Seria Galaxy S22 primește patch-ul de securitate din ianuarie 2024

191
Seria Galaxy S22
Sursă foto: GizmoChina

Chiar dacă acum este preocupat cu CES Las Vegas 2024 Samsung nu uită nici de actualizările de securitate. Acum compania coreeană a început să lanseze actualizarea din ianuarie 2024 pentru seria Galaxy S22. Primesc noua actualizare smartphone-urile Galaxy S22, Galaxy S22+ și Smasung Galaxy S22 Ultra.

Această actualizare, care a debutat în weekend în SUA și Canada, s-a extins apoi în unele țări din Africa și Orientul Mijlociu, inclusiv Tunisia, Egipt și Emiratele Arabe Unite. Utilizatorii pot identifica actualizarea prin versiunile de firmware S901EXXS7DWL8 pentru Galaxy S22; S906EXXS7DWL8 pentru Galaxy S22+; și S908EXXS7DWL8 pentru Galaxy S22 Ultra.

Actualizarea de securitate din ianuarie 2024 abordează un total de 75 de vulnerabilități în sistemul de operare Android. Între acestea rezolvă o vulnerabilitate critică, 68 cu risc ridicat și mai multe vulnerabilități cu risc moderat. Potrivit GizmoChina, Samsung a decis să nu divulge detalii despre vulnerabilități în actualizarea firmware-ului din ianuarie 2024 pentru a preveni potențiala exploatare de către atacatori. Vedeți pe I❤️Samsung review-ul nostru la Samsung Galaxy S22 Ultra!

GizmoChina este un site cu sediul în Shenzhen, China. Este un blog tehnic în special despre telefoane, AI, SmartThings și alte tehnologii revoluționare. Este unul dintre cele mai accesate site-uri din domeniu cu peste 5 milioane de vizitatori unici lunar.

Compania Samsung a rezolvat 5 de probleme de securitate specifice dispozitivelor Galaxy. Printre aceste remedieri se numără o vulnerabilitate care permitea utilizatorilor să vadă notificări ale altor utilizatori în setări multi-utilizator (numai pentru tablete). Actualizarea abordează, de asemenea, lacunele de securitate din aplicația Fișierele mele, care ar putea permite atacatorilor să creeze fișiere sau să împerecheze dispozitive Bluetooth fără consimțământul utilizatorului.

Când actualizarea va fi disponibilă pe telefoanele din seria Galaxy S22 veți primi o notificare. Alternativ disponibilitatea actualizării poate fi verificată mergând la Setări -> Actualizare software -> Descărcare și instalare. Actualizarea este la început așa că disponibilitatea poate varia, fiind nevoie de câteva zile pentru a ajunge la toate smartphone-urile din seria Galaxy S22. După ce primiți actualizarea este recomandat să o instalați prompt pentru a beneficia de îmbunătățirile de securitate și funcționalitate.