Seria Galaxy S22 și Galaxy S23 FE primesc patch-ul din martie 2024

105
Seria Galaxy S22 and Galaxy S23 FE
Sursă foto: SamLover

Zilele trecute Samsung a lansat actualizarea de securitate din martie 2024 pentru Galaxy Z Fold 5 și Flip 5. Acum, aceeași actualizare ajunge și la seria Galaxy S22, dar și la Samsung Galaxy S23 FE. Patch-ul de securitate din martie 2024 este unul standard de securitate care nu aduce nicio inovație semnificativă pentru dispozitive.

Actualizarea de securitate din martie 2024 pentru seria Galaxy S22 și Galaxy S23 FE a debutat în SUA. Utilizatorii care dețin Galaxy S22, Galaxy S22+ și Galaxy S22 Ultra pot identifica cea mai recentă actualizare după numerele de versiune de firmware S901USQS4DXBG, S906USQS4DXBG și, respectiv, S908USQS4DXBG. Între timp, Galaxy S23 FE primește aceeași actualizare cu un număr diferit de versiune de firmware, S711USQS2BXBF.

Cum am scris mai sus, utilizatorii Galaxy S22, Galaxy S22+, Galaxy S22 Ultra și Galaxy S23 FE nu vor primi nicio caracteristică nouă pentru dispozitive. Dar, în același timp, este o actualizare importantă care aduce pe aceste telefoane noi mecanisme de protecție împotriva amenințărilor dăunătoare. Ca de obicei, actualizarea pentru aceste telefoane se va extinde la nivel global în zilele următoare.

Dacă vorbim despre jurnalul oficial de modificări, atunci nu există modificări semnificative care au sosit pentru dispozitive. Potrivit SamLover, jurnalul oficial spune doar că actualizarea va oferi cele mai recente corecții de securitate. Intrând în detalii, cea mai recentă actualizare pentru dispozitivele Galaxy include un total de 46 de peticiri de securitate. 37 dintre ele sunt probleme rezolvate de Google, în timp ce alte nouă sunt rezolvate de Samsung exclusiv pentru dispozitivele Galaxy.

Primele notificări pe telefoanele mobile au fost introduse în anii 1990 de BlackBerry prin pulsarea LED-ului telefonului. În anul 2013 Apple a introdus Push Notification Service cu sistemul de operare iOS 3 care notifica primirea unui mail.

Deci, dacă ați avut probleme în timp ce utilizați unul dintre dispozitivele de mai sus, atunci ar trebui să îl actualizați la cea mai recentă versiune. Dacă utilizați un telefon din seria Galaxy S22 sau un Galaxy S23 FE, atunci trebuie să primiți o notificare. Dacă nu a sosit notificarea, puteți verifica dacă cumva actualizarea este pe dispozitiv urmând câțiva pașii simpli. Mergeți la Setări -> Actualizare software. Aici, apăsați pe opțiunea Descărcare și instalare și așteptați până când se afișează descărcarea disponibilă, apoi apăsați pe butonul de Descărcare.