Seria Galaxy S23 primește actualizarea din octombrie 2023

357
Seria Galaxy S23 primeste actualizarea din octombrie 2023
Sursa foto: sammyfans.com

Samsung a lansat noua actualizare de securitate din octombrie pentru mai multe telefoane emblematice, inclusiv seria Galaxy S22. Acum compania coreeană a lansat actualizarea din octombrie 2023 pentru seria Galaxy S23. Actualizarea este disponibilă în prezent în Europa și India, dar ne așteptăm să fie lansată în toată lumea în următoarele câteva zile.

Actualizarea de securitate din octombrie 2023 pentru Galaxy S23, Galaxy S23+ și Galaxy S23 Ultra remediază două probleme de nivel critic și 32 cu nivel ridicat pentru sistemul de operare Android. Potrivit SammyFans, pe lângă corecțiile Google, Samsung rezolvă alte 12 probleme de securitate ce țin de parohia proprie.

Link-urile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind link-urile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Actualizarea din octombrie disponibilă pentru seria Galaxy S23

Noua actualizare de securitate pentru Galaxy S23, Galaxy S23+ și Galaxy S23 Ultra vine cu versiunea de firmware S91xBXXS3AWIF. În prezent, actualizarea este disponibilă în toată Europa și, dacă nu este disponibilă într-o țară europeană în care locuiți, poate fi necesar să așteptați câteva zile înainte de a ajunge la dispozitivul dvs. În India, actualizarea vine cu versiunea de firmware S91xBXXS3AWIG. Noua actualizare este destul de mică, având doar 350 MB (380 MB în India).

India este a doua cea mai mare țară vorbitoare de engleză din lume. Engleza este principala limbă vorbită în țară, pe lângă cele 400 de limbi și dialecte vorbite acolo. India are 140 de miliardari, pe locul trei în lume după SUA și China.

În acest an seria Galaxy S23 va primi Android 14 și interfața Samsung One UI 6. La lansare Samsung a promis pentru Galaxy S23, Galaxy S23+ și Galaxy S23 Ultra patru actualizări majore de Android și cel puțin cinci ani de actualizări de securitate. Cele trei modele vor primi actualizări de Android până în 2026 (Android 17 – One UI 9). În plus, telefoanele vor primi actualizări de securitate până în 2028. Așadar, cei interesați să cumpere un dispozitiv Galaxy S23 pot fi siguri că telefoanele lor vor continua să primească asistență în următorii cinci ani.

Dacă locuiți în Europa sau India și aveți un telefon din seria Galaxy S23 trebuie să primiți o notificare de actualizare. Dacă nu a sosit actualizarea puteți verifica manual prin Setări -> Actualizare software și atingeți Descărcare și instalare.