Seria Galaxy S23: culorile, configurațiile de memorie și stocare

197
Seria Galaxy S23 toate culorile si configuratiile de memorie si stocare
Sursa foto: phonandroid.com

Seria Galaxy S23 va fi prezentată oficial în mai puțin de o lună. Acum am aflat în sfârșit ultimele detalii despre toate configurațiile de stocare disponibile în Europa, dar mai ales culorilor celor trei modele. Toate acestea au fost văzute de un tipster la un retailer european înainte de lansarea oficială programată pentru 1 februarie.

Potrivit PhonAndroid, DealNTech susține că în Europa modelul mai mic Galaxy S23 va fi disponibil în Phantom Black, Botanic Green, Misty Lilac și Cotton Flower. Acest culori vor fi pe toate cele trei telefoane. Botanic Green este departe de nuanța verde văzută pe Samsung Galaxy S22. Pare mai mult un verde militar, o culoare mai spălăcită, mult mai puțin vibrantă decât predecesorul său. Bejul și rozul apar în mod similar, ambele având un finisaj asemănător. Negrul, între timp, este mai degrabă un gri închis în aceste randări apărute.

Cu toate acestea, acestea sunt doar culorile care vor fi lansate la comercianții terți. Samsung este obișnuit să ofere culori exclusive pe site-ul său oficial, în special pentru Galaxy S23 Ultra. Prin urmare, ne imaginăm că Ultra va primi mai multe culori suplimentare și ediții limitate.

Samsung Galaxy S23 Ultra cu 8 și 12GB de memorie RAM

În urmă cu câteva zile au fost informații că cele trei modele vor veni cu minim 256GB de stocare. A fost doar un foc de paie, cunoscutul leaker Roland Quandt a obținut mai multe informații de la retaileri europeni care au confirmat că spațiul de stocare pornește de la 128GB. Acum PhonAndroid, confirmă acest lucru.

PhonAndroid este un site din Franța fondat în 2010. Este un site serios făcut de profesioniști din domeniu, este cea mai mare comunitate dedicată știrilor Android și tehnologiei! Publică cele mai noi informații tech, recenzii, sfaturi și multe altele.

Într-adevăr, Galaxy S23 a fost reperat cu 8GB RAM și 128GB spațiu de stocare, dar și cu 8GB de RAM și 256GB spațiu de stocare. La rândul său, Galaxy S23+ va beneficia de 8GB RAM cu 256GB spațiu de stocare și 8GB RAM cu 512GB spațiu de stocare. În cele din urmă, Galaxy S23 Ultra va trebui să se bazeze și pe un minim de 8GB RAM cu 256 GB spațiu de stocare. Va exista și o variantă de 12GB de memorie RAM cu 512 GB spațiu de stocare.

  • Samsung Galaxy S23: 8GB de memorie RAM și 128 / 256GB stocare
  • Samsung Galaxy S23+: 8GB de memorie RAM și 128 / 256GB stocare
  • Samsung Galaxy S23 Ultra: 8 / 12GB de memorie RAM și 256 / 512GB stocare

Prin urmare, Samsung se descurcă mai puțin bine decât concurenții săi în acest domeniu, deoarece. Vă reamintim că OnePlus, de exemplu, a lansat recent pe OnePlus 11 cu minim 12GB de RAM. Anul precedent, Samsung a lansat și o versiune cu 1TB de stocare, dar aceasta ar putea fi exclusivă pentru site-ul oficial. Din fericire, nu se așteaptă o creștere a prețului în acest an la seria Galaxy S23.