe, care a împărtășit-o prin Twitter, potrivit PhoneArena. Având în vedere istoricul lui Ice Universe în ceea ce privește produsele Samsung, informația cel mai probabil se va adeveri.

Lavanda este o planta din familia mentei culivată pentru producerea de ulei esențial de lavandă. Un soi de lavandă (Lavandula stoechas) a fost declarată buruiană nocivă în Victoria, Australia în 1920 și este considerată o buruiană în anumite părți ale Spaniei.

În prezent, informațiile suplimentare despre noua opțiune de culoare Mov Lavandă – Lavender Purple (dacă este numele oficial) sunt rare. Nu se menționează o posibilă dată de lansare. Cu toate acestea, lansarea ar trebui să aibă loc în viitorul imediat, pe baza cronologiei ciclului de lansare Samsung.

În orice caz, violetul este o opțiune de culoare unică pentru smartphone-uri, care va atrage cu siguranță atenția. Dar în spatele acestei decizii ar putea fi mai multe. Având în vedere abundența de zvonuri care indică un potențial iPhone 14 Pro și Pro Max violet, alegerea culorii Samsung nu este complet surprinzătoare.